Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1204
- 1205
- 1206
- 1207
- 1208
- …
- 1297
- chevron_right
Tāds jautājums man, varbūt jau par to esat runājuši!? Kkas par atklāšanu vsp ir dzirdēts, e30 jau sen viss skaidrs, bet par e36 nekas nav dzirdēts!
Ka ir ar Ta,ja aizmugurejo kreslu vietaa saliek sabwooferus un tumbas?
ar kompatu pa brugji
buus, bet junijaa viss top vel , un tad tiks ielikts foruma visa info , ar laikiem, vietu, pasakumu disciplinam, maksam u.t.tTommas rakstīja:Tāds jautājums man, varbūt jau par to esat runājuši!? Kkas par atklāšanu vsp ir dzirdēts, e30 jau sen viss skaidrs, bet par e36 nekas nav dzirdēts!
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Paldies par info!KLAVINS rakstīja:buus, bet junijaa viss top vel , un tad tiks ielikts foruma visa info , ar laikiem, vietu, pasakumu disciplinam, maksam u.t.tTommas rakstīja:Tāds jautājums man, varbūt jau par to esat runājuši!? Kkas par atklāšanu vsp ir dzirdēts, e30 jau sen viss skaidrs, bet par e36 nekas nav dzirdēts!
TA nevar iziet.cipruss18 rakstīja:Ka ir ar Ta,ja aizmugurejo kreslu vietaa saliek sabwooferus un tumbas?
Jāpārreģistrē uz 2vietīgo.
Fašik, problēmas ar fāzējumu, filtri, akustiskais noformējums, hvz, jādzird/jāredz - bet neko zemu viņi nevar atspēlēt, fakts.Fashion rakstīja:Ir salikti 4 gab wooferi, 4omi katrs 75w mac 13cm koaksiāļi, bet spēlē tikai augstās frekvences, cik es saprotu tas nozīmē ka bez ampa palīdzības viņus izkustināt nesanāks ja?
Problēma, auto ilgi šķiļās, nav ne jausmas kas par vainu, bija beigts motors, nomainijaam, domaju ka varbut lidz ar to auto vares normali iedarbinat bet ne, tapat ilgi griez. Varbut kads zinosaks varetu apskatit un salabot? Parada nepaliksu
Kas ir ar to TA,ja vecais 4 cyl spido nobraukums bija 278 000km,bet tagad no 6 cyl ir 227 000km. Būs sarkana atzīme par nobraukumu un nekas vairāk?
Zajebisj....
Brauc uz skati ar 4cyl speedo. Viemaz es savam tā darīju.
Un katru gadu tikai 20 km klāt nobraukumsZzevsS rakstīja:Brauc uz skati ar 4cyl speedo. Viemaz es savam tā darīju.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Kaut vai. Man ir auto kuram sapists spidometrs un jau vairakus gadus max 10km gada laikā saskaitās
Kāds ir maucis virsū V8 droseli uz M50 ieplūdnieka?
Vai ir starpība starp 3.0 (V8) un 4.4 (V8)?
Vai ir starpība starp 3.0 (V8) un 4.4 (V8)?
Pioneer maģiem spraužamais štekeris visiem vienāds ? Pagrabā atradu labu pionieri, bet bez štekera. un bez vadiem.
Kāds zin kur rīgas tuvumā opel ņem uz jaukšanu?
Nekur nevaru atrast detaļu,ko vajag: Pečkas ventilatoru priekš klimas ar 7 ātrumiem.
Nekur nevaru atrast detaļu,ko vajag: Pečkas ventilatoru priekš klimas ar 7 ātrumiem.
Kas pa dzinēju?Eksis rakstīja:Problēma, auto ilgi šķiļās, nav ne jausmas kas par vainu, bija beigts motors, nomainijaam, domaju ka varbut lidz ar to auto vares normali iedarbinat bet ne, tapat ilgi griez. Varbut kads zinosaks varetu apskatit un salabot? Parada nepaliksu
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Moš degvielas sūknis iet uz galu, un šķiļot vnk nepietiek strāvas sākumam, līdz dabūn spiedienu.dogMa rakstīja:Kas pa dzinēju?Eksis rakstīja:Problēma, auto ilgi šķiļās, nav ne jausmas kas par vainu, bija beigts motors, nomainijaam, domaju ka varbut lidz ar to auto vares normali iedarbinat bet ne, tapat ilgi griez. Varbut kads zinosaks varetu apskatit un salabot? Parada nepaliksu
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
- ikey07
Tehnisko apskati bez viduskonsoles var iziet?
Cik prātīgi ir 1.8 bundžā swapojot m50b20 atstāt oriģinālo kārbu un visu pārējo piekari?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1204
- 1205
- 1206
- 1207
- 1208
- …
- 1297