Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- …
- 1297
- chevron_right

ja tas bija man domaats tad diezwai tur kkas tāds ir,kā jau minēju tas salona spogulis izskatas pliks,šaubos ka viņām ir kkas tāds 

Priekš OEM signalizācijas, centralkas uztvērēja parasti.

tip orginaalaa pults tgd neker kad meginu aizslegt???

+ krkerisdogMa rakstīja:Priekš OEM signalizācijas, centralkas uztvērēja parasti.

kas tas par nezveeru??:D 

Vai ir iespeja nopirkt lietotu oem atslegu ar pogam ,chipu un pieregistret bembim? Un pieviilet pashu atslegu? Shobrid ir pilnigi parasta atslega un jasledz ar roku durvis.
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk

es isti nesapratu ka tu to doma
bet gan jau ka var
bet vai tev nav vieglak uzlikt parastako, letakosignalizaciju tiri uz centralo atslegu 

Man itka ir ari signalizacija, bet kkas sledzas, kkas nesledzas ar vinju, neko newar saprast:D vislabak visu izravet un uzstadit rupnicas talvadibas centralo gribu;DDj_Zii rakstīja:es isti nesapratu ka tu to domabet gan jau ka var
bet vai tev nav vieglak uzlikt parastako, letakosignalizaciju tiri uz centralo atslegu

Aizmugures spoileru nonjemot paliks caurumi ? Vins uz liimi vai skruvem turas?:)

Man personīgi vienam sedanam bija uz skrūvēm likts, pats nost neņēmu, nozaga - skats nepatīkams.

Nu jaa, paliek caurumi, vot tas ir stulbi,jaskatas kaa man tad ir.sandzhus rakstīja:Man personīgi vienam sedanam bija uz skrūvēm likts, pats nost neņēmu, nozaga - skats nepatīkams.

Mašīna uz pacēlāja, pagriezu ar roku vienu aizmugurējo riteni, otrs arī griežas - bloķis ir vai nav?
Aitas pulcējas baros, ērgļi lido pa vienam...

tajā pašā virzienā? ļoti iespējams , ka ir, vai sadiluši satelīti un ķīlē.. 

Pēdējais labojis ROYALTY - 15 Feb 2014, 12:22, kopā labots 1 reizi.

Pēc pielaišanas uz sekundi ir tāda jocīga skaņa, teica, ka man bendiks paejot līdz starterim. Kā tas ir labojams?

tas nav iespējams, drīzāk starterī bukses beigtas, tas parasti pec iedarbināšanas, troksni taisa 

Dzīve var nomainīt visu, bet BMW tikai uz BMW!

Vai tas nozīmē, ka viss starteris jāmaina ?

nu visticamāk ka nē! kad noņems tad redzēs, korpusu ļoti reti sabojā, vienīgi tā noņemšana pasūdiga ja 6cyl, tad iepludes kolektors jaņem nost 

Dzīve var nomainīt visu, bet BMW tikai uz BMW!

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- …
- 1297