Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- …
- 1297
- chevron_right

nu tiem kam nav blokā vītne, tam to uzgriezni tālākajai skrūvei n ereāli uzķert, var jau būt ka kādam paveicās un izdodas dabūt virsū, čakarējos, čakarējos beigas izdomāju ka kolektoru būs ātrāk noņemt 

Dzīve var nomainīt visu, bet BMW tikai uz BMW!

var pa papaksu nonjemt starteri un var pa augsu bez iepludnieka nost njemshanas.
pats esmu nonjemis starteri pa augsu bez iepludes nost njemshanas, bet nu kadas 2h pagaaja.
pats esmu nonjemis starteri pa augsu bez iepludes nost njemshanas, bet nu kadas 2h pagaaja.
Pēdējais labojis Armando - 15 Feb 2014, 20:18, kopā labots 1 reizi.
...

OMG, 2h. Pabraukāšu vēl drusku, varbūt pārstās, jo sen nav braukta mašīna. Ja nē, tad gan nāksies ņemt nost.
Aitas pulcējas baros, ērgļi lido pa vienam...

nee nee, var atrak nonjemt, tas es tik taa saku ka ar baigo slinkumu es tur njemos un kamer parbaudiju paprieksu vai ar elektribu viss kartibaa starterim kopaa kadas 2h pagaja
...

no augšas tak netiek uzgrieznim klāt tālākajai skrūvei, labprāt gribētu redzēt kā tu to izdari 

jaa daudzi briinijas bet neviens taa ari nesaprata. vari pastities manaa topikaa kadas nez 15lpp atpakal tur ir dazi kadri
...

klat var tikt, bet roka normali jasaloca
vienreiz ņēmu kadas 2h laiks pagaja un nervi diezgan daudz 

Rūc ka 1.6 sprāgst ka 2.8:D

mastķeri masķeri, pat ražotājs paredz tādu lietu kā - intake manifold removal 

es vienigi droseli noskruveju jo nevareju izgrozit ara pa augšu.
Rūc ka 1.6 sprāgst ka 2.8:D

karoc nakama kjibele sodien secinaju ka manam otram kabrim m50 nestrada ventilators karocc pa vidu vinjam tur neizplessas nekas lai saaktu griezties kadu atrako veidu varat ieteikt lai tur viss buutu ok? kautvai lai vinjs visu laiku griezas lidzi kaa to var izdariit?
Instagram INDIGAIS

Tiešām tik grūti iegādāties citu muftu ? kkā nesaskatu problēmu jūsu problēmā... 100% ON=aivis328 rakstīja:karoc nakama kjibele sodien secinaju ka manam otram kabrim m50 nestrada ventilators karocc pa vidu vinjam tur neizplessas nekas lai saaktu griezties kadu atrako veidu varat ieteikt lai tur viss buutu ok? kautvai lai vinjs visu laiku griezas lidzi kaa to var izdariit?

es to masinu tirgoju tadelj nav nekads prieks veel kjernaat laiku un naudu uz vinju 

Instagram INDIGAIS

nu tad tacu poh... kā pircējs var zināt, ka jams negriežas ?aivis328 rakstīja:es to masinu tirgoju tadelj nav nekads prieks veel kjernaat laiku un naudu uz vinju

Neiespējami, šajā gadalaikā...

Hey.kursh pateiks brivgaitas regulatora detalas numuru?:)
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183