Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1210
- 1211
- 1212
- 1213
- 1214
- …
- 1297
- chevron_right
Tepat e-parts, ir par 140 eur, cik zinu etk.lv arī kaut ko var atrast. Vajag tikai meklēt
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Kupejas bez lūkas griestiem (pre-fl) bez auduma ir kāda vērtība?
Ir baltais audums, tikai jālīmē
Cik aptuven maksa sametinaat diskam plaisas no 1-2cm
Manuprāt navCrysts rakstīja:Kupejas bez lūkas griestiem (pre-fl) bez auduma ir kāda vērtība?
Bez auduma 0, ar oem audumu 10e, melni oem 100kars rakstīja:Manuprāt navCrysts rakstīja:Kupejas bez lūkas griestiem (pre-fl) bez auduma ir kāda vērtība?
kur lai rīgā/rajonā aizslīd uz motora mazgāšanu?
steampower.euaustralia rakstīja:kur lai rīgā/rajonā aizslīd uz motora mazgāšanu?
Nezinu par cenām,bet kosmoss nebūs,bet tur jārunā ar Nixonu lai šis sarunā pie senča ValmierāSalveens rakstīja:Cik aptuven maksa sametinaat diskam plaisas no 1-2cm
Instagram - Sandis_e36
Sencim atvaļinājums
btw, kāds zin kāda ir atšķirība bezvanos kompjiem ar beigu cipariem 402, 403 un 405?
btw, kāds zin kāda ir atšķirība bezvanos kompjiem ar beigu cipariem 402, 403 un 405?
man bija m50b20 NV
ar 402, tad ieliku 403, nebija čipotas bet 403 nu varēja just ka bik labāk velk
Uz NV naak arī 400 vadiba, kas esot nākusi gan tikai uz b25, ir samera reti atrodama..kasiks rakstīja:man bija m50b20 NV
Ar to arī čoms stastija ka esot daudz, daudz labak :)
Kur dabūt androīdam labu( cik jau nu var) obd progu?
Ir kāds Rīgā kam ir bedre un skrūvju kolekcija? Aprāvu vītni reduktora priekšejai skrūvei. Varbūt ir kāds kas varizpalīdzēt šodien? M12 vietā ieskrūvēt kautko nedaudz treknāku pagaidu risinājumā lai var droši braukt un nenocirst skrūvi līdz nākamnedēļai. Ir savas atslēgas, nav vietas un skrūves. Ir kāds kas var izpalīdzēt?
P.S. Parādā nepalikšu.
P.S. Parādā nepalikšu.
Tomēr nav īsti skaidrs par to signāltaures pogu. Man viņa atrodas uz paneļa blakus stūrei. CSDD kad lika 2 par to, pierakstīja ''Bojāta skaņas signālierīces vadības ierīce.'' Var būt tomēr nederēs uz skati? (Skati gāja iepriekšējais īpašnieks un man nav zināms vai viņš vispār parādīja to pogu)
nebūs nebūs... sāc domāt kā sačinīt stūri lai taure strādātu tur kur viņai jābūt...uz stūres, ne par velti tev jau 2nieks ir par to ieliktsSeFeR rakstīja:Tomēr nav īsti skaidrs par to signāltaures pogu. Man viņa atrodas uz paneļa blakus stūrei. CSDD kad lika 2 par to, pierakstīja ''Bojāta skaņas signālierīces vadības ierīce.'' Var būt tomēr nederēs uz skati? (Skati gāja iepriekšējais īpašnieks un man nav zināms vai viņš vispār parādīja to pogu)
Varbuut kads zin???
Gribu diskus nolakot bet kaadu lai laku nnem taas leetaas disku laks flakonos ir miikstas???!!!
Gribu diskus nolakot bet kaadu lai laku nnem taas leetaas disku laks flakonos ir miikstas???!!!
Tak mierīgi var iziet, vajag tikai runāt un skatīties ko viņi tur dara ar tavu mašīnu, lai beigās nenostāda tevi fakta priekšā, ka tev ir tik un tik divnieki, ka pat pats nesaproti par ko.Agrais rakstīja:nebūs nebūs... sāc domāt kā sačinīt stūri lai taure strādātu tur kur viņai jābūt...uz stūres, ne par velti tev jau 2nieks ir par to ieliktsSeFeR rakstīja:Tomēr nav īsti skaidrs par to signāltaures pogu. Man viņa atrodas uz paneļa blakus stūrei. CSDD kad lika 2 par to, pierakstīja ''Bojāta skaņas signālierīces vadības ierīce.'' Var būt tomēr nederēs uz skati? (Skati gāja iepriekšējais īpašnieks un man nav zināms vai viņš vispār parādīja to pogu)
Bet nu nav jau tik sarežģīti sataisīt, lai uz stūres strādātu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1210
- 1211
- 1212
- 1213
- 1214
- …
- 1297