Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1207
- 1208
- 1209
- 1210
- 1211
- …
- 1297
- chevron_right
Ja tev 2.5 vanos, tad mekle 413 kompi ar sarkano uzlimi(bez ews).. Izdzest 413 ews var turbochip.lvs14dst rakstīja:Kaads var izpaliidzeet, izskataas ka nobeidzies EWS 2.0 vanos m50, starteri dabuuju savienojot divus vadus kopaa uz stekera peec neta bildeem, bet izskataas ka kaut kas jaakjiimikjo ar kompi lai dabuutu aizdedzi un degvielu! Kas var izpaliidzeet? der gan kompja paarshuushana un arii cits kompis interesee (bez ews drosi vien), paldies par jebkuru infu ja kaadam ir kaadi ieteikumi? masiina vajadziiga loti ikdienaa tapeec nedaudz steidzams pasaakums un jaadabuu masiina pie dziiviibas, kompis nonemts un man rokaas, varu nogaadaat kaadam ja paarshuut var
Kompis ir tiesi sis no mana M50b20 (bet iepluude izskataas peec m52), nav ne jausmas ko te var vai nevar izdariit un kas tas par kompi, iznemot ka siemensVladlen rakstīja:Ja tev 2.5 vanos, tad mekle 413 kompi ar sarkano uzlimi(bez ews).. Izdzest 413 ews var turbochip.lvs14dst rakstīja:Kaads var izpaliidzeet, izskataas ka nobeidzies EWS 2.0 vanos m50, starteri dabuuju savienojot divus vadus kopaa uz stekera peec neta bildeem, bet izskataas ka kaut kas jaakjiimikjo ar kompi lai dabuutu aizdedzi un degvielu! Kas var izpaliidzeet? der gan kompja paarshuushana un arii cits kompis interesee (bez ews drosi vien), paldies par jebkuru infu ja kaadam ir kaadi ieteikumi? masiina vajadziiga loti ikdienaa tapeec nedaudz steidzams pasaakums un jaadabuu masiina pie dziiviibas, kompis nonemts un man rokaas, varu nogaadaat kaadam ja paarshuut var
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Visiem z3 nāca tā sauktā īsā reika?
Kompis ir no m52. EWS var izkodēt. Cēsīs es varu līdzēt, Rīgā, domāju, ka lietotājs Dogma.
Ja nav variantu, tad kompi līdz un brauc uz Cēsīm. Turbochip u.c. kantori noteikti arī var līdzēt. tik par cipariem neko nezinu.
R
Ja nav variantu, tad kompi līdz un brauc uz Cēsīm. Turbochip u.c. kantori noteikti arī var līdzēt. tik par cipariem neko nezinu.
R
s14dst rakstīja:Kompis ir tiesi sis no mana M50b20 (bet iepluude izskataas peec m52), nav ne jausmas ko te var vai nevar izdariit un kas tas par kompi, iznemot ka siemensVladlen rakstīja:Ja tev 2.5 vanos, tad mekle 413 kompi ar sarkano uzlimi(bez ews).. Izdzest 413 ews var turbochip.lvs14dst rakstīja:Kaads var izpaliidzeet, izskataas ka nobeidzies EWS 2.0 vanos m50, starteri dabuuju savienojot divus vadus kopaa uz stekera peec neta bildeem, bet izskataas ka kaut kas jaakjiimikjo ar kompi lai dabuutu aizdedzi un degvielu! Kas var izpaliidzeet? der gan kompja paarshuushana un arii cits kompis interesee (bez ews drosi vien), paldies par jebkuru infu ja kaadam ir kaadi ieteikumi? masiina vajadziiga loti ikdienaa tapeec nedaudz steidzams pasaakums un jaadabuu masiina pie dziiviibas, kompis nonemts un man rokaas, varu nogaadaat kaadam ja paarshuut var
Cik ews izkodēšana izmaksā?
Negribu bojāt Rīgas vīriem biznesu, jo nav mana pamatnodarbošanās.
Soo, jautājumus privāti...
Soo, jautājumus privāti...
vitjazz rakstīja:Cik ews izkodēšana izmaksā?
Kāds no kabrio īpašniekiem ir provējis OEM softtopa aizsarglīdzekli? Piemēram šo...
https://www.ecstuning.com/b-genuine-bmw ... 120405171/
.. jebš ir kkas labāks no aftermārketa?
https://www.ecstuning.com/b-genuine-bmw ... 120405171/
.. jebš ir kkas labāks no aftermārketa?
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Visiem nē-zzhurka- rakstīja:Visiem z3 nāca tā sauktā īsā reika?
M50b25 ieplūdnieku ar visu droseli adekvāti pa 70 eiro pārdot, ņemot vērā, ka pašam vajadzēs noņemt?
Pēdējais labojis Crysts - 15 Mai 2017, 21:42, kopā labots 1 reizi.
70e nav ne leti un ne dargiCrysts rakstīja:M50b25 ar visu droseli adekvāti pa 70 eiro pārdot, ņemot vērā, ka pašam vajadzēs noņemt?
Ir iepirktā kūtiņa. Reiz bijis 1.8 bet tagad iekšā sēž m50b20. Spidometrs palicis no četrcilindra. Iepriekšējais saimnieks teica ka tāpēc ka esot spidometra ielodēts ews... true story vai bulshit?
m50b20 vai tad vispār gāja ews?
bļe, spidometrā ews?
bļe, spidometrā ews?
Pieļāvu domu ka palicis no 1.8. Jo sekretka arī ir un strāda.Lawwr rakstīja:m50b20 vai tad vispār gāja ews?
bļe, spidometrā ews?
Kad nopirku tad čakarējās cetrālā atslēga. Brīžiem atslēdzās visas durvis, bet brīžiem tikai šofera. Kad atslēdzās tikai šofera, tad autiņu nevarēju pielaist. To problēmu novērsu.
10:42
Vai derēs 4,45 reduktorā 188mm lielajă korpusā,lsd kas ir no 3,45 188mm reduktora??
Vai derēs 4,45 reduktorā 188mm lielajă korpusā,lsd kas ir no 3,45 188mm reduktora??
Varbūt kādam ir pieredze ar pečkas vārstiem? Kāds ir ņēmis nost un veiksmīgi uzlicis atpakaļ vārsta apakšējo plastmasas daļu (apvilkta)? Tas vispār ir izdarāms?
Kūts gadījumā nav melna?Edge rakstīja:Kad nopirku tad čakarējās cetrālā atslēga. Brīžiem atslēdzās visas durvis, bet brīžiem tikai šofera. Kad atslēdzās tikai šofera, tad autiņu nevarēju pielaist. To problēmu novērsu.
Ir un no Jelgavas nākusi
Kāds nezin vai e36 sporta stūres pāreja der uz e34?
Lieta sekojoša... nolūza ABAS skrūves kuras pievelk sailentbuksi
Kādi ieteikumi ko un kā labāk darīt lai šo problēmu risinātu???
Kādi ieteikumi ko un kā labāk darīt lai šo problēmu risinātu???
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1207
- 1208
- 1209
- 1210
- 1211
- …
- 1297