Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- …
- 1297
- chevron_right

Divi cilveeki uztaisa tresho!!! Tad kas ir kjiinas spaarnsSidnas rakstīja:Kaads var pastastiit kadu info pa tiem italju un kjiinieshu sparniem?
Kad uzliek,tad var vinju normali pielagot bez skjirbam utt?

Bet ja nopietni ,tad ja rokas aug no pareizas vietas tad var uzlikt! Tikai buus jaapachakareejaas

Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)

cipruss18 rakstīja:varbut vienu no 10000000
Tik traki?cipruss18 rakstīja:varbut vienu no 10000000
Instagram - Sandis_e36

Pielāgot ir viens, bet viņus arī ļoti labi jānokrāso, lai pēc gada diviem brunais nelien... Es labāk ņemtu originālos labā stāvoklī... 

d[-_-]b

Orkaans rakstīja:Divi cilveeki uztaisa tresho!!! Tad kas ir kjiinas spaarnsSidnas rakstīja:Kaads var pastastiit kadu info pa tiem italju un kjiinieshu sparniem?
Kad uzliek,tad var vinju normali pielagot bez skjirbam utt?![]()
Bet ja nopietni ,tad ja rokas aug no pareizas vietas tad var uzlikt! Tikai buus jaapachakareejaas
Nu baigi jau man vinju negribas pirkt un likt,bet izskatas,ka nebus citu variantu,jo piedavajumu nav vispar pa OEM sparniem!

Instagram - Sandis_e36

325 BMW rakstīja:Pielāgot ir viens, bet viņus arī ļoti labi jānokrāso, lai pēc gada diviem brunais nelien... Es labāk ņemtu originālos labā stāvoklī...
Es jau arii gribu originalo,bet tur jau taa problema,ka nav nekur...

Instagram - Sandis_e36

Tagad tak pilns LV ar anglju zhurkaam! Nevar buut ,ka nav dabonami labi spaarni 

Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)

Jau mekleju,ka galva saak sapeet no taa..325 BMW rakstīja:Meklē (ja gribi sataisīt ne uz drīzu pārdošanu)!

Pilns ir ar kupejaam,bet man vajg sedanaOrkaans rakstīja:Tagad tak pilns LV ar anglju zhurkaam! Nevar buut ,ka nav dabonami labi spaarni

Vecajam ir viena tizla bukte zem moldinga,un slieksnja vieta nav no taam labakajamcipruss18 rakstīja:vecais sapuvis?
Instagram - Sandis_e36
Čau visiem!
Šodien kā piedarbināju mašīnu, uz paneļa parādījās "Inspection" gaismiņa. Ko īsti tā gaismiņa nozīmē?
Mašīna stāvēja 2 dienas, un šorīt sanāca piedarbināt ar trešo reizi. Vai tas ir saistīts ar to "Inspection" ?
Šodien kā piedarbināju mašīnu, uz paneļa parādījās "Inspection" gaismiņa. Ko īsti tā gaismiņa nozīmē?

Mašīna stāvēja 2 dienas, un šorīt sanāca piedarbināt ar trešo reizi. Vai tas ir saistīts ar to "Inspection" ?
Shodien sakas tas pats gljuks ar ko sakas ieprieksh gjenja mirshana
Sak blavi raustities spido km raditajs,borta kompis dziest ieksha araa.kas taa gjeni var nogalinaat??oglites bija jaunas
Sak blavi raustities spido km raditajs,borta kompis dziest ieksha araa.kas taa gjeni var nogalinaat??oglites bija jaunas
ar kompatu pa brugji

pienācis laiks kārtējai pārbaudei. būdama jauna mašīna brauca pie dīlera, kur tika mainīta eļļa, filtri utt. tagad būtu vēlams izdarī to pašu, nu vismaz eļļu nomainīt un noresetot to inspection.eddy021 rakstīja:Čau visiem!
Šodien kā piedarbināju mašīnu, uz paneļa parādījās "Inspection" gaismiņa. Ko īsti tā gaismiņa nozīmē?![]()

pastāsti kur... es jau divas nedēļas braukāju meklēju kādu nesapuvušu donoru.Orkaans rakstīja:Tagad tak pilns LV ar anglju zhurkaam! Nevar buut ,ka nav dabonami labi spaarni
pārdot topikā mēģināji skatīties
es ar regulāri kādas 3 te redzu no kurām izskatās neviens neko nepērk

pie karlo esmu bijis, topiku šķirstu regulāri.... te tie uk kādi 3 tik ir...
nu un nevienam nav spārnu?

joprojām?!Pacha rakstīja:Tagad man ir jautājums!
Vai man uz 318tds ritošās(kompots) derēs reduktors no 323ti, vai arī jāmaina pusasis un kardāns?!
Ar šo es netieku skaidrs!

man vajag pakaļējos... vadītāja puses es atradu, bet labās puses- vēl neesmu. no ārpuses liekas labi, bet ja paskatās, kas iekšpusē- vairs tā neliekas.yanks rakstīja:nu un nevienam nav spārnu?

Testeri rokās. Skaties, kas notiek aiz ģeneratora, kas notiek pie sadalošās kastītes un kas notiek pie akumulatora ar lādēšanu.cipruss18 rakstīja:Shodien sakas tas pats gljuks ar ko sakas ieprieksh gjenja mirshana
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- …
- 1297