Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1211
- 1212
- 1213
- 1214
- 1215
- …
- 1297
- chevron_right
Rīgā gāji skati?Nixon rakstīja:arī izgāju ar atsevišķu pogu
Šorīt izgāju skati Rīgā ar taures pogu blakus piepīpētajam, vnk kad kāpu ārā pateicu džekam ka taure uz tās pogas.SeFeR rakstīja:Rīgā gāji skati?Nixon rakstīja:arī izgāju ar atsevišķu pogu
informācijai:australia rakstīja:Vai ir kāds veicis, kurā uz vietas ir dažādi klipši? (vajag moldingiem)
- viens ir renoks (maskavas iela)
- otrs ir valmieras/matīsa. Tā interesantā vigvammas būdiņa. Tur pat specializējas uz klipšiem, savienojumiem u.c. sīkumiem.
Pag, ja čalim ir OEM poga uz stūres, kas nestrādā, varbūt tad tiešām liek coberi?
(tipa iekāps cits šoferis un stresa situācijā nospiedīs OEM. Teorētiski nav nekāda joka lieta.)
(tipa iekāps cits šoferis un stresa situācijā nospiedīs OEM. Teorētiski nav nekāda joka lieta.)
Nu ja, man OMP Corsica sporta stūre, tur ir tā signāltaures poga, bet škrobe tāda ka man nav plates ar lentu tai stūrei un nevaru pievienot tauri. Moš to pogu no stūres uz skati izņemt lai acīs nekrīt?australia rakstīja:Pag, ja čalim ir OEM poga uz stūres, kas nestrādā, varbūt tad tiešām liek coberi?
Pēdējais labojis SeFeR - 19 Mai 2017, 14:33, kopā labots 1 reizi.
2 gadus pēc kartas eju TA Rīga ar OMP stūri un pogu pa centru, kurai nestrādā taure, bet taurei poga atsevišķi izvadīta. neko nesaka, vnk jāpabridina, ka taurei poga atrodas citā vietā
Ok, paldies. Man vienkārši ar to bembi jau tik daudz problēmu, ka galva plīst pušu.Nylon rakstīja:2 gadus pēc kartas eju TA Rīga ar OMP stūri un pogu pa centru, kurai nestrādā taure, bet taurei poga atsevišķi izvadīta. neko nesaka, vnk jāpabridina, ka taurei poga atrodas citā vietā
+1, man taure ir uz ASC pogas, un jau 2 gadus eju ar tādu.SeFeR rakstīja:Ok, paldies. Man vienkārši ar to bembi jau tik daudz problēmu, ka galva plīst pušu.Nylon rakstīja:2 gadus pēc kartas eju TA Rīga ar OMP stūri un pogu pa centru, kurai nestrādā taure, bet taurei poga atsevišķi izvadīta. neko nesaka, vnk jāpabridina, ka taurei poga atrodas citā vietā
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Sveiki kas varētu būt pa problēmu ,šodien braucot mājās griezos iekšā pagalmā un bija tāds kā krakšķis un stūre ieklemējās, izslēdzu auto pagaidiju 5 min ieslēdzu un bija atgājusi vaļā varēja pagrozīt, bet tagad ik pa laikam braucot viņa kautkādā vietā tākā ieklemējas un tad ar spēku ir jāpagriež lai atklemētos , un stūrei parādijās brīvkustība 40 grādi uz abām pusēm stūre brīvi griežas un riteņi paliek tajā pašā pozīcijā.
kas jāmaina un kas jādara ? ar tādu pabraukt nevar normāli..
jau kādu laiku stūres pastiprinātaja sūknis gāja uz beigam un grūti griezās stūres pagriezienos ja nespiedu gāzi virsū .
nākam mēnes gribēju mainīt , bet nu jau laikam tur ir pizģec?
kas jāmaina un kas jādara ? ar tādu pabraukt nevar normāli..
jau kādu laiku stūres pastiprinātaja sūknis gāja uz beigam un grūti griezās stūres pagriezienos ja nespiedu gāzi virsū .
nākam mēnes gribēju mainīt , bet nu jau laikam tur ir pizģec?
Stūres krustiņš
grūti pašam samainīt mājās pagalmā ?funkyasshit rakstīja:Stūres krustiņš
cik tāds maksā ?
Nav super viegli, bet nav arī grūti.
Jauns maksāja ap 30 eur man šķiet, lietotu liktu tikai no e34
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
a kāpēc nevar no e36, viņiem sūdīgi ?Linda rakstīja:Nav super viegli, bet nav arī grūti.
un vel ir aizdoma par stūres reiku , reika nevarētu būt vainīga dēļ šitām problēmām diez ?
Par reiku nezinu, bet e36 tie stūres krustiņi ir slimība, labi, ka braucot viņi neizbeidzās kāds grāvis vai koks garantēts.
Protams, var likt lietotu, ja viņš ir labs, bet es nezinu tādu detaļu, kas savā ziņā savieno stūri ar riteņiem, es jau neliktu lietotu
e34 alumīnija krustiņš, e36 gumijas.
Protams, var likt lietotu, ja viņš ir labs, bet es nezinu tādu detaļu, kas savā ziņā savieno stūri ar riteņiem, es jau neliktu lietotu
It's all about the win
Un ja pērku jaunu tad prasīt stūres krustinu no e34, vienalga kura modeļa ?Linda rakstīja:Par reiku nezinu, bet e36 tie stūres krustiņi ir slimība, labi, ka braucot viņi neizbeidzās kāds grāvis vai koks garantēts.
Nu drošvien ka pirksu jaunu jā , kā nekā tiesām uz tādu detaļu nav jāžēlo, un nav jau nemaz tik dārga.
Jauns būs tikai oriģināls un e34 krustiņš nebija lēts, cik atceros.
nu 30 eiro pa krustiņu nešķiet īpaši dārgi , ja viņš tā arī maksā, kā nekā drošība pirmajā vietā.funkyasshit rakstīja:Jauns būs tikai oriģināls un e34 krustiņš nebija lēts, cik atceros.
manam arī saplīsa tā gumija krustiņam, labi ka stāvvietā nevis strauji un lielā ātrumā kādā līkumā
Man saplīsa braucot ārā no garāžasAgrais rakstīja:manam arī saplīsa tā gumija krustiņam, labi ka stāvvietā nevis strauji un lielā ātrumā kādā līkumā
Nē, nē tā saprati. Jauns e36 krustiņš vai lietots e34. Abi ir labi varianti. No e34 krustiņš jauns maksāja ap 70 eur.buba rakstīja:nu 30 eiro pa krustiņu nešķiet īpaši dārgi , ja viņš tā arī maksā, kā nekā drošība pirmajā vietā.funkyasshit rakstīja:Jauns būs tikai oriģināls un e34 krustiņš nebija lēts, cik atceros.
Rakstīju, ka nekad neņemtu lietotu krustiņu no e36
bet no e34 var ņemt arī lietotu, protams, ka foršāk jaunu, bet cena x2
It's all about the win
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1211
- 1212