Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- …
- 1297
- chevron_right

haaa shitai bija labs,bet nu man piedur tas prezis
un shovakar pirmaa sape jau,nevareju durvis dabutvaljaa jo bija aizsalushas un stikls nepabidijas lejaa pie atvershanas

un shovakar pirmaa sape jau,nevareju durvis dabutvaljaa jo bija aizsalushas un stikls nepabidijas lejaa pie atvershanas
ar kompatu pa brugji

Nu man gan nē, pagaidām no vietējiem nezinu nevienu kam ar to bija labāk, nekā bez...
Sedanam po tas sals, nav bail kādu stiklu izbirdināt, plēs durvis kamēr ru4ka rokās nepaliek!

Sedanam po tas sals, nav bail kādu stiklu izbirdināt, plēs durvis kamēr ru4ka rokās nepaliek!

d[-_-]b

pashaptumshojoshais
ar kompatu pa brugji

Man jau likās, ka pašaptumšojošam ir tāds pleķītis apakšā pa vidu uz paša stikla (kuru te neredzu) kkur un viss, tādu pogu, kas apakšā redzu pirmo reizi...
d[-_-]b
man tada poga bija e46 lai spogulis nolaistos uz leju ja zhilbina aciis un bija ari pasaptumsosanas efekts,ja pareizi atceros,bet varu kludiities
ar kompatu pa brugji

es par to pašu arī prasu bet kapēc tur ir klāt vēl kkādi 8 vadi ar štekeri325 BMW rakstīja:Tāda poga bija arī tēva moskviča spogulim, tip manuāla pašaptumšošana!

Nu pusautomāts sanāk, BMW tomēr!
Ja nopietni, tad varbūt OEM katalogos jāpaskatās šāds brīnums..

d[-_-]b

Oriģināli spogulī nāk arī oem signalizācijas pults signāla uztvērējs, ja nemaldos.

+centrālās atslēgas uztvērējs. gan jau ka spogulī kuru uzliki ir iekodēts oriģinalās atslēgas kods, pamēģini pa jaunu piekodēt atslēgu!dogMa rakstīja:Oriģināli spogulī nāk arī oem signalizācijas pults signāla uztvērējs, ja nemaldos.

Pilnīgi nekāda. Pārliesies un neies. Sprauslas ir ar rezervi. Gribi "palielināt" jaudu, nodrošini labāku/lielāku gaisa/skābekļa padevi.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- …
- 1297