Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- …
- 1297
- chevron_right
Iesakiet elektriķi, kas varētu pārbaudīt kur pazūd masa degvielas sūkņa relejam no kompja un savienot vadus, lai pečka strādātu bez webasto. Rīgā.
yanks rakstīja:ja tā vispār ir poga. Bet vispār vidējā ir lai bloķētu logus, lai sīči nevirina utt
yes, tā arī irkompots rakstīja:Ir ir, logu bloķēšanas poga.
Gustiņš rakstīja:Iesakiet elektriķi, kas varētu pārbaudīt kur pazūd masa degvielas sūkņa relejam no kompja un savienot vadus, lai pečka strādātu bez webasto. Rīgā.
http://www.bmwpower.lv/user.php?u=Driver
Vai tad nav neviena cita bez drivera? Digitals var tikai pēc svētkiem, tāpēc meklēju kādu kas to varētu pārbaudīt un sataisīt.
siikais, Activity
Sveiki!
Vakar braucot uz Lietuvu sanāca braukt uz 120km/h kur bija atlauts 70km/h un beigaas uzrāvos uz fotoradara !
Varbūt man kāds var pateikt kas tagad būs man sods atnāks uz Latviju vai arii vins tagad karāsies uz mašīnas??
Paldies !
Vakar braucot uz Lietuvu sanāca braukt uz 120km/h kur bija atlauts 70km/h un beigaas uzrāvos uz fotoradara !
Varbūt man kāds var pateikt kas tagad būs man sods atnāks uz Latviju vai arii vins tagad karāsies uz mašīnas??
Paldies !
bija līdzīga situācija, bet es biju ar igauņu nr. pēc parkāpuma izdarīšanas gāju uz csdd apmaksāt sodu. sods automātiski neparādās. viņš bija jāmeklē caur kaut kādām papildiespējām, reāli tas aizņēma ļoti ilgu laiku. pēc tās reizes sodus par parkošanos nemaksāju, pagāja jau 3 gadi vēl neviens nav atnācis. varbūt Lietuvā ir advancētāka vienotā datubāze. katrā ziņā, kamēr neparādās sods iekš e-csdd nesperies pie viņiem un nemēģini atrast savu pārkāpumu.1076driver rakstīja:Sveiki!
Paldies !
Nezinu kā kompotam, bet pārējiem trīs skrūves pie loga, pāris skrūves sānos, vēl pa vidu pie tām trubām kaut kur bija skrūves. Ja atskrūvē uzreiz visas skrūves, tad nav liels čakars.
Lielāks čakars ir uzlikt atpakaļ + salikt visas līnijas + ielikt tā lai neskrab un nečīkst. 
Iesakiet ljoti specigu kjiimiju lai no salona netiros plekjus ieaugushos var iztiriit
ar kompatu pa brugji
kas pa h... varetu but ka pieliekot magji,skanja ir nereaali izkropljota,charkst un ljoti klusu skan!
ar tumbam viss ir ok un magjis citaa mashinaa labi skaneja
ar tumbam viss ir ok un magjis citaa mashinaa labi skaneja
ar kompatu pa brugji
masas vadu pamēģini izvilkt par jaunu, tāda vaina man bij, nomainīju masas vadu maģim, un pazuda cīrkstoņa un ģenerators nedzirdējās tumbās 
jautājums datoru spečukam pirkt jaunu portatīvo vai pirkt jaunu mātes plati-integrētā videokarte nosvila nav displeja
un nevaru nomāli pastrādāt. ja kādam ir ieteikumi un šo to var pakonsultēt lūdzu PM 
ja jau par maģiem aizgāja , tad pie reizes.... kroče nestrādā vairāk ekvalaizera poga, skan pēc sūda muzons. Ir vērts labot vai miskastē?
viss atkariigs kads magetola ?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
KLAVIN, kam Tu jautāji? 
tev 
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- …