Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- …
- 1297
- chevron_right
Ja godīgi,tad man ir tāpat. Sencim mersis e-klase, arī tāpat,liekas,ka ir tā jābūt...pats neesmu iedomājies,ka kaut kas nav kārtībā.
Nepatīk kā es braucu?
Vācies nost no trotuāra!
Vācies nost no trotuāra!
Kādu gumiju ieteiktu likt uz r17 8j diskiem? Un ka būtu ja uzliktu 205/50 vai 45??
Jū, man teica jābrauc regulēties, vienkārši nebiju domājis ka tāda skna no tā būs, tagad viss čotka, paldies!yanks rakstīja:un kas ar piekares ģeometriju utt notika? varbūt vaig aizbraukt saregulēties
Ziņa nosūtīta izmantojot balodi!
Once you get block, you never go back...
Gultņi nav nobeigušies, es vienkārši pieņēmu tādu domu, ka tā varētu būt, bet nē;)kkk_24 rakstīja:es domāju sāc ar šo, nevajag brīnīties par dūkoņu no aizmugures, ja apzināti brauc ar beigtiem gultņiem..Romčiks rakstīja:kapēc man liekas ka dēļ tādas piekares izteiktāk skan nobeigušies gultņi?
Once you get block, you never go back...
Griežot stūri pa labi baigā vibrācija un atlaižot gāzi tas pats, kas varētu būt pie vainas?
Sent from my HTC Desire 601 using Tapatalk
Sent from my HTC Desire 601 using Tapatalk
Kas varētu būt pie vainas, parkojoties, parasti reversā, dažreiz arī 1. ātrumā parkojoties kautkas nenormāli gaudo, bet tā nepajokam, tāda sajūta ka kādam būtu uzbraucis un šis tagad bļauj. Baigi krīt uz nerviem. Kas tas varētu būt?
Manam tieši tāda pati problēma! Kad es piedodu vairāk gāzi sametu šķērē un pieparkojos tā šerpāk.
Tikai manā gadījumā tā kas bļauj ir mana sieva , kas sēž blakus
Sajūga pedāli spiežot neizspiešas sajūgs, līdz ar to neliekas ātrumā, nekur netieku . Pedālis ar spiežas bez pretestības, brīvi, bez satura. Pirms 2 dienām vis bija ok . Dienu pastāvēja ārā -18, un viss . Paziņa minēja ka pie vainas varētu būt sajūga darba vai galvenā cilindra manžetes. Varbūt sajūgs sasalis vai velns zin kas cits. Varbūt kādam tā ar ir gadījies. Kādi ieteikumi, uz ko skatīies?
Galvenais sajūga cilindrs jāmaina. Ivars_e36 - stūres mehānismam šķidrums ir?
Sent from my HTC One using Tapatalk
Es ar no sākuma domāju, ka sieva bļauj, bet tad atcerējos, ka neesmu precējiesGunTixV rakstīja:Manam tieši tāda pati problēma! Kad es piedodu vairāk gāzi sametu šķērē un pieparkojos tā šerpāk.
jap, pastiprinātāja šķidrums ir līmenī.Ruu rakstīja:Ivars_e36 - stūres mehānismam šķidrums ir?
Nerunā muļķības, darba cilindrs, kas atrodas apakšā pie kārbas, nevis galvenais, tas 90% ir pie vainasRuu rakstīja:Galvenais sajūga cilindrs jāmaina. Ivars_e36 - stūres mehānismam šķidrums ir?
Dzīve var nomainīt visu, bet BMW tikai uz BMW!
Sveiki,
Vajag piekodēt atslēgu bmw.Varbūt kāds var vai zin kas to var izdarīt uz izsaukumu.Mašīna stāv servissā ziepniekalnā.
Vajag piekodēt atslēgu bmw.Varbūt kāds var vai zin kas to var izdarīt uz izsaukumu.Mašīna stāv servissā ziepniekalnā.
Viss atkarīgs no velmēm ko vairāk grib, tuvināties ''german style'' vai atbilstoš riepas platums diskam.kaseenc rakstīja:Kādu gumiju ieteiktu likt uz r17 8j diskiem? Un ka būtu ja uzliktu 205/50 vai 45??
Personīgi uz saviem R17 8j pagaidām virsū ir 225/45, riepas profils taisns, bet pašam labāk patīk, kad profils nedaudz slīps, tāpēc, nākošās gumijas būs 215 vai 205. Tas mans viedoklis .
Vai uz putoplasta formas var veidot stiklašķiedras veidojumu? viņš nesaēdīs putoplastu?
Ja lietosi tam paredzeeto putaplastu tad viss buus oki! Ja parasto ,tad saeediis
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
bet pēc tam viņu ar kaut kādu acetonu varēs izkausēt?
neesmu meegjinaajis
Varu iedot gabalinju pameegjinaat
Varu iedot gabalinju pameegjinaat
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Nu tad varbūt ir kāda cita ideja? Vajag pēc noteiktas formas uzsmērēt subim kasti. doma bija no putika uzveidot vajadzīgo formu un pēc tam ar acetone izkausēt putiku laikā.
Bet ja to parasto putiku apliek ar pārtikas plēvi un tad smērē to sveķus?
Bet ja to parasto putiku apliek ar pārtikas plēvi un tad smērē to sveķus?
Iesaku aizbraukt uz Sloku pie JVB zeeniem Vinjiem cenas normaalas un profisionaali ar to nodarbojas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- …
- 1297