Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- …
- 1297
- chevron_right
Šādi savilcēji savilks labāk - Un vispār - tas hermētiķis ir laba štelle. Gana daudzus savienojumus ir izglābis (arī ilgtermiņā)540i rakstīja:Armando rakstīja:Ir pastas ko smere virsuu. Palidzet palidz bet nau ilgstosh risinajums. Vel vari piemeklet draats savienojumu gredzenus tie noslegs savienojumus. Vispar jau ja homemade puutejs tad ja salaidumu vajag veidot lai aizmugurejie posmi sanak trubai arpusee.
Šitāda man tā izplūde.
http://bavariancar.lv/forum/showthread. ... 259&page=8
Vietā kur savienojās ar rezonātoru, rezonātors no abiem galiem stāv ārpusē, tajās vietās arī bisķi laiž, bet esosšais savilcējs ir šads, kas neliekās labākais variants.
jaa sie ir labaki, kaa 540i bildee redzamie, bet ari sim viegli bus apraut vitni, 540i bildee redzamie, vispar pirms kautko savilks, vintne bus aprauta.
reali labakie ir sada tipa. (konkreti bildee redzamais ir parak plans un ar mazu vitni, bet neviens no siem savilcejiem nekad nesavils trubu ja tajaa nau iegriezumu
reali labakie ir sada tipa. (konkreti bildee redzamais ir parak plans un ar mazu vitni, bet neviens no siem savilcejiem nekad nesavils trubu ja tajaa nau iegriezumu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
1)Kas pie vainas varētu būt, ja pirmās 5 minūtes braucot salonā gaudo, izklausās ka no tām gaisa lūkām
pečkas ventilators kaut kāds? man darbā volgo tāpat bija, bet tas gaudoja cauru dienu un ja mauc ātrāk pa sotaku.
2) tad vēl pie reizes.... ja grib tā puslīdz sakarīgi nokrāsot diskus tad : notīra, noslīpē ar rupjāku smilšpapīru, uzmatē, attauko, pūš grunteni pāris kārtas un tad krāsu pāris kārtas. apmēram tā ?
2) tad vēl pie reizes.... ja grib tā puslīdz sakarīgi nokrāsot diskus tad : notīra, noslīpē ar rupjāku smilšpapīru, uzmatē, attauko, pūš grunteni pāris kārtas un tad krāsu pāris kārtas. apmēram tā ?
par gaudošanu nezinu,bet par krāsošanu--- es dariju tā:Ridlihs rakstīja:1)Kas pie vainas varētu būt, ja pirmās 5 minūtes braucot salonā gaudo, izklausās ka no tām gaisa lūkām![]()
pečkas ventilators kaut kāds? man darbā volgo tāpat bija, bet tas gaudoja cauru dienu un ja mauc ātrāk pa sotaku.
-120 smilšpapīrs
-2xx smilšpapīrs
-vēl kādu smalkāku var paņemt
-attauko
-pildošā skābā grunts
-ūdens bāzes smilšpapīrs (dažāda smalkuma)
-ja vajag tad atkārto gruntēšanu un slīpēšanu
-attauko
-krāsa vairākās kārtās
-ja krāsa metāliska,tas vēl laku vajadzētu.
Sveuki. Kad par vainu kad liekot vados pie masinas klemem pa taisno pie akumulators motors knapi griezas un lampinas pilniba nodziest? Kkas uz iso iet?
Sent from my GT-S7560 using Tapatalk
Sent from my GT-S7560 using Tapatalk
Jaskatas, vai neiet uz iso kadi vadi, vai plus ar minusu kaut kur naw saskaries, jo tad momentali akumulatoru lades atri ara un var sanakt daudz ziepes.
Sent from my HUAWEI P6-U06
Sent from my HUAWEI P6-U06
lieta taada smainiju motorus no 2,0l uz 2,8l kuru dabuju ar visu karbu un pravodku bet izskatas ka 2,8l pravodka nedaudz atskjiras un nepas uz manu masinu
jautajums tads vai varu likt savu pravodku no 2,0l vai man kas cits jadara?
jautajums tads vai varu likt savu pravodku no 2,0l vai man kas cits jadara?
Instagram INDIGAIS
Droši vien tā b28 pravodka nav no E36. Liec droši to b20 pravodku, tik gaisa masas mērītāju, ecu, ews un čipu liec no b28.
varbut tadelj ka gads atskjiras 2,0l ir 96 bet tas 2,8l ir laikam 98
nu jaa tad buus jamaina pravodka no 2,0l
jo es skatijos tam manam otram 328i ir tiessi tada pati pravodka kaa mnam 2.0l
nu jaa tad buus jamaina pravodka no 2,0l
jo es skatijos tam manam otram 328i ir tiessi tada pati pravodka kaa mnam 2.0l
Instagram INDIGAIS
Tev tas 2.0 ar metāla vārsta vāku?
Nepaspēju aplūkot bet ..
Vai kāds ir pārlicis lukturos reflektorus no manuālā uz automātisko? un vai vispār tas ir iespējams?
jo tagad ir autmoatiskie bet ir doma mainit uz lukturi kuram ir manualais , bet gribas saglabat to fiču ka viņš ir automatisks..
Vai kāds ir pārlicis lukturos reflektorus no manuālā uz automātisko? un vai vispār tas ir iespējams?
jo tagad ir autmoatiskie bet ir doma mainit uz lukturi kuram ir manualais , bet gribas saglabat to fiču ka viņš ir automatisks..
hvz kas tas ir domāts, izskatās pēc aksiālajām šālēm 
Dzīve var nomainīt visu, bet BMW tikai uz BMW!
arku uzlikas tās ir vai kā viņas tur sauc
es jau domāju kurš taisa melnas šāles
angliski varētu būt - arch flares
latviski jau laikam tā kā pats teici
angliski varētu būt - arch flares
latviski jau laikam tā kā pats teici
Dzīve var nomainīt visu, bet BMW tikai uz BMW!
Fender flares
wo, thx!!!! šito nevarēju atcerēties

Man tads labs jautajums. Kursh cipars apzime startera ogles?
http://realoem.lv/showparts.php?lang=lv ... 7447&gear=
Man vienkarshi nav nojausmas, ka tas izskatas.. :)
http://realoem.lv/showparts.php?lang=lv ... 7447&gear=
Man vienkarshi nav nojausmas, ka tas izskatas.. :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- …
- 1297