Viss par Touringiem!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 8
- chevron_right
Max steidzami, vai kāds e46 unītī ir vedis haubi? Tulīt jābrauc pakaļ, bet tikai tagad sāku aizdomāties vai nav jābrauc pirkt štropes
I don`t like bass, I love it!
Toyotas corollas haubi var ielikt diezgan brīvi, ganjau kādam noderēs.siicic rakstīja:Max steidzami, vai kāds e46 unītī ir vedis haubi? Tulīt jābrauc pakaļ, bet tikai tagad sāku aizdomāties vai nav jābrauc pirkt štropes
I don`t like bass, I love it!
e46 haubi čessestajā vajadzēja uz jumta liktsiicic rakstīja:Max steidzami, vai kāds e46 unītī ir vedis haubi? Tulīt jābrauc pakaļ, bet tikai tagad sāku aizdomāties vai nav jābrauc pirkt štropes
Kāds zin kāda izmēra skaļruņi nāk touringam griestos?
Runa ir par hi-fi. Un kāda veida skaļruņus labāk likt iekšā?
Riks* rakstīja:Kāds zin kāda izmēra skaļruņi nāk touringam griestos?
ja nekļūdos 110mm no ārmalas līdz ārmalai.
Ir kaut kur kāds info ka tikt klāt pie aizm. Amišiem nesaplešot neko?
Visas plastmasas janem not..
Plastmasas mazaka beda,ka nodabut nost to abšivku kas nosedz amiti
Diemžēl, tur ir jājauc ārā viss bagažnieks, diezgan piselīgs pasākums, 2x to darīju, vairāk negribētu
Būs vien jajauc ,amišiem atbalsti kaput
Nenoslinko un noskrūvē tos 2 āķīšus kas ir bagažnieka grīdā (4 skrūves), tieši aiz pakaļējiem beņķiem un parauj arī to mazo paklāju malā, kā arī nebūtu slikti noņemt pakaļējiem beņķiem tos sānus, lai varētu to abšivku zolīdi izmānīt ārā. Es pirmajā reizē jaucot noslinkoju 10 min. veltīt vēl pāris plastmasu noņemšanai un līdz ar to sanāca šo to salauzt
Kā reiz noderīga info arī man!
Cik oriģināli nāk skaļruņi bez hi-fi ? Man ir divi priekšā, divi durvīs, divi griestos un vēl divi bagāžniekā sānos, esmu pārliecināts, ka tas ir gateris, tik vajag apstirpinājumu, ka jābūt 6 skaļruņiem
Cik oriģināli nāk skaļruņi bez hi-fi ? Man ir divi priekšā, divi durvīs, divi griestos un vēl divi bagāžniekā sānos, esmu pārliecināts, ka tas ir gateris, tik vajag apstirpinājumu, ka jābūt 6 skaļruņiem
Aizmugurē oriģināli nāk tikai griestos.KA-91 rakstīja:Kā reiz noderīga info arī man!
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Jā, tie sānos ir gateris.
Laikam visu safočešu lai varetu uzrakstit DIY ,jo nu nav mums forumā vēl šadas info
Man reiz bija tāda doma, bet auto nonāca projekta statusā vēl pirms izjuka atbalstiDarks rakstīja:Laikam visu safočešu lai varetu uzrakstit DIY ,jo nu nav mums forumā vēl šadas info
Nav taču tik traģiski.. Galvenais, rūpīgi un bez spēka noņemt tos "sāna plastmasus" bagāžniekā.. Tepiķi jau nav ko plēst ārā, var tīri zolīdi atlocīt un visam tik klāt.. Vienīgais ar to plastmasu kopā salikšanu gan jābūt pacietīgam! Trausli kā zirga nagi pavasarī..
Nav traģiski, bet, ja pasteidzās un noslinko kaut ko vienu lieku noskrūvēt, bet cenšās izmānīt ārā tāpat, tad tiešām ir viegli daudz ko salauzt. Izskrūvēt āķus un pavākt malā to mazo paklāju gan silti iesaku.
Vot vecaja touringa es saplesu to mazo daļu pie benķiem,šoreiz gan vaig veselu un nesaplestu.Ka ar beņķiem ,jāņem nost vai var iztikt bez ņemšanaas nost?
Principā nevajag, bet nu tos sānus gan var mazliet paraut nost, jo gar viņiem tieši tā abšivka iet. Pavisam ņemt nost kopā ar muguriņām nebija vajadzība.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 8
- chevron_right