Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- …
- 1297
- chevron_right
kads no lodbalstiemLomax rakstīja:nu labi, paldies, ar to chikstesanu +/- skaidrs.
tagad jatieg gala ar to cikstesanu kad braucu leni pa nelidzino celu vai gulosajiem.
Tada sajuta it ka atsperes cikst - jiiiii jiiiii, ta varetu but ?
ja aiz,uguree tad lieta skaidra, ja prieksaa chiikst pa bedrem tad gan kartigak japastudee kurs butu vaininieks.
par to bremzu cikstesanu- toch zini ka rocene taa nau?
tev vajadzeja jautat, vai esmu vienigais kurs nau dzirdejis par tiem dzinejiem..unider rakstīja:es vienīgais pirmo reiz dzirdu par tādiem dzinējiem kā n42, n46 iekš e46????
tie ir parasti bendzina dzineji, n46 jau ir atjauninataks uram vairs nau n42 slimiba- nezeligi grabosais "kjipa vanos" (viniem tie sadalenju reguletaji pavisam savadaki nekaa normalaa variantaa)
comon man, be normal!!Hiperaktīvais rakstīja:Izvēle starp diviem braucamajiem *E39 vai *V40.... Vēlams izteikt viedokli par abiem,kurš jūsuprāt labāks ikdienai?
...
N nozīmē dzin pēc 2001. gada.unider rakstīja:es vienīgais pirmo reiz dzirdu par tādiem dzinējiem kā n42, n46 iekš e46????
Ja skatās no lētā gala, tad lolvo var ņemt tikai benz... ērti, mīksti krēsli, labs uzrāviens, lētas daļas.Hiperaktīvais rakstīja:Izvēle starp diviem braucamajiem *E39 vai *V40.... Vēlams izteikt viedokli par abiem,kurš jūsuprāt labāks ikdienai?
bmw būs nebeidzama rūsas čupa ar cietu piekari, vislaik plīstošu elektroniku un dārgām detaļām.
rocene diezvai, jo skana iet no prieksas.
drizak prieksejas bremzes.
Man kka viss saka cikstet viena bridii
Slikta karma 
Vel saka cikstet sture kad griezu. Kur tur problema
Man kka viss saka cikstet viena bridii
varētu būt, ka suportiem vadīklas jāiztīra, nekas traksLomax rakstīja:rocene diezvai, jo skana iet no prieksas.
Man kka viss saka cikstet viena bridiiSlikta karma
un stūre čīkstēt.. kā čīkstēt? ja gaudo, tad sūknis, ja palika smaga, tad var būt arī reika
man arī jautājums starpcitu - kupejai tie slēdži stoikās, kas paver logu vaļā kad atver durvis, viņi mēdz tā vienkārši izbeigties? man ziemā pasažiera pusē ziemā pārstāja vērties vaļā un tagad šofera puses sāka gļučīt
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
Kas man var būt vainigs un kur ko man vēl parbaudīt ja nelec m50b20, dzirkstele ir. kur lai skatos vai benzins pienāk?
Kur vai kurš vat novirpot un nobalansēt spararatu?? Liet.Kristiano vēl dara to??
Tiesi taa 
Sent from my S3 mini using Tapatalk
Sent from my S3 mini using Tapatalk
nu nez, ja volvo, tad vismaz s60.Rons rakstīja:Ja skatās no lētā gala, tad lolvo var ņemt tikai benz... ērti, mīksti krēsli, labs uzrāviens, lētas daļas.Hiperaktīvais rakstīja:Izvēle starp diviem braucamajiem *E39 vai *V40.... Vēlams izteikt viedokli par abiem,kurš jūsuprāt labāks ikdienai?
bmw būs nebeidzama rūsas čupa ar cietu piekari, vislaik plīstošu elektroniku un dārgām detaļām.
v40 ir mitsubishi carisma, ne tur volvo komforta, ne kvalitātes. Plastmasīgs grabulis tieši tāpat kā carisma.
Ritošās daļas, protams, lētākas v40, bet arī e39 vairs nav nekāds kosmoss (ja nav pneimo piekare) + v40 var uzrauties uz netipiskiem un padārgiem remontiem (piemēram, karstuma ietekmē sadeformējusies pečka tā ka paneļa šahtas neblīvējas, logu ziemā atkausēt problemātiski pat uz max motoriņa rpm, lielākā gaisa plūsmas daļa tiek dzenāta kaut kur zem paneļa
No šiem auto noteikti e39, ja piemet pesso, tad laba apcija ir s60.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
sodien dabuju vienu labu cabrio jumtu bet tas ir automatiskais bet manejais pusautomatiskais
jautajums taads vai ir iespejams uzstellet man to automatisko jumtu?
jautajums taads vai ir iespejams uzstellet man to automatisko jumtu?
