Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- …
- 1297
- chevron_right
Varbuut kad kas to ir darijis var iemest step by step aprakstu???
Sent from my iPhone using Tapatalk
varetu kads apskaidrot vairak par to m20 flywheel ieks m52b28 kas kaa un kapeec?
gribetu zinat cik tas ir gruti izdarams? un vai tas ir to verts?
Instagram INDIGAIS
SmXpress rakstīja:Vai kadam ir info ka uzcept platos blekjiniekus????DIY???
tā ir viena no metodēm, bet "nepareiza". principā ir jāmetina stīpa iekšā, novirpojot diska malu, ieliekot vajadzīgā platuma stīpu un sametinot..c1c1s rakstīja:Principā 8 bleķinieki tiek sametināti,bet tas nebūt nav tik vienkārši kā izliekas.
uz tidziņu ir sets ar stīlijiem btw(metinātas stipas)
ir kāda shēma kā saslēgt zondi uz m50?
reali jau nau ko aprakstiit.SmXpress rakstīja:Varbuut kad kas to ir darijis var iemest step by step aprakstu???
idealaa gadijumaa iemet disku virpaa, pargriezh pushu kur vajag, lai taisns griezums, pie reizes nonjem kantites griezumam kjip saadi >< tala dabun pareizaa platuma plaaksni, ap to pashu disku aptin tadaa veidaa dabunot pareizo diametru, ko pectam kjer klat. actaa mazu skirbinju starp metinamajaa virsama, burtiski kadu 1mm
un metini kopaa, pec tam kad no vienas puses sametinats, no otras izslipee lidz tiram matrealam lai nau nekadas gaisa kabatinjas, un metina no otras.
iekspuses metinajumu atstaa, stipribai, arpuses noslipee, lieta darita. vienigais kur tiesam japievers uzmaniba ir saliekot daljas kopaa lai pec tam nemet, ir jasaliek loti centraali.
un metinot galvanais ir sametinat nevis aizkakat spraugu
...
Zoliidi!;)
Pāldies tā arī ir jatstaj atslēga aizdedzē uz 1h pagrieztu pirmajā pozicijā un viss okSancix rakstīja:Tur kkādas stundas jānostāv, pēc tam varēsi atkal vadīt code.
aivis328 rakstīja:varetu kads apskaidrot vairak par to m20 flywheel ieks m52b28 kas kaa un kapeec?![]()
Vieglāks...tas arī viss.
Žēl ka virsma nav 240mm.
es saaku ieverot ka man kabrim viena puse ir zemaka
sofera puse ir zemaka neka otra puse
viss ir vienads un jauni coili
kapeec taa? man liekas ka mans ex 328 saloon arii bija tas pats variants
sarkanam kabrim uzliku tadus pasus koilus tas stav taisni bet ar sarkano es nebraukaju
sofera puse ir zemaka neka otra puse
viss ir vienads un jauni coili
kapeec taa? man liekas ka mans ex 328 saloon arii bija tas pats variants
sarkanam kabrim uzliku tadus pasus koilus tas stav taisni bet ar sarkano es nebraukaju
Instagram INDIGAIS
Kādu atsperu sēdinājumu izvēlēties, lai brauktu normāli par LV ceļiem? 
Lai brauktu - 60/40. Lai normāli brauktu - 40/20. Lai lidotu - stock. 
sandzhus rakstīja:Kādu atsperu sēdinājumu izvēlēties, lai brauktu normāli par LV ceļiem?
-5mm.
ja sabraucienos ieplāno zemes ceļus, automātiski puse atbirst..
Uzspolējot kaut kas uzsit pa aizmuguri, normāli braucot nekā nedzirdu. Ir aizdomas, ka tas ir tilts, kas viņam nāk, ko iespējams vajadzētu nomainīt? Tās divas bukses lielās vai kā tur viņas sauca?
piksteja prieksejas bremzes, nomainiju kluchus, ta pat pikst. Diski it ka bija ok, vai nu sudigi kluchi, vai tomer diskus jamaina, bet nosplavos, un lai pikst.
Bet tagad sakas cita problema - Pikst visu laiku kad leni braucu 1-2 robs pa pagalmu, tad tada skana - iiiiiiiiiiiiiiii, tas ir del tiem diskiem vai kluchiem, vai var but ari cits kkas ?
Vel jautajums tads, kad kaut kados nelidzonos celos pagalma braucu, man liekas ka chikst klat amji, man stav koilas.
tada skana ka - ji ji, ji ji kad uz viniem iet slodze neledzina cela, bet tas ir ari, leni braucot
nezinu ka paskaidrot, ceru sapratisiet. Amjiem vai atsperem vaina ? vai ari kkas citam ?
Bet tagad sakas cita problema - Pikst visu laiku kad leni braucu 1-2 robs pa pagalmu, tad tada skana - iiiiiiiiiiiiiiii, tas ir del tiem diskiem vai kluchiem, vai var but ari cits kkas ?
Vel jautajums tads, kad kaut kados nelidzonos celos pagalma braucu, man liekas ka chikst klat amji, man stav koilas.
tada skana ka - ji ji, ji ji kad uz viniem iet slodze neledzina cela, bet tas ir ari, leni braucot
varbut suporti neatlaizas lidz galam valja un visu laiku klucci strikjejas gar disku
Instagram INDIGAIS
nu labi, paldies, ar to chikstesanu +/- skaidrs.
tagad jatieg gala ar to cikstesanu kad braucu leni pa nelidzino celu vai gulosajiem.
Tada sajuta it ka atsperes cikst - jiiiii jiiiii, ta varetu but ?
tagad jatieg gala ar to cikstesanu kad braucu leni pa nelidzino celu vai gulosajiem.
Tada sajuta it ka atsperes cikst - jiiiii jiiiii, ta varetu but ?
es vienīgais pirmo reiz dzirdu par tādiem dzinējiem kā n42, n46 iekš e46????
Cabooom
Izvēle starp diviem braucamajiem *E39 vai *V40.... Vēlams izteikt viedokli par abiem,kurš jūsuprāt labāks ikdienai? 
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora 
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- …
- 1297