Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- …
- 1297
- chevron_right
nekad neesmu meginajis tur neko salabot tikai nemis araa esmu, bet domaju, ja tev nau imjobilaizera uc citas nevajadzigas fignas, tad labak panemt citu aizdedzi ar visu aclegu un miers, tur diezgan vienkarsi viss mainaasvart rakstīja:Gadījās tāda problēma, tas dzelzs puļķītis uz kura liekas aizdedzes kontaktgrupa detaļa nr 3. http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/S ... on_switch/, tas puļķītis vairs negriežas līdzi griežot atslēgu aizdedzē!
Ko jūs iesakat tur uzreiz vajag meklēt citu aizdedzi vai tur kko var sameistarot?
...
ka jau dogma mineja atskruuvee to skruvi no atzveltnes otraas puses, un vins iznaaks araa, tikai nesac petit ka tie tinumi tur darbojas, un otra lieta ir ka nedrikst laut drosibas jostai ievilkties parak dzili ieksaa, jo tad vins noklemmesies, kauko vajag iespraust tai jostai lai neievelkas ieksaa, un ieliekot vinju jaunajaa kreslaa, aiztaisot kreslu ciet vinja darbosieshouseworx rakstīja:un pec pabraukashanas smird ka braukt ar roceni, iepriekshejais saimnieks jau diskus zilganus nodedzinajis
da man te nav tuvuma neviena choma kas 100% pateiks kas pie vainas
edit - p.s:
varbut kad var pateikt, vai vispar kads no jums mak un ka to var dabut gatavu, dabut nost no kupeju aizmugurejam atzveltenm tos plastmasinjus kur sedekli velkas ieksha drosibas josta, ta lai vinsh paliktu vesels un citam var uzlikt atpakalj? (atzveltens augsha plastmas, kur vel ta poga kura jabida kad grib kreslus atmest)
uz diviem esmu trenejies un rezultats ir vnk pakaljaa
...
ou ta, lol es lohs neiedomajos ka kresla otra puse tas plastmas ar to saistits (jo tas ir diezgan pazemu)
Paldies Dogmai un Armando
P.S Agri, Tu vakar teici par to pedalja nospiezhanu un darbinashanu, zini man tas pedalis tomer iegrimst dziljak kad piedarbinu, tas par ko liecina ka vakumnieks strada? ja vinsh shita iegrimst tas 100% nozime ka vinsh strada un vinha nevar but vaina?
Paldies Dogmai un Armando
P.S Agri, Tu vakar teici par to pedalja nospiezhanu un darbinashanu, zini man tas pedalis tomer iegrimst dziljak kad piedarbinu, tas par ko liecina ka vakumnieks strada? ja vinsh shita iegrimst tas 100% nozime ka vinsh strada un vinha nevar but vaina?
Ok, paldies par infoArmando rakstīja:nekad neesmu meginajis tur neko salabot tikai nemis araa esmu, bet domaju, ja tev nau imjobilaizera uc citas nevajadzigas fignas, tad labak panemt citu aizdedzi ar visu aclegu un miers, tur diezgan vienkarsi viss mainaasvart rakstīja:Gadījās tāda problēma, tas dzelzs puļķītis uz kura liekas aizdedzes kontaktgrupa detaļa nr 3. http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/S ... on_switch/, tas puļķītis vairs negriežas līdzi griežot atslēgu aizdedzē!
Ko jūs iesakat tur uzreiz vajag meklēt citu aizdedzi vai tur kko var sameistarot?
2.0 vs 2.5 sprauslas. Atšķirās? Ja ielieku savā 2.0 sprauslas no 2.5 + 2.5 ieplūdnieku - būs zuper?
Kāds ir e36 disku iekšējais/centra diametrs?
cik man zināms itkā vienādas..
Domā ka jauda pieaugs? Nu nu .. Labākā gadījumā strādās kā strādājis, slitākajā auti neies normāli.Ruu rakstīja:2.0 vs 2.5 sprauslas. Atšķirās? Ja ielieku savā 2.0 sprauslas no 2.5 + 2.5 ieplūdnieku - būs zuper?
