Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- …
- 1297
- chevron_right
parliecinies ka ripa tiek noblokjeta
Pēdējais labojis Armando - 11 Apr 2014, 23:45, kopā labots 1 reizi.
...
pēc komentāriem spriežot, laikam piektdienā nav labi uzdot jautājumus... 
Gaisa lūkas, kur nāk temperatūras dačiks, viņi ir divu veidi? Nevarētu būt tā, ka M buferim nāk garāks un stock īsāks?
Kur nāk 1.8td gāzes trose motortelpā? tur kur parasti 2.5benzīniekam nāk, tur nenāk šim tdsam.
man ari intrese pasam vajadziga ir no blakus sedetaja puses prieks m pakas bampera jaa tas ko maina
hancels rakstīja:Gaisa lūkas, kur nāk temperatūras dačiks, viņi ir divu veidi? Nevarētu būt tā, ka M buferim nāk garāks un stock īsāks?
Kāda ir lielākā atsķirība starp pasīvo un aktīvo subwoofer?
Izņemot to, ka vienam ir iebūvēts pastiprinātājs.
jaa m bamperim ir savas gaisa luukas, parejiem ir parastaas.kristapsk94 rakstīja:man ari intrese pasam vajadziga ir no blakus sedetaja puses prieks m pakas bampera jaa tas ko maina![]()
hancels rakstīja:Gaisa lūkas, kur nāk temperatūras dačiks, viņi ir divu veidi? Nevarētu būt tā, ka M buferim nāk garāks un stock īsāks?
...
Aktīvajam lielāka iespēja iegrēbties uz lētu s&^u, īsumā runajot!sandzhus rakstīja:Kāda ir lielākā atsķirība starp pasīvo un aktīvo subwoofer?Izņemot to, ka vienam ir iebūvēts pastiprinātājs.
P.S. Protams, ja kko pērk bez lielas saprašanas, tad iegrēbties var arī pērkot katru komponenti (pastiprinātājs, skaļrunis, kaste utt) atsevišķi! :)
d[-_-]b
seit kads no saita taisa dugas uz pasutijumu?
vairak interese tikkai skatam nevis drosibai
vairak interese tikkai skatam nevis drosibai
Instagram INDIGAIS
es tev varetu uztaisit, bet tas nozimee ka tev kabris butu jaatgadaa lidz manim. uzmet man sms ja kas
...
Vai kāds man var pastāstīt, kas ir nepieciešams lai no 1.6 pārliktu uz 2.0 vanos?
Motors, pravotka, kompis, izpūtējs, visi apkarināmie, spidometrs. Ceru ka neko neaizmirsu. :)
Sent from my HTC One using Tapatalk
Kādu laiku atpakal man mainīja motoram pravodku. Isti nezinu,liekas ka arī pēc tās maiņas sāka glukot ekonomijas dačiks. Tip kad dod mizā tad aiziet līdz galam,nu tip rāda ka braucu neekonomiski bet pērējā laikā kad nelidinos bet braucu normāli rāda visu laiku uz nulles. Ir kādi ieteikumi kā to labot??
Mans domā ka pats spido nobeidzies. Čomam šāds gļuks vnk pēkšņi parādījās ne no kā. :)
Nu cerams ka tik vien tās problēmas 
Ar ko atšķiras 328 aizmugurējais tilts no, piemēram 320 ?
paši tilta elementi- ne ar ko. atšķirās pussasis, reduktors un laikam, ka bremzes!Amish rakstīja:Ar ko atšķiras 328 aizmugurējais tilts no, piemēram 320 ?
edit. stabilizātora stienis 328 būs resnāks.
nu nav jau teikts ka 2.0 pusasis bus tievas un ar ko tad reduktors atshkiraas???
kjipa mazais?
kjipa mazais?
ar kompatu pa brugji
Novēroju interesantu savas mašīnas parādību, ik pa laikam kad aizsignalizē mašīnu,pēc kāda laika signalizācija sāk bļaut uz īsu brīdi un tad apklust. Ir varianti ?
P.S. nekādi putni, kaķi,suņi neskrien pāri mašīnai
P.S. nekādi putni, kaķi,suņi neskrien pāri mašīnai
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232