Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- …
- 1297
- chevron_right

Vai no touringa stock bampera aizmugurējie moldingi der uz /m bamperi kupejai?
manuprāt aizmugurējais bamperis atšķiras tikai kompaktam, vajadzētu tev derēt

jau pirms dazam dienam teicu ka derAmish rakstīja:Vai no touringa stock bampera aizmugurējie moldingi der uz /m bamperi kupejai?

...

Es nezināju vai sedanam/kupejai/touringam bamperi identiski - tagad zinu :)

Līdz kuram datumam var braukt ar šipiem?
Sent from my LG-E975 using Tapatalk
Studentam degvielas lampiņa ir nevis brīdinājums, bet dekors panelī

Ja tu domāji ziemas riepas, tad 1 martam.

Līdz rītdienai.palsed rakstīja:Līdz kuram datumam var braukt ar šipiem?

nu gan jūs no viena grāvja otrā. līdz rītdienai obligāti ir jābūt ziemenēm. tālāk var braukt ar ko grib. No 1. maija nedrīkst ar šipiem braukt. 

cerams ka ziema vairs neuznāks 

Viss vienkārši.Gaisa ieplūdes gofra bija izģērbusies. diezgan dārgs prieciņš ,bet ir to vērts(e)Rolish rakstīja:Ok,ierakstīšu te saprotamāk,savādāk vakar caur mobilo gāja grūti![]()
Karoč ir tā ,ka iespiežot gāzes pedāli līdz galam ar pirmo robu ,tad - līdz 2 štukām aiziet normāli bez nekādas raustīšanās,pēc 2 k sāk raustīties ,kādas 4-5 reizes noraustās,atmetās ik pa brīdim. Beigās no 6 - 7 viss aiziet gludi un labi. Kārba ,spararats varētu būt vainīgs ??? un ne vienmēr tas pirmais tā raustās,reti ,bet šad tad aizietpārējiem robiem viss kārtībā ,izņemot slīdošo sajūgu .

bet vaļa netaisas ;(

Un ja pagriež atslēgu? 

Patiešām, neviens nevar ieteikt, ko un kā darīt????Pacha rakstīja:joprojām?!Pacha rakstīja:Tagad man ir jautājums!
Vai man uz 318tds ritošās(kompots) derēs reduktors no 323ti, vai arī jāmaina pusasis un kardāns?!
Ar šo es netieku skaidrs!

manuprāt tur nāk jau lielais(viddējais korpuss) par kardanu neesmu droš bet paliek tas pats

http://www.ebay.co.uk/itm/BMW-e36-M3-co ... 35d1cca07bcipruss18 rakstīja:nu tici man,es no pirksta tas cenas neiziishu,labums man kads???![]()
kad dzivoju uk,tie veideri kadi 3 bija no 300 lidz400 paundu robezhas
taatad ta...man ir problema ar asc...kad iedarbinu dzineju man sak vibret bremzes pedalis un duuc tas apaljais bundulis kur lej bremzu skidrumu...pec atuveni 20sekundem beidz dukt un vibret un izsledzas asc un iedegas chek lampinja...bet kad izrauj vienu vadu kas ir blakam tam traucinjam kur lej bremzu shkjdrumu un iedarbina auto nekas neduc un nevibre un asc itka strada un neiedegas chek lampinja..varbut kads zin kur jamekle vaina un kas jamaina? vienkarsi skate jaiet un baidos ka del ta neizieshu!
lai vieglak saprotams -
lai vieglak saprotams -
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis pikstulis - 01 Mar 2014, 15:01, kopā labots 1 reizi.
Amish rakstīja:http://www.ebay.co.uk/itm/BMW-e36-M3-co ... 35d1cca07bcipruss18 rakstīja:nu tici man,es no pirksta tas cenas neiziishu,labums man kads???![]()
kad dzivoju uk,tie veideri kadi 3 bija no 300 lidz400 paundu robezhas
Tici man,vinju neviens nepirks
Vader cabrio ari sakuma bija pa350 ielikts,piedavaju 250,dzeks piekrita,bet man celjaa sanaaca 900km un s pardomaaju
ar kompatu pa brugji
ja ir kupeja tad pavisam vienkarshi..nolaid aizmugurejos sedekljus lai tiktu ieksha bagaznieka un norauj bagaznieka vakam apshuvumu...un tad tik sac raustit visus stienishus lidz vaks atverasmulti rakstīja:Vai ir kka iespejams ataisit bagazniekaa vaku . lieta tada ka netaisas vaļa .. aclegu pagriezot tur kkas sak tikšķeet
bet vaļa netaisas ;(

Vai aizmugurējie bremžu supporti un diski der plug & play no E46 330?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- …
- 1297