Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- …
- 1297
- chevron_right
aaaa cilveki help! shaja aukstuma saka gljuchit centrala atslega divas durvis nesledz un netaisa valja :( problema?
Paldies. Bet tur arī tā lieta, ka viņš neiet vispār, ar roku jabaz iekšā gandrīz. Tad ko man darīt? :///Armando rakstīja:ka tik tam jostam kautkas netraucee iet atpakal, piemeram tas stienitis kas vinjas tur pie stoikas pa cieshu vai apsifka traucee utt, ja viss briivi, tad gan jau pasam jostam tunumu acpere beigta, bet to labak valjaa nejaukt, tur viss pa gaisu bus atrak nekaa spesi pamirkskjinat acis
par apstradashanu, paprieksu pasties kas daras zem tepikjam ,pirms taisi ciet caurumu
A par caurumu tāpēc arī jautāju, ko uzsmeret un ka apstrādāt to caurumu. Lai zinātu kas būs jānopērc pirms salonā izjauksanas.
VNK. sledzenes iesalusas.. kkad mos ari ne.. manuaali sledzas?Rom4iks_328 rakstīja:aaaa cilveki help! shaja aukstuma saka gljuchit centrala atslega divas durvis nesledz un netaisa valja :( problema?
ar siksnam tiku gala, bet ko jus varetu ieteikt uz gridas cauruma apdari, pirms korka liksanas ?
Kas bija ar siksnu?
Es personīgi sev laikam šādi darīšu. Tīrs metāls, skābā grunts, parastā grunts, jauns OEM korķis, to vietu moš uzgruntēt, tad jau izkrāsot. Korķi liktu uz kaut kādas mastikas.Lomax rakstīja:ar siksnam tiku gala, bet ko jus varetu ieteikt uz gridas cauruma apdari, pirms korka liksanas ?
nu pirmkart auto jau vecs, ka neka 20 gadi, un vina pa vaju velc atpakal, bet nu velc. Mainijam logus cupejai, skruvejusi ara siksnas, pec tam pa stingru pieskruvejam, un vel keras aiz abshivku.poweredbygirts rakstīja:Kas bija ar siksnu?
Paldies :) pieturesos tavam planamGatisB. rakstīja:Es personīgi sev laikam šādi darīšu. Tīrs metāls, skābā grunts, parastā grunts, jauns OEM korķis, to vietu moš uzgruntēt, tad jau izkrāsot. Korķi liktu uz kaut kādas mastikas.Lomax rakstīja:ar siksnam tiku gala, bet ko jus varetu ieteikt uz gridas cauruma apdari, pirms korka liksanas ?
Vari mēģināt, jo pats vēl tik tālu neesmu ticis, un vismaz tāda ir ideja par secībuLomax rakstīja:Paldies :) pieturesos tavam planamGatisB. rakstīja:Es personīgi sev laikam šādi darīšu. Tīrs metāls, skābā grunts, parastā grunts, jauns OEM korķis, to vietu moš uzgruntēt, tad jau izkrāsot. Korķi liktu uz kaut kādas mastikas.Lomax rakstīja:ar siksnam tiku gala, bet ko jus varetu ieteikt uz gridas cauruma apdari, pirms korka liksanas ?
Garāžā to visu apstrādāt ir viens, nezinu kā tas uzvedās mijiedarbībā ar laika apstākļiem. No apakšas gan jau arī epo grunti un mastiku/grubuli korķim un vietai.
Tādad Man jautājums.Vakar braucu auto sieslēgt pie kompīša.Kad auto ir ieslēgta aizdedze,tad ar kompi pieslēgties varēja,varēja redzēt gan kļūdas,gan airbagu,gan abs,bet tiko kā piestartē auto,tā kompis vairs neatrod auto,un nevar pieslēgties .Kur varētu meklēt vainu
Vismaz progu vareji nosaukt.
ui,tas meistars provēja uz 3 dažādiem kompjiem,bet visiem viens un tas pats.Domājams,ka vaina kautkur motora vados,jo ar kompi pie motora,zondes.utt.nevarēja tikt klāt
Man sencim ar Volvo bija, es ar VD40 ieeļoju visu mehanismu, noraujot abšifkas, visu to stiepli un motoriņu, sapuut iekšā un vajadzetu but ok:))poweredbygirts rakstīja:VNK. sledzenes iesalusas.. kkad mos ari ne.. manuaali sledzas?Rom4iks_328 rakstīja:aaaa cilveki help! shaja aukstuma saka gljuchit centrala atslega divas durvis nesledz un netaisa valja :( problema?
ok paldies! :)Wildutch rakstīja:Man sencim ar Volvo bija, es ar VD40 ieeļoju visu mehanismu, noraujot abšifkas, visu to stiepli un motoriņu, sapuut iekšā un vajadzetu but ok:))poweredbygirts rakstīja:VNK. sledzenes iesalusas.. kkad mos ari ne.. manuaali sledzas?Rom4iks_328 rakstīja:aaaa cilveki help! shaja aukstuma saka gljuchit centrala atslega divas durvis nesledz un netaisa valja :( problema?
ai šitas komplekts derēs e36??Lukturos ar lēcu un ar H1 lampām?
http://www.protuning.lv/index.php?op=ma ... inklang=lv
nevajag vairs
http://www.protuning.lv/index.php?op=ma ... inklang=lv
nevajag vairs
es kautkad sen atpakal peetiju tos spogulus un salidzinaju, ja pareizi aceros tad vareja izdarit taa lai stradatu, bet liekas ka vajadzeja mehanismam paarurbt kautko, kas butu sikums jo tas ir no plastmasa
...
vairis.v rakstīja:Tādad Man jautājums.Vakar braucu auto sieslēgt pie kompīša.Kad auto ir ieslēgta aizdedze,tad ar kompi pieslēgties varēja,varēja redzēt gan kļūdas,gan airbagu,gan abs,bet tiko kā piestartē auto,tā kompis vairs neatrod auto,un nevar pieslēgties .Kur varētu meklēt vainu
cerams, ka naudu nepaņēma par šo teātri ?
1.neatbilstošs aprīkojums.
2.auto rada traucējumus (ķīnas kabeļi).
3. trūkst pieredzes uz konkrēto auto modeli.
tas tā - mani varianti.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- …