Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- …
- 1297
- chevron_right
Paldies!dogMa rakstīja:Ja runa ir par izplūdes kolektoriem, tad jā.
Cik liela izmera T seshkantis ir reduktora eljljas skruvem? (Uzpildes un nolieshanas skruvem)
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
Nav jautajums pa e36 bet nu tomer.
Krč ko jūs domājat un zinat par e39 3.0litri un automātiem?
Krč ko jūs domājat un zinat par e39 3.0litri un automātiem?
Es zinu, ka E39 ir BMW modelis, 3 litru burkā gatavo kopotus ziemai, bet automāts ir tāda ātri šaujoša pistole!
P.S. Vismaz būtu norādījis kas par motoru konkrēti utt.
P.S. Vismaz būtu norādījis kas par motoru konkrēti utt.
d[-_-]b
Man interesē,salīdzot kas būtu labāks pirkums 530 manualis/automāts,benzins/dīzelis?
peerc 530i
tad nokauj vinju, un tad pardod man dzineja apaksu no vinja
530manualis dizelis ir istenibaa pilnigi perfekts ikdienas braucamais, jauda ir, ekonomija ari, ja grib
tad nokauj vinju, un tad pardod man dzineja apaksu no vinja
530manualis dizelis ir istenibaa pilnigi perfekts ikdienas braucamais, jauda ir, ekonomija ari, ja grib
...
un kas ar automātiskajām kārbām? kapi?
Galvenais nopirkt labu 3.0d, kurā nebūs jāiegulda puse auto vērtības, tad tiešām ļoti labs auto
gribēju pajautāt, kas par vainu warētu būt manam e36!
kad pabraucu lielāku gabalu aķis sāk wārīties, kādas vainas warētu būt?
kad pabraucu lielāku gabalu aķis sāk wārīties, kādas vainas warētu būt?
Paskaties, cik V dod ģenerators pie darbības.
Var būt kādam te ir pazīstamie, kam Rīgā ir pieejama virsfērze? Vajag finierī sataisīt pāris caurumus...
d[-_-]b
Tas ir prikols vai ? Tak ieej pirmajā galdniecībā, kur acis rāda.325 BMW rakstīja:Var būt kādam te ir pazīstamie, kam Rīgā ir pieejama virsfērze? Vajag finierī sataisīt pāris caurumus...
Tur tā lieta, ka acis nerāda ne vienas galdniecības virzienā. Pie tam bij doma caur pazīstamie/pārbaudītiem cilvēkiem..
d[-_-]b
Vai kāds,lūdzu,varētu PM vai tepat lietotāja siikais telefona numuru ierakstīt? Vajag skrūvēt e36.
Kas tad nu?
Nopirku e36.
Bet ar melno TA un vajag reiku apskatīt, kartera ventilāciju( m52b28 ar M50 ieplūdi) un kreisais pagrieziens negrib ne par ko degt. Un,spriežot pēc atsauksmēm par siikais,liekas,ka viņš būs īstais.
Bet ar melno TA un vajag reiku apskatīt, kartera ventilāciju( m52b28 ar M50 ieplūdi) un kreisais pagrieziens negrib ne par ko degt. Un,spriežot pēc atsauksmēm par siikais,liekas,ka viņš būs īstais.
Sanāk iesmērēja tev to dzelteno?
Kāpēc Tu domā,ka iesmērēja?
Tikai prasu
Tas ir vēlviens jautājums,ko gribētu uzdot siikais,lai apskata visu ritošo,motoram diagnostiku. Pašam liekas,ka ir labs pirkums,protams,ir kasjaki arī.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- …
- 1297