Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- …
- 1297
- chevron_right

mana druzhka gribeja man lidz brauktNixon rakstīja:Izskrūvē blakussēdētājbeņķi un izņem aizmugurējos beņķus, kad brauc pakaļ, tad toč bez problēmām.Lomax rakstīja:es sava kupeja iebazisu salonu no citas kupejas lai nogadatu no punkta A uz punktu B ?

kads var pateikt,kur tieshi pievienojas trubinja no hidroliskas rocenes?
ar kompatu pa brugji

Tātad, par lietu, ko biju kautkad jau minējis forumā - mistiskā eļļas noplūde virs izplūdes kolektora, kura nav pastāvīga un nedod ārā pat tik daudz, ka varētu redzēt eļļas zudumu
Vakar braucot piefiksēju, ka katru reizi, kad esmu bremzejis ar ātrumiem, iekšā salonā iemetās nedaudz degošas eļļas smaka, zem haubes redz, ka atkal ir tajā pašā vietā kautkur zudusi eļļa, tas izpaužas kā eļļas šļakatas uz karstumsarga pie sienas un notecējumi uz dzinēja paduškas aizsarga zem kolektoriem
Protams, atkal tek uz kolektora un svilst, man tik nav skaidrs, no kurienes viņa tur rodas? Vārstu vāka blīve ir laba, tur nekur garām netek, sāk parādīties aizdomas, ka tas varētu būt eļļas korķis, kuru uzliku no vecā m52. Dzinējs M50, tpc korķis ir tieši tajā daļā, kur mēdz tecēt eļļa.
Vai var gadīties tā, ka tam korķim blīvīte ir izdilusi un ie noteikta iekšējā spiediena aizbliež garām eļļu?
Vnk esmu arī pamanījis, ka ja riktīgi dod mizā, tad pārmetot pēc 5k apgriezieniem auto tā kā nedaudz aizrijas, varbūt ir saistīts tas viss? (spriežu pēc tā, ka ja noņem eļļas korķi auto sāk rīštīties, varbūt kautkāda spiedeina zuduma rezultātā tā notiek?)

Vakar braucot piefiksēju, ka katru reizi, kad esmu bremzejis ar ātrumiem, iekšā salonā iemetās nedaudz degošas eļļas smaka, zem haubes redz, ka atkal ir tajā pašā vietā kautkur zudusi eļļa, tas izpaužas kā eļļas šļakatas uz karstumsarga pie sienas un notecējumi uz dzinēja paduškas aizsarga zem kolektoriem

Vai var gadīties tā, ka tam korķim blīvīte ir izdilusi un ie noteikta iekšējā spiediena aizbliež garām eļļu?
Vnk esmu arī pamanījis, ka ja riktīgi dod mizā, tad pārmetot pēc 5k apgriezieniem auto tā kā nedaudz aizrijas, varbūt ir saistīts tas viss? (spriežu pēc tā, ka ja noņem eļļas korķi auto sāk rīštīties, varbūt kautkāda spiedeina zuduma rezultātā tā notiek?)

eljas korkjis ir viens no vaininiekiem. eljas tvaiki gar korkji un talak gar to plartmazau tek nost un pa tiesho virsuu uz kolektoru, vari paliekt kjepinjas korkjim lai stingraak turas.
otrs ir pasaa stuuri tiem varstu vakiem, kas nebut nau aluminija, ir tieksme tecet pasaa stuurii, virs izpludnieka. iesaku parvilkt pec njutoniem visas skruves vaakam.
nonjemot eljas korkji m50 motoriem, noteikti nebutu jaraustas
spiedienam nebutu jabut ne uz ieksu ne aaru 
otrs ir pasaa stuuri tiem varstu vakiem, kas nebut nau aluminija, ir tieksme tecet pasaa stuurii, virs izpludnieka. iesaku parvilkt pec njutoniem visas skruves vaakam.
nonjemot eljas korkji m50 motoriem, noteikti nebutu jaraustas

...

varbut kads var man izlidzet un palidzet tikt pie detalas nummuriem tam detalam/kronsteiniem caur kuriem iet rocenes trosites pie aizmugurejaa tilta. kjip iziet caur detalam lai trose nekaratos kaukur pa zemi
...

tur jau tas prikols ka nevaru atrast tas detaljas. vinas nau pat sarakstos. varbut kads ir nesen mainijis vinjas un zin kur kodus atrast?
ps. ceribas ka kads vinjas butu mainijis varteikt nepastaav

...

es arī nevarēju atrast, tapēc uzzīmēju kaut ko līdzīgu un pats ar lāzeru izgriezu.Armando rakstīja:tur jau tas prikols ka nevaru atrast tas detaljas. vinas nau pat sarakstos. varbut kads ir nesen mainijis vinjas un zin kur kodus atrast?

Armando rakstīja:jaa taa vien bus jadara. bus jauztaisa no nerzas un miers

P.s. ja vajag varu .GEO failus nosūtīt.

es nez kas ir geo fails. es stradaju ar visadiem failiem tik ne ar geo
aizsutishu caur pm manu emailu, vari megjinat atsutit
paldies

aizsutishu caur pm manu emailu, vari megjinat atsutit

paldies
...

Vai kāds zin cik problemātiski ir nomainīt bezlēcu depo lukturus uz lēcu bosch?
domāju - tādēļ, ka spuldzes atšķiras, jāmaina arī štekeri utml? Savādāk būtu jābūt plug n' play? (pārskrūvēt)
Un lukturi tak visām virsbūvēm vienādos izmēros utml?
domāju - tādēļ, ka spuldzes atšķiras, jāmaina arī štekeri utml? Savādāk būtu jābūt plug n' play? (pārskrūvēt)

plug n' play,vismaz man taa bija.normāls čalis rakstīja:Vai kāds zin cik problemātiski ir nomainīt bezlēcu depo lukturus uz lēcu bosch?

Kompakta bezlēcu lukturiem atšķīrās štekeri! Pārējiem pieņemu ka ir plug n' play.MiroMan rakstīja:plug n' play,vismaz man taa bija.normāls čalis rakstīja:Vai kāds zin cik problemātiski ir nomainīt bezlēcu depo lukturus uz lēcu bosch?

Divi jautājumi par elektroniku.
Kas šis par štekeri varētu būt ? bija ielocīts, nesavienots iekšā kkur pie roku balsta.
Šis varētu būt kkāds airbag sensora dačiks vai kas tamlīdzīgs? Spriežu pēc tā, ka man deg airbag lampiņa spidometrā un citu izskaidrojumu nevaru rast.
Kas šis par štekeri varētu būt ? bija ielocīts, nesavienots iekšā kkur pie roku balsta.
Šis varētu būt kkāds airbag sensora dačiks vai kas tamlīdzīgs? Spriežu pēc tā, ka man deg airbag lampiņa spidometrā un citu izskaidrojumu nevaru rast.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Pirmajā bildē ir, visticamākais, ka aizmugures apgaismojums, pelntraukam!ROLKA rakstīja:Divi jautājumi par elektroniku.
Otrajā - jā, visticamākais, ka tā ir airbag kastīte! :)

Tā arī likās, paldies 

Paldies jums!ZzevsS rakstīja:Kompakta bezlēcu lukturiem atšķīrās štekeri! Pārējiem pieņemu ka ir plug n' play.MiroMan rakstīja:plug n' play,vismaz man taa bija.normāls čalis rakstīja:Vai kāds zin cik problemātiski ir nomainīt bezlēcu depo lukturus uz lēcu bosch?

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- …
- 1297