Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1266
- 1267
- 1268
- 1269
- 1270
- …
- 1297
- chevron_right
Riga prieks m50 120e ja mainit gandriz visu :)
Kur iesakāt vest restaurēt turbīnu, Rīgā?
Man tā neliekās, visdrīzāk tev dobelē tik slotińas nomainīs.
Jo 120 e ir tīri ok, ńemot vērā ka tablete maksā ap 20e, gultńi ja pareizi atceros 22e, tur vel plastmasa bukses kkādas kapeikas maksā, + darbs, neticu ka dobelē tev par 20e visu sataisīs...
Jo 120 e ir tīri ok, ńemot vērā ka tablete maksā ap 20e, gultńi ja pareizi atceros 22e, tur vel plastmasa bukses kkādas kapeikas maksā, + darbs, neticu ka dobelē tev par 20e visu sataisīs...
Nu Cēsīs onka kas ar to nodarbojās par darbu ņem, laikam, 8 vai 10e. Kantoris, laikam 20 vai 25e.
m52 no e39 ar regulatoru sanāca zem 50e nomainot abus gultņus, tableti(oglītes+regulators) un kolektoriņu.
m52 no e39 ar regulatoru sanāca zem 50e nomainot abus gultņus, tableti(oglītes+regulators) un kolektoriņu.
Tur tā lieta :)
Es ar pie privātā restaurēju nevis caur kantori. :)
Kāds ir instalējis INPU uz Win 10?
ja vēlies normāli strādāt, nevis cīnīties ar nebeidzamiem bugiem, bet normāli strādāt, tad meklē vien aizvēsturisku portabli ar winxp.
kā arī, ja lietosi ķīnas aparatūru, tad būs vieglāk dzīvot ar xp. :atjauninājumi: :fake_ftdi_nāve:
kā arī, ja lietosi ķīnas aparatūru, tad būs vieglāk dzīvot ar xp. :atjauninājumi: :fake_ftdi_nāve:
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
piekrītu par 99%
tik man te nesen sūds gadījās, nebija draiveru uz wfi vecajam leonova uz xp
tik man te nesen sūds gadījās, nebija draiveru uz wfi vecajam leonova uz xp
Reostats no dalītas klīmas( grozāmiem puļkiem) nederēs no kāda e34?
nu man ne komerciālām vajadzībām, tik cik paša auto pieslēgt.
Atvērts piedāvājumiem
Tātād, kadam ir kompis max lēti?
Hei!!
Varbūt kāds no forumiešiem pats nodarbojas, vai var kaut ko ieteikt??
Ir auto, kuram ieplēsts priekšējais plastmasas spārns. Oriģinālu lietotu Lv dabūt nevar, jaunu BLIC laikam ar nebūs īsti prāta darbs likt? Tātad, interesē, vai pastāv iespēja šo spārnu salabot? Un cik aptuveni tas varētu izmaksāt??
Vēlams, Pārdaugava.
Izskatās kaut kā tā. Labākas bildes nav, un pagaidām uztaisīt nevaru.
Varbūt kāds no forumiešiem pats nodarbojas, vai var kaut ko ieteikt??
Ir auto, kuram ieplēsts priekšējais plastmasas spārns. Oriģinālu lietotu Lv dabūt nevar, jaunu BLIC laikam ar nebūs īsti prāta darbs likt? Tātad, interesē, vai pastāv iespēja šo spārnu salabot? Un cik aptuveni tas varētu izmaksāt??
Vēlams, Pārdaugava.
Izskatās kaut kā tā. Labākas bildes nav, un pagaidām uztaisīt nevaru.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Blic uz bmw ir 8no 10kvalitātes zińā
Hmm, tad BLIC var likt??
Šis ir Renault Domājams, kvalitāte neatšķiras dažādu marku ražotājiem?
Šis ir Renault Domājams, kvalitāte neatšķiras dažādu marku ražotājiem?
Uzrenault tad mierīgi, tāpat skībs no rupnīcas
Man jau tā misene ar īsti neiet pie sirds Labi, tad laikam noriskēšu, pasūtīšu tādu
Kā ir ar skates iegūšanu, ja M57 atrodas e34/e36? Tas pats, kā ar M54b30?
Nav problēmu
Gribas uzlikt sedana bagāžniekam csl uzliku, jāmeklē ir tieši no sedana vai derēs arī no kupejas?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1266
- 1267
- 1268
- 1269
- 1270
- …
- 1297