Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- …
- 1297
- chevron_right
stāstiet kas pa vainu, pasažieru durvis gļuko kupejai, iebraucu mazaa bedriiteet logs noraustas, braucot pa zeminieku vispaar pakaljaa, tas logs aardaas un salonā gaisma vislaik raustas!
Cabooom
tev ta fignja kas fikse durvis stoikaa,tur tads sudinjs nodilis
ja vinju lidz galam nepiespiezh,tad logs staiga augsha lejaa
ja vinju lidz galam nepiespiezh,tad logs staiga augsha lejaa
ar kompatu pa brugji
Skaties, kas notiek ar šito slēdzi http://www.bimmerwerkz.com/forum/attach ... er-007.jpg 
Vienīgi, ja būs vecāks gads, tad huiņa būs pašā durvju ručkā.
Vienīgi, ja būs vecāks gads, tad huiņa būs pašā durvju ručkā.
Pēdējais labojis Nixon - 11 Mai 2014, 22:29, kopā labots 1 reizi.
a vaitad ruchka tur kko nosaka??? principā ruchku arii vajadzeetu jaunu, blin konkreets besis, ok riit skatiishos, meeginaashu piereguleet tuvaak durvis 
Cabooom
unider rakstīja:a vaitad ruchka tur kko nosaka??? principā ruchku arii vajadzeetu jaunu, blin konkreets besis, ok riit skatiishos, meeginaashu piereguleet tuvaak durvis
pamegjini no sakuma uzlimet tam pipsim skochu un zem skocha paliec kkadu salocitu papiriiti
man tas palidzeeja
nu vecakiem gada gajumiem ir rucha tas fiksatprs cik saprotu
un ruchku kupejai ir sex nomainiit
ar kompatu pa brugji
jau esmu piešāvies mainiit vinjai ruchku, kā div pirkstus .......
ja kkas izdosies, informēšu 
Cabooom
Kādas spuldzes vajag depo miglas lukturiem?
Paldies!
Manai kupejai atverot stiklu, automatiski nelaizas leja stikls.
Tiem kuri nav tema, kupejniekiem atverot durvis, stikls bisku nolaizas automatiski.
Kur meklet problemu sakumam ?
Tiem kuri nav tema, kupejniekiem atverot durvis, stikls bisku nolaizas automatiski.
Nez kur man gan tuvajos gan tālājos H7 radās325 BMW rakstīja:H1, kā jau E36 visiem priekšējiem lukturiem.
Problēmu meklē savā slinkumā. Šis jautājums ir miljons reižu te apspriests.Lomax rakstīja:Manai kupejai atverot stiklu, automatiski nelaizas leja stikls.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- …