Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1220
- 1221
- 1222
- 1223
- 1224
- …
- 1297
- chevron_right
Varbūt kāds var ieteikt kādu ,kurš varētu šonedēļ piekodēt vplvo droseli?
hay visiem gribēju uzināt kurš ir nēmies ar hidroručniku gribēju zināt kur tās trubas vienot klāt kip valcēt klāt pie pakalējām bremžu trubām.?
varbūt kāds zin kas varētu būt vel par problēmu neesmu izpratis kas tur nopisies:D
2.5tds bik zem 15l dīzela sāk slāpt nost dīzeli nepadod uzstaisiju vadu uz + vada ko pie akīša piemest tad dažreiz izsūc tukšu bāku bet bākas sūknis vesels kkur kkāds vads pipec.? bet nu tas man ir sīkums jo bāku turu gandrīz pilnu lai uz cela nepaliktu
bet nu gribētu sačinīt lai būtu zbis.
2.5tds bik zem 15l dīzela sāk slāpt nost dīzeli nepadod uzstaisiju vadu uz + vada ko pie akīša piemest tad dažreiz izsūc tukšu bāku bet bākas sūknis vesels kkur kkāds vads pipec.? bet nu tas man ir sīkums jo bāku turu gandrīz pilnu lai uz cela nepaliktu
bet nu gribētu sačinīt lai būtu zbis.
skaties vai tev strādā bākas pārsūce.iespējams,ka tev no vienas bākas puses nepārsūc uz otru un tādēļ tā notiek.
man a8 tā bija
man a8 tā bija
kipa bakai otrā pusē tas kip sūknis.?krokodils rakstīja:skaties vai tev strādā bākas pārsūce.iespējams,ka tev no vienas bākas puses nepārsūc uz otru un tādēļ tā notiek.
man a8 tā bija
Bakai suknis ir viena pusee,bet var nestradaat parsuce
sapratu bik aizdomājies biju:D paldies.krokodils rakstīja:Bakai suknis ir viena pusee,bet var nestradaat parsuce
pie galvena bremžu cilindra,325TDS SPORT rakstīja:hay visiem gribēju uzināt kurš ir nēmies ar hidroručniku gribēju zināt kur tās trubas vienot klāt kip valcēt klāt pie pakalējām bremžu trubām.?
ja cilindru paņemot rokās štoks skatās pa kreisi , labais ieplūde un kreisais izplūde
Ja ir abs izrauj releju, atvieno bremžu trubas kas iet uz aizmuguri un princips tāds pats
Es sev šādi savienoju, zaļo likvidē.325TDS SPORT rakstīja:hay visiem gribēju uzināt kurš ir nēmies ar hidroručniku gribēju zināt kur tās trubas vienot klāt kip valcēt klāt pie pakalējām bremžu trubām.?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
IG: @lauriszemitis / @pandora_e36
a zbis paldies..LZ-222 rakstīja:Es sev šādi savienoju, zaļo likvidē.325TDS SPORT rakstīja:hay visiem gribēju uzināt kurš ir nēmies ar hidroručniku gribēju zināt kur tās trubas vienot klāt kip valcēt klāt pie pakalējām bremžu trubām.?
E36 sporta stūres pāreja der uz e46?
Nē
Sent from my MotoG3 using Tapatalk
Sent from my MotoG3 using Tapatalk
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
vjg gredzenus maximali leeti priekš 72,5 uz 74mm dieametru ( lai uzliktu e39 diskus uz e46) velams teika, jugla purčiks
Kur dabut?
Kur dabut?
Jebkurā normālā disku/riepu bodē
Esmu pircis gan M riepās, gan PkP, cik maksāja neatceros, bet lēti
Esmu pircis gan M riepās, gan PkP, cik maksāja neatceros, bet lēti
autoera 8eurLācis rakstīja:vjg gredzenus maximali leeti priekš 72,5 uz 74mm dieametru ( lai uzliktu e39 diskus uz e46) velams teika, jugla purčiks
Kur dabut?
http://www.autoera.lv/
Cik es saprotu, to starpību var ideāli kompensēt ar būvniecības perfolentu, kuru var nopirkt depo.
Jebkurā nopietnā riepu servisā vajadzētu būt kautkādiem gredzeniem.
Kur aizvest m50 non vanos ieplūdes sadaleni lai pārtaisītu lai varētu ielikt m52 izplūdē?
Atvedīšu gan vienu sadaleni gan otro, lai nav jāskaidro kas atšķiras
Atvedīšu gan vienu sadaleni gan otro, lai nav jāskaidro kas atšķiras
Vai e39 priekšējos facelift bez ksenona lukturus var ielikt prefacelift vietā bez jebkādām modifikācijām, vai tomēr būs kaut kas jāpielāgo?
Džeki, vajag tikai provizorisku atbildi. Pa cik atdot lietotu gāzes iekārtu bez balona. Neko detaļās sikāk nezinu, vajag vnk ciparu kkādu aptuveno. ?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1220
- 1221
- 1222
- 1223
- 1224
- …
- 1297