Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- …
- 1297
- chevron_right

Amish rakstīja:Lūdzu faktus - linkus uz ebay/sludinājumiem
kaadu faktus

es tev saku kaa ir. te irijas forumos biezi vien paradas kads m3 uz ardishanu. ebey sludinajumus uz tadam precem nemaz nau verts skirstiit. pasta izdevumi vien jau uztaisa nerealu vertibu tai lietai.
vienigais ir ja kads noperkt to preci un tad aizsuta ar kurjera businju kur cena iet pa kg
...

Tas, ka Īrijā forumos ir - kāds no tā labums? Krievijā benzīns maksā 50 kapeikas - so what? LV viņš maksā 1Ls. Tieši tā - atvešanas izmaksas, arī ar busiņu, būs daudz :( Vienu bamperi no UK atvest maksā jau 70 eiro, kur nu vēl salonu un no Īrijas. Nav vērts diskutēt par to, kas ir lētāk citur pasaulē - teleportācija vēl nav izgudrota 

lietotajam agris, reiz sutiju vader pilnu salonu no sejienes. kopejas izmaksas vairs neaceros bet liekas ka bija ap 500 eiro. nu tas taa, ja gribi sikaku infu vari sakontakteties ar vinju pashu 
liekas ka es bamperus uz lv sutiju pa kadiem 15 vai 20 eiro, hvz kur tu 70 eiro dabuji, vins jau nesver 35kg

liekas ka es bamperus uz lv sutiju pa kadiem 15 vai 20 eiro, hvz kur tu 70 eiro dabuji, vins jau nesver 35kg

...

kas varētu būt pie vainas, ka auto nelec un pārlej sveces, dzirkstele ir, kompresija ir , tik baigi šķauda un nelec motors m42b18 is
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.

Degvielas filtrs, starteris.
Sent from my HUAWEI P6-U06

Amish rakstīja:Tas, ka Īrijā forumos ir - kāds no tā labums? Krievijā benzīns maksā 50 kapeikas - so what? LV viņš maksā 1Ls. Tieši tā - atvešanas izmaksas, arī ar busiņu, būs daudz :( Vienu bamperi no UK atvest maksā jau 70 eiro, kur nu vēl salonu un no Īrijas. Nav vērts diskutēt par to, kas ir lētāk citur pasaulē - teleportācija vēl nav izgudrota
Vecīt, beidz pīpēt, to, ko pīpē!!!

Man piedāvāja pr. un pak. bamīšus ar piegādi līdz slieksnim, pa 100eur..

PM tel. nr. tam kurjeram, manējais laikam pa dārgu ņem tātad.

motors griež degviela padod, pārlej pat!Wildutch rakstīja:Degvielas filtrs, starteris.
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
http://www.ebay.co.uk/itm/BMW-E36-328-C ... 1c3cfa44ddAmish rakstīja:Tas, ka Īrijā forumos ir - kāds no tā labums? Krievijā benzīns maksā 50 kapeikas - so what? LV viņš maksā 1Ls. Tieši tā - atvešanas izmaksas, arī ar busiņu, būs daudz :( Vienu bamperi no UK atvest maksā jau 70 eiro, kur nu vēl salonu un no Īrijas. Nav vērts diskutēt par to, kas ir lētāk citur pasaulē - teleportācija vēl nav izgudrota
visu e36 ar 2.8 un vaderi vari dabut max lidz 1000 paundiem

ar kompatu pa brugji

1200 Eiro. Cik maksās atvešana?

Mašīna 1200 eiro +350 eiro atvest. +vajag kautkādu apdrošināšanu, lai atbrauktu - XX Eiro?
Vismaz man tur neliekas nekas baigi izdevīgs pa 1.5k
Vismaz man tur neliekas nekas baigi izdevīgs pa 1.5k

tu apdroshinashanu taa pat nevari panjemt:)
ar atveshanu 1400 eiro max 1600
bet parekjinot ka sedeklji pec tevis teiktaa letakais 800 eiras,dzinejs 600 eiras,viss atmaksaajas
ar atveshanu 1400 eiro max 1600
bet parekjinot ka sedeklji pec tevis teiktaa letakais 800 eiras,dzinejs 600 eiras,viss atmaksaajas

ar kompatu pa brugji

Insurance(kautvai short term) var dabūt, ja ir road tax un MOT. Tur scenārijs var būt sekojoš - tu nopērc biļeti, lido cerībā savākt to autiņu, aizbrauc a tur ar pusdzīvu motoru, replikas M paku, bijis bliezts, visur rūsas burbuļi rēgojas. Ko tālāk? Jādzīvo viesnīcā un jāgaida kāds cits kad uzpeldēs? Cik ilgi gaidīsi? Lidosi atpakaļ? Okey, tev bija biļete tikai vienā virzienā, jo cerēji dabūt labu autiņu. Pērkot uz nākošo dienu lidmašīnas biļeti tev tā maksās nevāji.
Tas ir sliktākais variants

nu tava varianta jaa,man tur daudz draugu
un tu nenopirksi apdroshinashanu ja tev nav uk kreditkarte
jo tas var tikai caur web nopirkt

un tu nenopirksi apdroshinashanu ja tev nav uk kreditkarte

ar kompatu pa brugji

bet no otras puses skatoties, var gadities, ka aizbrauc, otraa galaa normals dzeks, aizbrauc tev preti uz lidostu, tu vel nokaulee mierigi vel kadus 300 no cenas, lidz vel iedo visadas detalas, un masina istenibaa normalaa stavoklii. noperc auto, satiec kadu tiesam simpatisku meiteni kura ari grib braukt uz lv un ir gatava piemest bendzim un kas zin ko vel pa celjamAmish rakstīja:Insurance(kautvai short term) var dabūt, ja ir road tax un MOT. Tur scenārijs var būt sekojoš - tu nopērc biļeti, lido cerībā savākt to autiņu, aizbrauc a tur ar pusdzīvu motoru, replikas M paku, bijis bliezts, visur rūsas burbuļi rēgojas. Ko tālāk? Jādzīvo viesnīcā un jāgaida kāds cits kad uzpeldēs? Cik ilgi gaidīsi? Lidosi atpakaļ? Okey, tev bija biļete tikai vienā virzienā, jo cerēji dabūt labu autiņu. Pērkot uz nākošo dienu lidmašīnas biļeti tev tā maksās nevāji.

ciprus, tak var ieiet visados apdrosinasanas kantoros un noprikt apdrosinashanu pa cesh naudu

taa vien liekas ka jums ir sastastitas visadas mulkjibas un jus vinjaam ticat

...
godiigi pateikt??!!nesmu redzejis nevienu kantori kur var cash nopirkt apdrosinashanu
lai gan 2us gadus uk nodziivoju

lai gan 2us gadus uk nodziivoju

ar kompatu pa brugji

Tagad man ir jautājums!
Vai man uz 318tds ritošās(kompots) derēs reduktors no 323ti, vai arī jāmaina pusasis un kardāns?!
Ar šo es netieku skaidrs!
Vai man uz 318tds ritošās(kompots) derēs reduktors no 323ti, vai arī jāmaina pusasis un kardāns?!
Ar šo es netieku skaidrs!

Kaads var pastastiit kadu info pa tiem italju un kjiinieshu sparniem?
Kad uzliek,tad var vinju normali pielagot bez skjirbam utt?
Kad uzliek,tad var vinju normali pielagot bez skjirbam utt?

Instagram - Sandis_e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- …