Ar 2.5 ieplūdi gan palielinās jauda, tā gan.
- Kads nezin vai no 1.8i 93 gada motora sajuga komplekts, deres manam 93 gada 1.8isam?
- ka ari vai visiem shiem bmw modeljiem jauna sajuga diska biezums ir 10mm?
- ka ari vai visiem shiem bmw modeljiem jauna sajuga diska biezums ir 10mm?
Kāds var pateikt vai aizdedzē kurai ir EWS var bāzt aizdedzes serdeni no tādas kurai nav EWS?
Vai mainās likšānas kārtība vai nemainās nekas?
Vai mainās likšānas kārtība vai nemainās nekas?
ews nolasa tas rinkjiitis ap atsleegtu, ieksh atsleegas ir 4ipinsh kuru nolasa kad girez atslegu. tālāk jau sapratīsi, ka pašai serdenai nau nozīmes.
ja tu vari iznemt cipu tad iznem to ara no aclegas, ieliec jaunajaa aclegaa, actaj veco rinjkjiti ap sledzeni un nomaini tikai serdeni. domaju ka vajadzetu but ok
...
Armando rakstīja:ja tu vari iznemt cipu tad iznem to ara no aclegas, ieliec jaunajaa aclegaa, actaj veco rinjkjiti ap sledzeni un nomaini tikai serdeni. domaju ka vajadzetu but ok
Paldies džeki no manisAgris rakstīja:ews nolasa tas rinkjiitis ap atsleegtu, ieksh atsleegas ir 4ipinsh kuru nolasa kad girez atslegu. tālāk jau sapratīsi, ka pašai serdenai nau nozīmes.
Šādi tika darīts ar Mafija E39, kad serdene novērpās. Viss funkcionē.Armando rakstīja:ja tu vari iznemt cipu tad iznem to ara no aclegas, ieliec jaunajaa aclegaa, actaj veco rinjkjiti ap sledzeni un nomaini tikai serdeni. domaju ka vajadzetu but ok
Jā, Marux pareizi raksata, tā tika izdarīts. Nomainīs chips atslēgā un viss notiek. Piebilde - lai nebūtu divas atslēgas - viena durvīm. bagāžniekam un otra aizdedzei, kas ir diezgan neērti - tika pasūtīts atslēgas serdenis pie dīlera konkrētam auto. Maksas pasākums, dabīgi :)
man tads jautajums ar kadu svechatslegu var izskruvet manam isam sveces? (cik mm) vieniga ar garo kaju kas man ir, ta neder
un vel jautajums, kadi ir blakusefekti, ja es butu braukajis ar tikai tris stradajoshiem cilindriem? (iznhemot jaudas zudums)
p.s shodien gribot skruvet ara sveces, nonhemot plastmasu ieraugu lietu ka man viens tas garais spiezhamais kontakts nav uzspiests bet vnk ielikts tik ieksha
un vel jautajums, kadi ir blakusefekti, ja es butu braukajis ar tikai tris stradajoshiem cilindriem? (iznhemot jaudas zudums)
p.s shodien gribot skruvet ara sveces, nonhemot plastmasu ieraugu lietu ka man viens tas garais spiezhamais kontakts nav uzspiests bet vnk ielikts tik ieksha
Ja nemaldos, tad 16. izmēra.
Nekas traks jau notikt nevar. Saliec visu, kā vajag un darbosies kā nākas
Nekas traks jau notikt nevar. Saliec visu, kā vajag un darbosies kā nākas
Pilns karteris ar benzīnu...houseworx rakstīja:man tads jautajums ar kadu svechatslegu var izskruvet manam isam sveces? (cik mm) vieniga ar garo kaju kas man ir, ta neder
jaa 16mm aclega. var nopirkt specialu svecem paredzetu aclegu vai ari uzmet aci orginalajaa instrumentu traucinjaa, bagazniekaa, mok tur vel saglabajusies orginalaa svecaclega
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- …