Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- …
- 1297
- chevron_right

Vai tad neder, ja liek skavu, supportu, disku no 330i/d? Rocene toč nebūs plug&play..

Sveiki!
Jautājums par priekšas stikla tīrītājiem - darbojas lēnāk nekā parasti [visi režīmi +/- vienādā ātrumā], un beidzot tīrīt, salonā dzirdams tikšķošs troksnis.. Motoriņš sprāgst nost?
Jautājums par priekšas stikla tīrītājiem - darbojas lēnāk nekā parasti [visi režīmi +/- vienādā ātrumā], un beidzot tīrīt, salonā dzirdams tikšķošs troksnis.. Motoriņš sprāgst nost?

Deiko rakstīja:Sveiki!
tur tak nospradzis ir sledzis nevis motorinjsja viss strada viena atruma!

cipruss18 rakstīja:Kads var kkur man shodien riepu uz diska uzspridzinaat?
nem roka laku skiltavu un aiziet !

klau vīri, kas šis pa prikolu ? - http://www.youtube.com/watch?v=l03RGc3kUTI#t=42 

- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora 
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!

tev tads nedraud 

Kā dabūt durvis vaļā ? Centrālā atslēdzas,viss vaļā izņemot vienas durvis.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Tas pats jautājums kā zuze'i , kā dabūt vaļā? Abšivku jau var noņemt nost aiztaisītām durvīm nost vai ne?

Dj_Zii rakstīja:tev tads nedraud
nē nu to ka man tas nedraud tas ir fakts, vnk uzgāju tādu lietu un interesē kas par na*uj

- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora 

Opel. 

Vai var kupejas anglu lampam nomainit staru lampas ar lecam ?

Slēdzis? Par to pat nebiju iedomājiesrich rakstīja:Deiko rakstīja:Sveiki!
tur tak nospradzis ir sledzis nevis motorinjsja viss strada viena atruma!

Neizdodas pa katalogiem atrast kodu durvju rokturu gumijām, kāds var izpalīdzēt, jeb jāsūta no ebay?
dogMa rakstīja:Vai tad neder, ja liek skavu, supportu, disku no 330i/d? Rocene toč nebūs plug&play..
tieši tā, diskus/supportus uzlikt var, bet rocenei vai nu jāpārveido plaukts priekš 330 rokasbr. mehānisma vai jāveido no nulles loki.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.

man bija tāds gadījums, durvis atslēdzās, bet nevarēja attaisīt ne no ārpuses, ne iekšpuseszuze91 rakstīja:Kā dabūt durvis vaļā ? Centrālā atslēdzas,viss vaļā izņemot vienas durvis.
es noņēmu to plastmasas uzliku ručkai un atskrūvēju ručku, un tad varēju attaisīt durvis no iekšpuses, tās bija sedana aizmugurējās
vainīga pie tā bija ķīlējoša ručka, kura netaisīja vaļā durvis, bet ieķīlējas vidū un neļāva mehānismam atvērt durvis, sasmērēju ručkas un viss strādā
cerams ka saprati

es shos sev ebejaa nopirku
...

sis jau pie prikoliem jaliekHiperaktīvais rakstīja:klau vīri, kas šis pa prikolu ? - http://www.youtube.com/watch?v=l03RGc3kUTI#t=42

taa stuure bistama

...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198