Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1255
- 1256
- 1257
- 1258
- 1259
- …
- 1297
- chevron_right
Minus bus 1, skana
Vajag kādas idejas, pats neēsmu vēl neko skatījies, bet karoč kabrim atkal uznāca gļuks, šodien sanāca diezgan smagi palēkties
un tagad atbraucot mājās, noslāpēju, pēc brītiņa gribēju pielaist, bet uzvedās tā it kā aķis būtu tukšs, likās ģenis beigts, bet aķis rāda 12.23v kas ir ok, un kontakti ap aķi viss ok, bet bija izlēcis no savas vietas.
Kur kkas varētu būt nogļukojis, jo pat pēc lēciena 3x bija darbināts ārā, iekšā un viss gāja.
un tagad atbraucot mājās, noslāpēju, pēc brītiņa gribēju pielaist, bet uzvedās tā it kā aķis būtu tukšs, likās ģenis beigts, bet aķis rāda 12.23v kas ir ok, un kontakti ap aķi viss ok, bet bija izlēcis no savas vietas.
Kur kkas varētu būt nogļukojis, jo pat pēc lēciena 3x bija darbināts ārā, iekšā un viss gāja.
- ikey07
Čau!
Varbūt kāds kas ir saskāries ar lampu regulēšanu var man pastāstīt kā ir iespējams noregulēt tālas gaismas? Par tuvajam es zinu tur ar seškanti virs lampas ir 2 skrūves viena regulē uz augšu/leju otra pa labi/kreisi. Vai arī tālas regulē tikai ar tām plastmasas ieskrūvētajām skrūvēm pie kurām pēc tam tiek pieskrūvētas pašas lampas?
Varbūt kāds kas ir saskāries ar lampu regulēšanu var man pastāstīt kā ir iespējams noregulēt tālas gaismas? Par tuvajam es zinu tur ar seškanti virs lampas ir 2 skrūves viena regulē uz augšu/leju otra pa labi/kreisi. Vai arī tālas regulē tikai ar tām plastmasas ieskrūvētajām skrūvēm pie kurām pēc tam tiek pieskrūvētas pašas lampas?
Tikai ar tām seškantēm regulē, tie plastmasi sūdiņi ar ko pieskrūvē pašu lampu ir domāta noregulēšanai pret virsbūvi, tas viss.Crew rakstīja: ↑23 Sep 2017, 19:11 Čau!
- ikey07
Viena Hesburgera žēl lai servisā normāli noregulētu ar visu čeku ar kuru pēctam TA vīriem ja dirš gar degunu vicināt kā maijvaboļu karoguCrew rakstīja: ↑23 Sep 2017, 19:11 Čau!
Problēma tāda ka manam m50b20 sāk zust jauda.
Nav vairs tik atsaucīgs uz paātrināšanos.
Kur meklēt vainu? Ar ko sākt?
Paldies!
Nav vairs tik atsaucīgs uz paātrināšanos.
Kur meklēt vainu? Ar ko sākt?
Paldies!
Cik varētu ~maksāt servisā uzstādīt 2.paaudzes lietotu gāzes iekārtu 4 cilindru dzinējam, ja pats jau esmu iegādājies visu, kas vajadzīgs, tikai vajag cilvēku, kas uzstāda?
Termomufta iet uz beigām, labāk likt parasto vai elektronisko ventilātoru? Ja elektro labāk, varbut kads zin kur iegadaties un kada būs labāka?
Vai e90 priekšējos beņķus var ielikt e36 ?
Var, bet sliedes e90 ir tievakas uz kadiem 5cm, jataisa parejas..
Parasto, jo tad tu nopirksi tikaj mufti un viss stradas, ka vajag...
Jautājums, Ķīnas/poļu e36 fl priekšējie spārni labi saiet kopā visās vietās?
Kādi ieteikumi, ja esošiem apakšas izpuvušas? Gribētos, lai ir smuki nevis šķūnis. Paldies par atbildēm jau iepriekš.
Kādi ieteikumi, ja esošiem apakšas izpuvušas? Gribētos, lai ir smuki nevis šķūnis. Paldies par atbildēm jau iepriekš.
Ja smuki izdarit, tad var nepamanit
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1255
- 1256
- 1257
- 1258
- 1259
- …