Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- …
- 1297
- chevron_right
Vai ir iespejams nokia lumia 520 ieslegt un izslegt datu savienojumu manuali? Jo nepatik ka visu laiku strada nets
Sent from my RM-914_eu_euro2_367 using Tapatalk
Sent from my RM-914_eu_euro2_367 using Tapatalk
vot hel ir normaala shtelleAmish rakstīja:Zinu, bet mani tas nesatrauc. Tikai HEL ir CSDD sertificētas, bet come one - 130 eiro par 6 šļauciņām, no f*** way.
Kas ir vajadzīgs lai M50B25 ieliktu bundžā kur agrāk mājoja 1.6 ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
tātad gribu ievilkt aizmugurē elektro logus ir pogas vadi un pacēlāji, bet tās pogas kas ir man laikam vajag komforta bloku jo man ir šadas, bet pa ja pieliek "pa taisno" deg tikai lampiņa iekš pogas bet motoriņš nestrādā, ar vecā tipa pogām kādas man ir priekšējiem logiem motoriņi iet. Tātad pamatjautājujms kā lai sajūdzu jaunās pogas ar vecā tipa motoriņiem?
šādi ir mani logu pacēlāji
priekšējo logu pogu kontaktus nofotogrāfēšu pēc tam
priekšējo logu pogu kontaktus nofotogrāfēšu pēc tam
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Sveiki tāds jautājums atteicās strādāt lūka, izgāju ar testeri pa vadiem visiem pīkst, bet šim štekerim nepīkst, kāds var pateikt vai tur spriegumam jābūt?
http://failiem.lv/u/vtewzjn
http://failiem.lv/u/vtewzjn
Jābūt gan.
Drošinātājus skatījies?
Drošinātājus skatījies?
tu nopietni? joko vne?zuze91 rakstīja:Kas ir vajadzīgs lai M50B25 ieliktu bundžā kur agrāk mājoja 1.6 ?
Kaut kur dzirdēju, ja uzliek sēdinātās atsperes, piemēram uz 60/40 vajagot mainīt arī amortizāciju? 
visa hadene no vismaz 1.8is bundzas,daudz daudz pacietibas iecelt dzineju,pa lielam nekas traksxlacuksx rakstīja:tu nopietni? joko vne?zuze91 rakstīja:Kas ir vajadzīgs lai M50B25 ieliktu bundžā kur agrāk mājoja 1.6 ?
ar kompatu pa brugji
Kur var nopirkt ārējo rokturu dekoratīvās plastmasas un gumijas kas nāk zem viņām?
vnk ja nemaldos zuzei to sen butu bijis jazin, un šadus jaut.cipruss18 rakstīja:visa hadene no vismaz 1.8is bundzas,daudz daudz pacietibas iecelt dzineju,pa lielam nekas traksxlacuksx rakstīja:tu nopietni? joko vne?zuze91 rakstīja:Kas ir vajadzīgs lai M50B25 ieliktu bundžā kur agrāk mājoja 1.6 ?
Kadi ir izmeri originaliem stikla tiritajiem? 50 un 53?
cipruss18 rakstīja:visa hadene no vismaz 1.8is bundzas,daudz daudz pacietibas iecelt dzineju,pa lielam nekas traksxlacuksx rakstīja:tu nopietni? joko vne?zuze91 rakstīja:Kas ir vajadzīgs lai M50B25 ieliktu bundžā kur agrāk mājoja 1.6 ?
ir taču vesels topiks par motora swapiem kur nu noteikti visa info jau atrunāta par standarta swapiem
p.s.
Ir te kāds graffiti censonis?
Kāda ir atšķirība no E36 bosch un zkw priekšējiem lukturiem?
pēc lukturu korpusiem.
Kur Rīgā iegādāties melno krāsu kupejas griestiem ? Cik daudz nepieciešams?
Kā man patīk melnās blaugznasCaklsBoriss rakstīja:Kur Rīgā iegādāties melno krāsu kupejas griestiem ? Cik daudz nepieciešams?
Gribi home made ar baloniņu vai ko citu domā? Pašam arī interesē :alganodzerta:CaklsBoriss rakstīja:Kur Rīgā iegādāties melno krāsu kupejas griestiem ? Cik daudz nepieciešams?
Kur dabut bmw zimites, ko ielimet st5 r16 centrinjos? 
Sent from my S3 mini using Tapatalk
Sent from my S3 mini using Tapatalk
Ir kāds forumā vai zināms kurš kvalitatīvi, bet ne pa kosmosu varētu uzstādīt schrick sadalenes 252/244 uz m52..?
e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- …