Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- …
- 1297
- chevron_right
Nu paldies biju sodien apskatities vienu nevareju acereties kaa bija 
Izņem bardačoku un meklē melns/sarkans vadu. Tas būs +. Masu turpat aiz bardačoka var atrast.Lomax rakstīja:man ar tam lampam suds kkads ir.. kad veru vala durvis, viss iedegas, taisu ciet, vinas ta pat turpina degt, bet loti loti knapi, pa dienu pat nevar pamanit. var but tas ir tapec, ka vini ir led un viniem nevajag daudz elektribas?
paldies. Bet kads varetu ludzu atbildet, kapec lampinas knapi knapi deg, kad durvis ciet ?dogMa rakstīja:Izņem bardačoku un meklē melns/sarkans vadu. Tas būs +. Masu turpat aiz bardačoka var atrast.Lomax rakstīja:man ar tam lampam suds kkads ir.. kad veru vala durvis, viss iedegas, taisu ciet, vinas ta pat turpina degt, bet loti loti knapi, pa dienu pat nevar pamanit. var but tas ir tapec, ka vini ir led un viniem nevajag daudz elektribas?
tur it ka 3 rezimi
1- vispar izslegt
2-deg kad durvis ciet,
3- vienmer deg
viss strada it ka, ka vajag, bet uz 2 rezima, kad durvis ciet, vini bisku deg. Kapec?
man arī ta pati fīča dazeiz nedeg kad durvis vaļā un deg kad ciet, kko dzirdeju no viena čaļa ka kkads dimmers pipec, bet sikāk nēsmu skatijies!
Uzmanību sanese...
man viss ok, necakarejas, bet kad taisu ciet, vini sledzas ara, bet ne lidz galam, deg uz kadiem 10%, man coms teica, tas ir del ta, ka led. it ka viniem nevajag lielo stravu. bet hvz
?MiroMan rakstīja:samainijam luku,valja veras vinja,bet uz augsu paverties negrib?kas par vainu?pati luka pirms tam bija stradajosa visas pozicijas...
nu ja tu led ieliki bez pretestības, tad tā būs ka vīņas mirgos, vai degs. vienkāršākais variants ir pie tās pašas ligzdas pieslēgt parasto kvēldiega lampiņu- tā kalpos kā pretestība, bet var arī nopirkt pašu pretestību- tur es sīkāk nezinu.Lomax rakstīja:man viss ok, necakarejas, bet kad taisu ciet, vini sledzas ara, bet ne lidz galam, deg uz kadiem 10%, man coms teica, tas ir del ta, ka led. it ka viniem nevajag lielo stravu. bet hvz
P.S. tās diodes deg arī pēc mašīnas ''aizmigšanas''?
Lūkas motoriņš strādā verot lūku uz augšu?
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.
ja vispār nekādas reakcijas kad uz augšu ceļ nav tad relejs/slēdzis, bet ja viņš kaut cik nokustās, tad iepējams kaut kur lūka vai apšuvums nepareizi stāv.MiroMan rakstīja:?MiroMan rakstīja:samainijam luku,valja veras vinja,bet uz augsu paverties negrib?kas par vainu?pati luka pirms tam bija stradajosa visas pozicijas...
kads varbut var izpalidzet ar e36 cabrio vadu diagrammu prieks jumta?
Instagram INDIGAIS
tiesi ta, aiztaisiju ciet, aizgaju prom uz kadam 10 minutem, atnacu, degdexter1 rakstīja:nu ja tu led ieliki bez pretestības, tad tā būs ka vīņas mirgos, vai degs. vienkāršākais variants ir pie tās pašas ligzdas pieslēgt parasto kvēldiega lampiņu- tā kalpos kā pretestība, bet var arī nopirkt pašu pretestību- tur es sīkāk nezinu.Lomax rakstīja:man viss ok, necakarejas, bet kad taisu ciet, vini sledzas ara, bet ne lidz galam, deg uz kadiem 10%, man coms teica, tas ir del ta, ka led. it ka viniem nevajag lielo stravu. bet hvz
P.S. tās diodes deg arī pēc mašīnas ''aizmigšanas''?
kur var parastas lampachkas nopirkt :) ?
Nav nozīmes, vai tas pakaļējais - priekšējais utt ?
Ok paldies, ka apgaismojāt

runājot par salona apgaismojumu, man ir šāda problēma, ja to var nosaukt par problēmu, kad noslāpē auto un izņem atslēgu, tad iedegas salons pozīcijā, kad ir izslēgts apgaismojums, tas pats kad arī durvis attaisa, principā jau netraucē, bet nu reizēm jau sāk apnikt!!!
Cabooom
Sedana kapota atvēršanas trose derēs uz kabrioleta?
Oriģinālas lampiņas? Esmu dzirdējis, ja nomaina uz led lampiņām tad šitādi gļuki parādās.unider rakstīja:runājot par salona apgaismojumu, man ir šāda problēma, ja to var nosaukt par problēmu, kad noslāpē auto un izņem atslēgu, tad iedegas salons pozīcijā, kad ir izslēgts apgaismojums, tas pats kad arī durvis attaisa, principā jau netraucē, bet nu reizēm jau sāk apnikt!!!
Kaut gan pats lietoju led jau kādu laiku, nekādu problēmu..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- …
- 1297