Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- …
- 1297
- chevron_right
Klau. Kāds gadījumā nezin vai ir iespējams atvienot aķi neatverot bagāžnieku? Netieku iekšā bagāžniekā, bet atvienot vajag.
Priekšā, kur ir melnā kastīte, tur atvieno plusu un vajadzētu būt, ka, tip, atvienojās aķis!NightkoN rakstīja:Klau. Kāds gadījumā nezin vai ir iespējams atvienot aķi neatverot bagāžnieku? Netieku iekšā bagāžniekā, bet atvienot vajag.
Vai arī pie drošinātājiem, tur ir vads, laikam!
Sveiki. Tads jautajums. Man tikko iedeva sodu par ātrumu uz 85 eiro. Bet pēc 3 dienām TA. Ja es to pagaidām nesamaksāšu es varēšu viņu iziet vai neatļaus?
Man baigi liekas, ka pie TA visi sodi jasamaksa, vins jau ir registrets sistema, tatad bus jamaksa.
Sent from my HUAWEI P6-U06
kamer sods nau nomaksats TA neiziesi.
Izies gan. Sodam nomaksas termiņš ir 30 dienas, kamēr tās nav pagājušas, var iziet.
Ja bet, pie TA un parrakstishanas no visam problemam jaatbrivojas. Savadak jau nedod.
Steidzams jautajums! Kur Valmieraa vai Cesiis labi kraso auto un kadas cenas??? Mans krasotajs ble vispar ahujel,izskatas,ka grib uzvarities un mana e36 parkrasoshanu,no sakuma bija runata galeejaa sumaa,kura mani apmierinaja un tagad prasa +300 eiro,par to,kas jau iekprieksh tika izrunats un esot ieklauts cenaa! Psc vnk.. 
Sorry,par jusu offtopicu..
Sorry,par jusu offtopicu..
Instagram - Sandis_e36
Kāds var ieteikt veikalus kur bez pasūtīšanas ir iespējams iegādāties rižos pagriezienus kupejai?
Tīri laika jautājums..
Tīri laika jautājums..
No sakuma bija runats 1300eiro,par visa vizuala parkrasoshanu + durvju ailes+ durvis no abam pusem+ bagaznieka vaku no visam pusem! Karoc visu iznemot motortelpu!325 BMW rakstīja:Nu tak saki cik prasa, par cik lielu darbu?!
Instagram - Sandis_e36
varat ieteikt kādu labu tīrīšanas līdzekli, vajag satīrīt dzinēji un motortelpu no dubļiem un eļļas. 
Aktuali...Lomax rakstīja:Pavasaris klat, gribetos luku sataisit. Kam kadi varianti ?
Un vel ajutajums, facelifta bardochku var iestumt pirms FL vieta ?
Izej cauri vadiem, vai viss ir, tb pienāk attiecīga strāva! :) Moš vienkārši motoriņš atteicies, ja lūka vispār nestrādā!Lomax rakstīja:Aktuali...Lomax rakstīja:Pavasaris klat, gribetos luku sataisit. Kam kadi varianti ?
Un vel ajutajums, facelifta bardochku var iestumt pirms FL vieta ?
Par bardačoku - Jā, derēs!
Vai šī ir spuldze no spido/taho apgaismojuma?
http://www.autosams.lv/eveikals/index.p ... ctID=25316
http://www.autosams.lv/eveikals/index.p ... ctID=25316
Principā parastā gabarītu spuldze. Tavā gadījumā - jā.
Nepatīk kā es braucu?
Vācies nost no trotuāra!
Vācies nost no trotuāra!
Vai LED spuldzes strādās? Vai būs tāds pats vienmērīgs apgaismojums kā ar stock spuldzēm?
kā pārbaudīt vai m41d17 elektriskā sprausla (tā kas ar vadiņu nāk) strādā pareizi un negļučī?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- …
- 1297