Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- …
- 1297
- chevron_right

kaadaas cenas tagad maksaa jauni sliekshnji prieksh e36 sedana?
ar kompatu pa brugji

viss tik slikti?cipruss18 rakstīja:kaadaas cenas tagad maksaa jauni sliekshnji prieksh e36 sedana?
nee,bet negribas chakareties ar sho
vieglak izgriest un jaunu iemetinaat
vieglak izgriest un jaunu iemetinaat
ar kompatu pa brugji

renoks.lv, Klokkerholm dīleri LV, 20-25Ls gab.cipruss18 rakstīja:kaadaas cenas tagad maksaa jauni sliekshnji prieksh e36 sedana?
http://www.klokkerholm.com/xProductCata ... fault.aspx
Aitas pulcējas baros, ērgļi lido pa vienam...

Hey, kurš man pateiks, kā īsti ir, varbūt ir saskāries.
Apdrošināšana tagad ir beigusies, es viņu nopērku un tajā pašā dienā parrakstu auto, respektīvi īpašumā nonak cits auto, apdrošināšanu dabūšu lidz, vai jāperk pa jaunu, vai pārrēķina uz jauno auto, ka notiek? Šim auto man vajag apdrošināšanu uz vienu dienu, lai tieku lidz Rīgai.
Un vai ar vienas dienas TA polisi var pārrakstīt?
Apdrošināšana tagad ir beigusies, es viņu nopērku un tajā pašā dienā parrakstu auto, respektīvi īpašumā nonak cits auto, apdrošināšanu dabūšu lidz, vai jāperk pa jaunu, vai pārrēķina uz jauno auto, ka notiek? Šim auto man vajag apdrošināšanu uz vienu dienu, lai tieku lidz Rīgai.
Un vai ar vienas dienas TA polisi var pārrakstīt?

apdrošināšana paliek uz auto. vari viņu izņemt (naudas izteiksmē) rakstot iesniegumu pie apdrošinātāja. vari pārrakstīt arī bez TA!

Rakstot iesniegumu, tatad tas nav divu stundu jautājums noņemt no šī auto un uzlikt uz citu?:)

ir visādi gadijies- bija ka 10 min pēc iesnieguma uzrakstīšanas, bet bija arī 2 nedēļas. no kā tas atkarīgs- nezinu. 
par noņemšanu un uzlikšanu uz cita neesmu lietas kursā, neesmu tā darijis. tak piezvani uz kādu kantori un uzprasi kas un kā1

par noņemšanu un uzlikšanu uz cita neesmu lietas kursā, neesmu tā darijis. tak piezvani uz kādu kantori un uzprasi kas un kā1
Pēdējais labojis dexter1 - 10 Feb 2014, 09:29, kopā labots 1 reizi.

Iesniegumu rakstīji konkrētās apdrošināšanas birojā, nevis netā vai caur telefonu? 

jap. pie konkrētā!Wildutch rakstīja:Iesniegumu rakstīji konkrētās apdrošināšanas birojā, nevis netā vai caur telefonu?

Es arī zinu tik, ka var atgriezt naudu par savu apdrošināšanu un tas aizņēma kādas 5 min.

Kādas lampiņas stāv iekšā priekšējā panelī? Izdegušas temperatūras lampiņas.

Aiziet uz to apdroshinasanas biroju,pastastit par savu situaciju un dabut back?sandzhus rakstīja:Es arī zinu tik, ka var atgriezt naudu par savu apdrošināšanu un tas aizņēma kādas 5 min.
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk

Kurā kompānija var dabut atpakaļ 10minušu laikā?
If piedāvā 5dienas :)
If piedāvā 5dienas :)

Tev jāiet uz savu kompāniju kur drošināji cita tev neko nētgriezīs. Balta 100% atgriež naudu ir bijusi 2 reizes darīšana.

Man tagad ir beigusies apdrošināšana, es 5dien pirms braukšanas uz Rīgu apdrošināšu un pēc pāris stundām pārrakstīšu, respektivi, lauzīšu līgumu. Tapec domāju, kurā apdrošināt, lai ātrāk atgutu atpakaļ:)

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- …
- 1297