Instagram INDIGAIS
e39 ir 2X dārgākas detaļas par lolvo.he9600 rakstīja:Hiperaktīvais rakstīja:Izvēle starp diviem braucamajiem *E39 vai *V40.... Vēlams izteikt viedokli par abiem,kurš jūsuprāt labāks ikdienai?
nu nez, ja volvo, tad vismaz s60.
v40 ir mitsubishi carisma, ne tur volvo komforta, ne kvalitātes. Plastmasīgs grabulis tieši tāpat kā carisma.
Ritošās daļas, protams, lētākas v40, bet arī e39 vairs nav nekāds kosmoss (ja nav pneimo piekare) + v40 var uzrauties uz netipiskiem un padārgiem remontiem (piemēram, karstuma ietekmē sadeformējusies pečka tā ka paneļa šahtas neblīvējas, logu ziemā atkausēt problemātiski pat uz max motoriņa rpm, lielākā gaisa plūsmas daļa tiek dzenāta kaut kur zem paneļa)
No šiem auto noteikti e39, ja piemet pesso, tad laba apcija ir s60.
dzeki, jautajums par faram. savu auto nopirku ar kinisiem, gribu OEM uzlikt, piesledzu un lampinas nedeg, iesledzu avarinkas, vot tads te brinums sanak. Laikam ar pravodku kkas darits ir ?
Un vini knapi knapi deg, video izskadas +/- ok, bet dzive gandriz nevar redzet.
Rekur video
Un vini knapi knapi deg, video izskadas +/- ok, bet dzive gandriz nevar redzet.
Rekur video
Jebkurā gadījumā, ja būtu jāizvēlas starp šiem diviem ņemtu e39. Tā vismaz normāla saprotama mašīna, detaļas viņai vairs kosmosu nemaksā, komforts ir daudz labāks kā v40. Cik zinu v40 vispār detaļas kosmosā, nu bet tas bija jau pirms 4 gadiem un ganjau kautkas ir mainijies, bet nu tā mašīna man necik nepatika. Viņas plusi- ziemā ļoti silti un patikami, diezgan klusa, ja neskaita bagažnieka vāku kas viņiem ir slimība un grab gandrīz visiem. Nu un jāpiekrīt ka ar viņu var izbraukt tādus ceļus kur e39 paliktu.Hiperaktīvais rakstīja:Izvēle starp diviem braucamajiem *E39 vai *V40.... Vēlams izteikt viedokli par abiem,kurš jūsuprāt labāks ikdienai?
green garage rakstīja:Jebkurā gadījumā, ja būtu jāizvēlas starp šiem diviem ņemtu e39. Tā vismaz normāla saprotama mašīna, detaļas viņai vairs kosmosu nemaksā, komforts ir daudz labāks kā v40. Cik zinu v40 vispār detaļas kosmosā, nu bet tas bija jau pirms 4 gadiem un ganjau kautkas ir mainijies, bet nu tā mašīna man necik nepatika. Viņas plusi- ziemā ļoti silti un patikami, diezgan klusa, ja neskaita bagažnieka vāku kas viņiem ir slimība un grab gandrīz visiem. Nu un jāpiekrīt ka ar viņu var izbraukt tādus ceļus kur e39 paliktu.Hiperaktīvais rakstīja:Izvēle starp diviem braucamajiem *E39 vai *V40.... Vēlams izteikt viedokli par abiem,kurš jūsuprāt labāks ikdienai?un vaitad viņiem tur nenāca renault motori, vai kautko jaucu?
dīzeļiem....
Arī pencīniem
Vismaz 2.0T
Vienozīmīgi e39.
Vienozīmīgi e39.
Es izvelos zirgu!Rons rakstīja:green garage rakstīja:Jebkurā gadījumā, ja būtu jāizvēlas starp šiem diviem ņemtu e39. Tā vismaz normāla saprotama mašīna, detaļas viņai vairs kosmosu nemaksā, komforts ir daudz labāks kā v40. Cik zinu v40 vispār detaļas kosmosā, nu bet tas bija jau pirms 4 gadiem un ganjau kautkas ir mainijies, bet nu tā mašīna man necik nepatika. Viņas plusi- ziemā ļoti silti un patikami, diezgan klusa, ja neskaita bagažnieka vāku kas viņiem ir slimība un grab gandrīz visiem. Nu un jāpiekrīt ka ar viņu var izbraukt tādus ceļus kur e39 paliktu.Hiperaktīvais rakstīja:Izvēle starp diviem braucamajiem *E39 vai *V40.... Vēlams izteikt viedokli par abiem,kurš jūsuprāt labāks ikdienai?un vaitad viņiem tur nenāca renault motori, vai kautko jaucu?
dīzeļiem....
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- …