Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- …
- 1297
- chevron_right
Varbut kads ir saskaries ar vakummu benzinbaka? Cik saprotu vaina varetu but degvielas sistemas ventilacijas varsta vai ari taja ogles filtra. Kada vel varetu but vaina iznemot trubinas, kuras ir turpat pie ta filtra un varsta? Vienkarsi domaju rit uzmest aci un jauki butu ja kads vel pasviestu ideju kapec baka rodas vakumms un attaisot bakas korki, kuru reali ir gruti attaisit baka iesuc gaisu kadas 3-4 sekundes.
Drīzāk pats vārsts nestrādā. Paskaties štekerus pie tā, kā arī trubiņas.
sīkāk -> noņem pie pie ogles filtra dačiku, pieliec pie akjiisha ar vadiem, saakumaa skiet vinsh ir valjaa, bet peec briiza vinjam jaiztaisaas ciet. ja staav visu laiku valjaa tad sanaak ka dzinējs sūc nedaudz no bākas gaisu.reinixx rakstīja:Varbut kads ir saskaries ar vakummu benzinbaka? Cik saprotu vaina varetu but degvielas sistemas ventilacijas varsta vai ari taja ogles filtra. Kada vel varetu but vaina iznemot trubinas, kuras ir turpat pie ta filtra un varsta? Vienkarsi domaju rit uzmest aci un jauki butu ja kads vel pasviestu ideju kapec baka rodas vakumms un attaisot bakas korki, kuru reali ir gruti attaisit baka iesuc gaisu kadas 3-4 sekundes.
Okey paldies par ieteikumiem, rit bus jauzmet aci un jamegina sataisit.
intresē vai atšķirās priekšējie pagriezieni e36 91-95g no 96-99g sedaniem?man tourings,nopirku pagriezienus,teica ka esot no sedana,bet manam neder.
drizak iedeva tev no kupejas... es domaju ka neatskiras pec gadiem!
noteikti gadi neietekmē!
Nedaudz atskjiras prefacelift un facelift
Tapatas ja ka saana pavaroti sparnos
Tapatas ja ka saana pavaroti sparnos
Instagram INDIGAIS
kas tieši atšķiras?
Ja nemaldos tad lenkjis nedaudz savadaksRENIO rakstīja:kas tieši atšķiras?
Velak nofocesu abas pavarotus un salidzinasu
Jo visur kur tirgo ir ari minets facelift vai prefacelift
Instagram INDIGAIS
u ū tauta...kas varētu uz šovakaru aizdot atsperu savilcejus? Rīgā..
hlamiņš pie jauniem amortiņiem grib tikt
hlamiņš pie jauniem amortiņiem grib tikt
Taks sodien nomainiju to varstu, sakuma kad nonemu veco redzeju, ka sis riktigi netirs no iekspuses, bet pec tam nak labakais, skatoties talak saprotu, ka masinai tas ogles filtrs vispar nav. Ieliku citu varstu un pieskilu sakuma stavot masinai vis bija normali, nav vakumms baka, pec tam aizbraucu uz veikalu un atpakal, un parbaudot atkartoti baku, atkal tas pats, ka suc gaisu ieksa attaisot koki. Jautajums sekojos- tam ogles filtram jau obligati nav jabut, lai baka neveidotos vakumms? Tas jau ir domats, lai tur kautko attiritu no dzinejam nevajadzigajam gazem ne ta? Mos stekers vai vadi, kas nak pie varsta beigti?
reinixx rakstīja:Varbut kads ir saskaries ar vakummu benzinbaka? Cik saprotu vaina varetu but degvielas sistemas ventilacijas varsta vai ari taja ogles filtra. Kada vel varetu but vaina iznemot trubinas, kuras ir turpat pie ta filtra un varsta? Vienkarsi domaju rit uzmest aci un jauki butu ja kads vel pasviestu ideju kapec baka rodas vakumms un attaisot bakas korki, kuru reali ir gruti attaisit baka iesuc gaisu kadas 3-4 sekundes.
Ja neliec ogļu filtru, tad vienkārši pienākošo zilo trubiņu atstāj atvērtu, lai "tvaiks" iet pa turieni ārā.
Kur Pārdaugavā, ideāli Iļģuciems/Imanta, var nomazgāt auto dzinēju? Ir kādi ieteikumi, no kā uzmanīties, kam pievērst uzmanību?
Tie aizmugurējo bamperu M stila difuzori priekš stock bamperiem der kā radīti? Tāda sajūta, ka man ir atsūtījuši M bampera difuzoru. Vai arī priekš stock bamperiem neeksistē dubultie M stila difuzori?
Labdien visiem
Jautājums par reduktoriem .
Mann ir 316i kompots 95g intresē kasnotiekas ar tiem reduktoriem liekas ka kompotam ir savādāki nekā visiem pārējiem e36 , vairāk viņi ir līdzīgi e30 reduktoriem , Tā ir vai man tikai tā liekas ??
un ja viņi ir līdzīgi vai nomainot lielā e30 reduktoora vēku uz e36 kompota reduktora vāku to varēs uzlikt uz e36 kompota ?
Jautājums par reduktoriem .
Mann ir 316i kompots 95g intresē kasnotiekas ar tiem reduktoriem liekas ka kompotam ir savādāki nekā visiem pārējiem e36 , vairāk viņi ir līdzīgi e30 reduktoriem , Tā ir vai man tikai tā liekas ??
un ja viņi ir līdzīgi vai nomainot lielā e30 reduktoora vēku uz e36 kompota reduktora vāku to varēs uzlikt uz e36 kompota ?
Īpašumā nonācis auto, kuram iepriekšējais īpašnieks swapojis kārbu no automāta uz manuāli. Gribu atbrīvoties no kārbas indikatora panelī. Cik esmu meklējis, saprotu, ka ir variants pāršūt ECU. Kā ir ar maiņu? Es varu nopirkt kompi no tāda paša gada un modeļa manuāļa un vienkārši nomainīt? Auto ir 92. gada 2.5 bez-vanos.
Izņem lampiņu.
Gribu pa smuko. T.I. apdzēšot uguni, nevis paslēpjot dūmus :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- …
- 1297