Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1236
- 1237
- 1238
- 1239
- 1240
- …
- 1297
- chevron_right
Izmeri kompresiju.. Ir iespejami kādi 100 dažādu veidu iemesli, lai rastos šāda problēmalauriitsn rakstīja:sveiki lieta sekojoša man ir m50b25 vanos ar jaudas problēmām. lēnu ceļ aukšā apgriezienus un kā iet virs 3k apgriezieniem reizēm nedaudz ieraustās. visskautkas ir izmēģināts un mainīts bet nekas nemainās, vai varētu tā būt kad vadība ir pie vainas un kko gļuko? tagad stāv virsū bosch DME vadība bet ir doma mēģināt samainīt vadību uz SIEMENS bet nezinu vai ir jēga mainīt to vadību?
Kur Rīga ir nopērkamas vakuuma trubiņu zagluškas neizmantotām vakuuma izējam?
BAP - nav, Hidroscand - nav.
Tādās link
Tādās link
Liec skruvi ar silikonu un hamutu bus zbisdynamite rakstīja:Kur Rīga ir nopērkamas vakuuma trubiņu zagluškas neizmantotām vakuuma izējam?
Tādās link
Labak pakluset, ja nav ko teikt.mar44a rakstīja:Liec skruvi ar silikonu un hamutu bus zbisdynamite rakstīja:Kur Rīga ir nopērkamas vakuuma trubiņu zagluškas neizmantotām vakuuma izējam?
Tādās link
Shodien braucu un tada sajita,ka auto iet nedaudz pa diognali un velk pa labi.idejas??
ar kompatu pa brugji
Savirze ok?
Savirze neietekmē to, ka auto tiek vilkts uz vienu vai otru pusi... moška spiediens riepās, vai kādam diskam kāds atsvariņš nokritis.
Jautājums par vējstikla slotiņām!
Nedarbojas. Releju mainiju kas aiz cimdu nodalijuma. Kas vel pie vainas var būt?
Mūsu laikapstākļos grūti braukt. HELP!!!
Nedarbojas. Releju mainiju kas aiz cimdu nodalijuma. Kas vel pie vainas var būt?
Mūsu laikapstākļos grūti braukt. HELP!!!
Šķidrums arī nenāk!cipruss18 rakstīja:Alotinjam motorits Izbeidzies
Šķidrumam sūknis nomiris pārbaudi vai šķidruma sūknim pienāk strāva.SarancevsA rakstīja:Šķidrums arī nenāk!cipruss18 rakstīja:Alotinjam motorits Izbeidzies
ZzevsS rakstīja:Savirze neietekmē to, ka auto tiek vilkts uz vienu vai otru pusi... moška spiediens riepās, vai kādam diskam kāds atsvariņš nokritis.
Suds,ka velk.man besi ta sajuta,ka auto itka pa diognali iet
ar kompatu pa brugji
Zurka vienmer driftocipruss18 rakstīja:ZzevsS rakstīja:Savirze neietekmē to, ka auto tiek vilkts uz vienu vai otru pusi... moška spiediens riepās, vai kādam diskam kāds atsvariņš nokritis.
Salabot piekari neesat mēģinājuši?cipruss18 rakstīja:ZzevsS rakstīja:Savirze neietekmē to, ka auto tiek vilkts uz vienu vai otru pusi... moška spiediens riepās, vai kādam diskam kāds atsvariņš nokritis.
Šķidruma sūknis darbojasZzevsS rakstīja:Šķidrumam sūknis nomiris pārbaudi vai šķidruma sūknim pienāk strāva.SarancevsA rakstīja:Šķidrums arī nenāk!cipruss18 rakstīja:Alotinjam motorits Izbeidzies
No releja štekeri noņēmu un pa taisno palaidu. Strada. Bet tā nestradā neviens no viņiem!
Šķidruma sūknis atrodas pie šķidruma bačoka. Ja šķidrums nenāk, tad problēma ir kkur trubās.
ŠĶIDRUMS NĀK! Bet ne tad kad slēdzu to kopā ar slotiņām!ZzevsS rakstīja:Šķidruma sūknis atrodas pie šķidruma bačoka. Ja šķidrums nenāk, tad problēma ir kkur trubās.
Tad vsp nekas nenotiek! Ne slotinas ne skidrums nedarbojas.
Visi nevar but tik kriti ka Tu-AF- rakstīja:Salabot piekari neesat mēģinājuši?cipruss18 rakstīja:ZzevsS rakstīja:Savirze neietekmē to, ka auto tiek vilkts uz vienu vai otru pusi... moška spiediens riepās, vai kādam diskam kāds atsvariņš nokritis.
ar kompatu pa brugji
Suds,ka velk.man besi ta sajuta,ka auto itka pa diognali iet[/quote]
Salabot piekari neesat mēģinājuši?[/quote]
Visi nevar but tik kriti ka Tu[/quote]
SAVIRZE NEITEKME KA AUTO VELK PALABI VAI PAKREISI???:d Kas tas parjauninajumu?:D
Salabot piekari neesat mēģinājuši?[/quote]
Visi nevar but tik kriti ka Tu[/quote]
SAVIRZE NEITEKME KA AUTO VELK PALABI VAI PAKREISI???:d Kas tas parjauninajumu?:D
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1236
- 1237
- 1238
- 1239
- 1240
- …
- 1297