Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- …
- 1297
- chevron_right

Kāds zina kurā no LV internetveikaliem var nopirkt FL bamperim resti? 

par metinatajiem blokjiem
cik izdevigi vinju likt?
jauda nesamazinasies?
cik izdevigi vinju likt?
jauda nesamazinasies?
ar kompatu pa brugji

lielaja korpusa vel ok,jauda...nu motoram naksies 2 ratus patstavigi grieztcipruss18 rakstīja:par metinatajiem blokjiem
cik izdevigi vinju likt?
jauda nesamazinasies?

cipruss18 rakstīja:par metinatajiem blokjiem
cik izdevigi vinju likt?
jauda nesamazinasies?
ar jaudu nekas nenotik, bet hadenei un komfortam gan

ja reduktors mazaja korpusa , tad vinš lauz pusasus

Vai ir iespējams Bosch priekšējos lukturu pārregulēt/pārtaisīt no UK uz Eiropas pusi?
Aitas pulcējas baros, ērgļi lido pa vienam...

ne,vari no m40 uzlikt,mazliet bus sis tas japielabo...aivis328 rakstīja:stures pastiprinatajs no m52 der uz m50?

m50 naca viena veida stures pastiprinatajs? vai vinjam ir vairaki veidi?
gribu sutit no ebay tik negribas nopirkt nepareizo
Instagram INDIGAIS

paskaties pec kataloga,kads tev ir jabutaivis328 rakstīja:m50 naca viena veida stures pastiprinatajs? vai vinjam ir vairaki veidi?

Realoem.com ievadi savus datus un apskaties detalas numuru,tad ari zinasi:)MiroMan rakstīja:paskaties pec kataloga,kads tev ir jabutaivis328 rakstīja:m50 naca viena veida stures pastiprinatajs? vai vinjam ir vairaki veidi?
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk

tur jau taa lieta ka masina ir 98 gada 318 bet ieksa ir m50 laikam jau 2,5 isti nezinu jo vakar vinju tik nopirku
Instagram INDIGAIS

eparta sitads kods 32411137952aivis328 rakstīja:tur jau taa lieta ka masina ir 98 gada 318 bet ieksa ir m50 laikam jau 2,5 isti nezinu jo vakar vinju tik nopirku

sis varetu deret http://www.ebay.ie/itm/171240704605?ssP ... 1423.l2649
man vinjs ir konkreti skaljs bet tikko parbaudiju ka taja bunduli ir kautkada brruna ellja ieksaa izskatas pretiga un knapi pus bundulis
ir verts diez liet jaunu ellju?
man vinjs ir konkreti skaljs bet tikko parbaudiju ka taja bunduli ir kautkada brruna ellja ieksaa izskatas pretiga un knapi pus bundulis

Instagram INDIGAIS

daargi jau tas ATF skidrums nemaksa,vari pameginat,veco tiko pilniba izdzen ara...noperc sarkano un lej ieksa.aivis328 rakstīja:sis varetu deret http://www.ebay.ie/itm/171240704605?ssP ... 1423.l2649
man vinjs ir konkreti skaljs bet tikko parbaudiju ka taja bunduli ir kautkada brruna ellja ieksaa izskatas pretiga un knapi pus bundulisir verts diez liet jaunu ellju?

a kads prikols sutit no ebay vinju?pec izskata vins atbaidoss
saruna te,no kada iegadajies.

nu es vispar dzivoju irija taka man no UK buus atraka piegade bet tik nezinu vai tas deretu
Instagram INDIGAIS
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- …