Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- …
- 1297
- chevron_right
uz moiku nesmu braucis, pats mazgaju masinu , bet nu piemeram bendzintankos kur ir tas paugstinajums ( pie pistolem zem noumem) es apaksu skrapeeju taka es pat isti uzpildities netieku
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
laikam jav buus jasaak
Labas cenas.
Labas cenas.
tik tad jāiepērk tāda laba, tieši īstajai lietai paredzēta ar uzskrūvējamu snīpīti, piemēram, galā..
Savādāk visādi mēdz gadīties..
Savādāk visādi mēdz gadīties..
tas jau ir fanaatisms, nevis normāla auto lietošana :)KLAVINS rakstīja:uz moiku nesmu braucis, pats mazgaju masinu , bet nu piemeram bendzintankos kur ir tas paugstinajums ( pie pistolem zem noumem) es apaksu skrapeeju taka es pat isti uzpildities netieku
taa jav ir, tapec arii auto tiks celts augstaks lai vismaz kaut cik normalak var pabraukt
Labas cenas.
Labas cenas.
Vai k'ads var ieteikt kādu vietu kur pa pieņemamu ciparu Rīgā regulē savērsumu?
Varbūt kāds ior saskāries, kādi dokumenti ir jānokārto officiālai motora pārbūvei no bendzīnieka uz dīzeli, un cik izmaksās to visu nokārtot?
Sveiki, kāds var lūdzu iedot linku, vai arī paskaidrot par e36 priekšējām statnēm? Interesē ārējie diametri. Vai e36 arī nāk resnās un tievās statnes?
ko tu taisni domāji ar statneem?
However, they are 45.5MM while the housings are 51.
outside diameter for E30 52mm, E36 55mm
saprotu ka aareejais diametirs ir 55mm ieksheejais 51 mm
domajau ka tehnisko infu neatradisi, mācies vien googli. visamz 2 vietās šadus sakitļus atradu.
outside diameter for E30 52mm, E36 55mm
saprotu ka aareejais diametirs ir 55mm ieksheejais 51 mm
domajau ka tehnisko infu neatradisi, mācies vien googli. visamz 2 vietās šadus sakitļus atradu.
silti iesaku samaksāt 15 naudiņas un aizbraukt uz cenuklubu noregulētvienkāršais rakstīja:Vai k'ads var ieteikt kādu vietu kur pa pieņemamu ciparu Rīgā regulē savērsumu?
protams :) tur vajadzētu kādu gadu pafokjēt tās vietas kuras sagādāja problēmu lai pārbrauktu pāri vai uzbrauksu :) būtu dzīves stila atspoguļojums :)
cabrio aizmugurejais benkjis der kupejaa, nau tur baigakais gemorojs lai ieliktu?
...
Vienkarsak butu fotografet vietas kur var uzbrauktAgris rakstīja:protams :) tur vajadzētu kādu gadu pafokjēt tās vietas kuras sagādāja problēmu lai pārbrauktu pāri vai uzbrauksu :) būtu dzīves stila atspoguļojums :)
Labas cenas.
Labas cenas.
Nez, man pagāšvasar gadījās tā, ka mani pēctam vilka nost no iebrauktuves Baldones skolas stāvvietā, paliku uz vēdera Un fanātisms tas ir, jā, bet ko darītAgris rakstīja:tas jau ir fanaatisms, nevis normāla auto lietošana :)KLAVINS rakstīja:uz moiku nesmu braucis, pats mazgaju masinu , bet nu piemeram bendzintankos kur ir tas paugstinajums ( pie pistolem zem noumem) es apaksu skrapeeju taka es pat isti uzpildities netieku
ka tur isti ir/ gribas ielikt aizmugurejo kabrio kresluArmando rakstīja:cabrio aizmugurejais benkjis der kupejaa, nau tur baigakais gemorojs lai ieliktu?
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- …