Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- …
- 1297
- chevron_right
palien apakšā,atrauj štekeri,un testeri uzliec uz omiem,un piemet pie abiem zondes baltiem vadiem,un paskaties,laiž cauri vai nē,ja laiž,tad zondei apsilde ok.JozziX rakstīja:Radās vēlviens jautājums. Vai pastāv iespēja ka zondei nestrādā apsilde, bet par to nav izmesta kļūda?
Vnk iepriekš jau bija par to radusies aizdoma, un tagad kad bija atvienots aķis varbūt ir sanācis kkā saputrot to zondes adoptāciju?
tad uzslēdz uz voltiem,un piemet pie štekera otrās puses tiem pašiem vadiem,kas nāk no motora,pielaid auto un skaties,pienāk štromaks vai nē,ja pienāk,tad viss ok,ja nē,skaties apsildes releju(laikam tā viņu sauc),bet domāju,ja zondes apsilde nestrādā,tad kļūdu vajadzētu uzmest,jo bez apsildes tā zonde pipec.Par adoptāciju,nu nezinu,diezvai vispār vajag viņai,nu bet konkrēti nezinu.Zinu tikai to,ka zonde sāk rukāt tikai tad,kad apsilde ir izdarījusi savu,un zonde ir uzsildīta,tad arī sākas tie mērījumi.
Armando rakstīja:domaju ka pats suuknis bendz suknis varetu sadus trikus izraisit.
ja ir iespeja iemet citu, deres no visiem bendzina e36.
Paldies par infovairis.v rakstīja: palien apakšā,atrauj štekeri,un testeri uzliec uz omiem,un piemet pie abiem zondes baltiem vadiem,un paskaties,laiž cauri vai nē,ja laiž,tad zondei apsilde ok.
tad uzslēdz uz voltiem,un piemet pie štekera otrās puses tiem pašiem vadiem,kas nāk no motora,pielaid auto un skaties,pienāk štromaks vai nē,ja pienāk,tad viss ok,ja nē,skaties apsildes releju(laikam tā viņu sauc),bet domāju,ja zondes apsilde nestrādā,tad kļūdu vajadzētu uzmest,jo bez apsildes tā zonde pipec.Par adoptāciju,nu nezinu,diezvai vispār vajag viņai,nu bet konkrēti nezinu.Zinu tikai to,ka zonde sāk rukāt tikai tad,kad apsilde ir izdarījusi savu,un zonde ir uzsildīta,tad arī sākas tie mērījumi.
Nu vienīgais + e30 ir tas, ka var dabūt Lemforder cieto ārējo šaru. Arī E36 var dabūt cieto, bet cita ražotāja. Man liekas Meyle piedāvāja cietās.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Nevaru atrast to sadalu,kur tika runats par auto aplimeshanu,varbut kads var palidzet un iemest topika linku!
Instagram - Sandis_e36
Sidnas rakstīja:Nevaru atrast to sadalu,kur tika runats par auto aplimeshanu,varbut kads var palidzet un iemest topika linku!
Kas tieši interesē? :)
Auto aplīmēšana - 2779 5009
http://www.aareklama.lv/
http://www.aareklama.lv/
Sveiki visiem )) Varbut kauk kads zin kadu kontori auto aplimeshanai ar plevi ?
Kur nav kosmosa cenas
Kur nav kosmosa cenas
Asnāts rakstīja:Sidnas rakstīja:Nevaru atrast to sadalu,kur tika runats par auto aplimeshanu,varbut kads var palidzet un iemest topika linku!
Kas tieši interesē? :)
Interese canas un varianti ar plevju klastu!
Instagram - Sandis_e36
Sveiki!
Varbuut man kaads var palidzeet un ieteikt kaut ko !?
Lieta taada ka man saakoties miinus graadiem sasalst akjis ! Tadel velos iegadaties jaunu ! Vecajam akjim bija 90Ah tapeec velos iegadaties kko lidziigu !
Doma ir nemt vai Auto Star 88Ah, Varta Black Dynamic 88Ah, vai arii kaadu no bosch!! naudas zinjaa tas buutu liidz kkaadiem 90Eur ! Kuras firmas akji juus ietektu nemt ? Auto ir e36 320 91.gada !
Paldies !
Lieta taada ka man saakoties miinus graadiem sasalst akjis ! Tadel velos iegadaties jaunu ! Vecajam akjim bija 90Ah tapeec velos iegadaties kko lidziigu !
Doma ir nemt vai Auto Star 88Ah, Varta Black Dynamic 88Ah, vai arii kaadu no bosch!! naudas zinjaa tas buutu liidz kkaadiem 90Eur ! Kuras firmas akji juus ietektu nemt ? Auto ir e36 320 91.gada !
Paldies !
interesee wai 325 war likt mazmotoru amiisus,tip 4cyl amiisus.??
maksaa kautkadus padsmit eiro un nomainit vienkarsi, bik ar speeku un araa bus. atrodas virs bremzu pedalja. tik skaties ja tevi ir obc ar check control tad tev vajag seldzi ar 4 vadiem ja nau tad ar diviem vadiem
...
pasham ar jautajums, mani te sabaidija ka ja es uzliksu 205/40 riepas uz saviem 9j diskiem, man vinjas mauksoties nost kad es atrak izdomaju apgriezties uz rinkji
teoretiski jau taa varetu but, bet vai taa bus?
...
Nezinu vai var ņemt vērā, bet nu apskatoties uz japāņu brīnumiem liekas ka riepu nomakšanās ir diezgan reta parādība.Armando rakstīja:pasham ar jautajums, mani te sabaidija ka ja es uzliksu 205/40 riepas uz saviem 9j diskiem, man vinjas mauksoties nost kad es atrak izdomaju apgriezties uz rinkji
Glanz / disku pulēšana / wheel polishing / aluminija pulēšana.
https://www.facebook.com/Glanzlv.disku.pulesana
Rīgas raj. Līči
tal.26665227
https://www.facebook.com/Glanzlv.disku.pulesana
Rīgas raj. Līči
tal.26665227
optimālis arī tagad piedāvā cietās, īstenībā nu jau gandrīz gadu..Ruu rakstīja:Nu vienīgais + e30 ir tas, ka var dabūt Lemforder cieto ārējo šaru. Arī E36 var dabūt cieto, bet cita ražotāja. Man liekas Meyle piedāvāja cietās.
1076driver rakstīja:Sveiki!
Paldies !
uzsit PM djZii , viņi piedāvāja aķus par normāliem cipariem
sēdīsies auto zemāk un amīši vairs tik labi nestrādās, jo ir domāti citiem svariem, aizmugurējos amjus vēl varbūt, bet priekšējos neliktu..Beerzins rakstīja:interesee wai 325 war likt mazmotoru amiisus,tip 4cyl amiisus.??
ir likti , bet neiesaku jo baigi mazais gājiens priekšējiem un sit cauri uz pat nelielām bedrēm .Beerzins rakstīja:interesee wai 325 war likt mazmotoru amiisus,tip 4cyl amiisus.??
Sent from my GT-S6790N using Tapatalk
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- …