Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- …
- 1297
- chevron_right
Tas arī ir tikai administratīvais pārkāpums...Amish rakstīja:Nu ok - par braukšanu dzērumā/gājēja nobraukšanu. Dzer, brauc, nobraucNixon rakstīja:Par to nedraud kriminālsods.
VIN pārmetināšanu nekādi nevar saskaņot ar CSDD, tas ir aizliegts...Dj_Zii rakstīja:sods neNixon rakstīja:Par to nedraud kriminālsods.bet atbildiba gan kautkas tur n0 3 lidz 10g
bet ir ari iespejams saskanot to darbibu csdd un tad viss buss gludi bet nu tur ir tads pisaks un ekspertizes ka labak ir iepirkt citu bundzu legalu
3-10 gadi? wow wow wow, es mēdzu meitenēm stāstīt kad esmu bīstams skraidot ar šķērēm rokās pa māju, bet nu es varēšu teikt kad esmu vel bīstamāksDj_Zii rakstīja:sods neNixon rakstīja:Par to nedraud kriminālsods.bet atbildiba gan kautkas tur n0 3 lidz 10g
bet ir ari iespejams saskanot to darbibu csdd un tad viss buss gludi bet nu tur ir tads pisaks un ekspertizes ka labak ir iepirkt citu bundzu legalu
yanks rakstīja: par to cik daudz te patiesībā ir tie fani vēl var padiskutētliela daļa te ir tapēc ka e36 ir lētākais daudzmaz sakarīgais rwd auto
kautkadi iznemumi tur bija
ka vareja veikt manipulacijas ar vin
šodien vairs nezvanišu bet rita gan uzvanišu un pajautašu vienam piparam kas ko tadu gribeja darit

par dogmu : tur tiešam var pajautat jo vinam bija lidziga laikam situacija
par dogmu : tur tiešam var pajautat jo vinam bija lidziga laikam situacija
[attachment=-1]uploadfromtaptalk1394005402971.jpg[/attachment]
Tātad lieta tāda, ka puņķojas o-ringi
No. 6 Gribēju zināt, vai der tikai oem vai arī Hidroscands varēs man izlīdzēt?
Tātad lieta tāda, ka puņķojas o-ringi
No. 6 Gribēju zināt, vai der tikai oem vai arī Hidroscands varēs man izlīdzēt?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tur parasti o-ringi. Derēs, protams, jebkādi, kas atbilst izmēriem.
Darbi VIN nr zonā ir jāsaskaņo ar CSDD
yanks rakstīja:Darbi VIN nr zonā ir jāsaskaņo ar CSDD
Ja ir brīvs laiks, kādas pāris H, tad var arī nesaskaņot.
p.s. bijušajam kolēģim gadījas izgriezt netīšām vin un izmest ...
Ar ko atšķiras pre un FL panelis izņemot blakussēdētāja airbagu ?
Diskiem veco krāsu pirms krāsošanas labāk ar kādu smalko smilšpapīru kasīt nost vai uzreiz ķerties pie krāsas noņēmējiem?
Tekstūra atšķiras.Amish rakstīja:Ar ko atšķiras pre un FL panelis izņemot blakussēdētāja airbagu ?
Wildutch bildē vispār ir sedana vs. kupejas panelis.
Kapec?:D
Man touringam bija tads ar airbagu un tagad sedanam ir bez, pre facelift.
Man touringam bija tads ar airbagu un tagad sedanam ir bez, pre facelift.
Labāk pasaki kā no diskiem krāsu labāk nolobīt priekš pārkrāsošanas, ar smilšpapīru smalko berzēt vai kadiem līdzekļiem?:D
karoc lieta tada ieliku M3 spidometru itka viss strada un rada ok iznjemot vienu problemu
apgriezienus rada zemakus pa kaadi 300-400 rpm kas varetu buut pie vainas?
kad masina uzsilusi un stav uz vietas rada kaadus 400rpm tikkai bet reaali taa nav un motors strada perfekti
kad masina uzsilusi un stav uz vietas rada kaadus 400rpm tikkai bet reaali taa nav un motors strada perfekti
Instagram INDIGAIS
Bultiņa nav vietā uzlikta, visticamāk. Man tā bija, kad savējam liku pre-FL bultiņas FL spidometrā, uzliku ne īsti vietā un tad taho meloja par 400rpm - tukšgaitā rādīja 1,1k, lai gan reāli bija viss kā vajag uz, laikam 850aivis328 rakstīja:karoc lieta tada ieliku M3 spidometru itka viss strada un rada ok iznjemot vienu problemu
Tas protams, ja ir M3 spido pie M3 dzinēja, ja nav, tad loģiski ka melos, tas gandrīz tāpat kā 4cyl spido uz 6cyl dzinēja vai otrādi
ja pareizi atceros tad kadu cipu vajadzeja parlikt vai jaucu ar e30 spidometru

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Bet m3 taccu ari ir 6 cilindru
Nebiju neko dzirdejis ka m3 speedo nestrada ar parasto m52 motoru :(
Instagram INDIGAIS
Čipi, ja nemaldos, ir pārliekami FL, t.i. OBD II spidometriem, tiem ejot caur iekšējiem testiem arī rāda, pie kāda dzinēja ir piekodētsKLAVINS rakstīja:ja pareizi atceros tad kadu cipu vajadzeja parlikt vai jaucu ar e30 spidometru![]()
M dzinējam tač atdure ir kudiš tālāk kā parastam M50/M52, tā kā es lieku, ka nerāda pareizi tāpēc, ka nav atbilstošs dzinējs. Palabojiet mani kāds, ja izrādā, ka M spido var likt pie jebkura 6cyl dzinējaaivis328 rakstīja:Bet m3 taccu ari ir 6 cilindru
Bet principā, ja vienīgā šaize ir tas, ka rāda apgriezienus vairāk/mazāk, bet pārējais iet kā vajag, tad vk izjauc spido un pārliec bultiņu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- …
- 1297