Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- …
- 1297
- chevron_right
Nu inspektori ir dažādi. Vienā skatē mani ar bremžu trubiņām izlaida (bet bija citi gļuki), pēc pāris mēnešiem vairs neizlaida, jo gandrīz pārplīsušas izrādījās. Cits kaut ko pamana, cits nepamana. Gadās visādi. 
Noņemsi spārnu, redzēsi.dexter1 rakstīja:Kāds zin kā haubes trosi var dabūt vietā? Veco izvilku, bet kā juno dabūt iekšā? Izskatās, ka viņa iet pa kuzava iekšpusi.
Sent from my HTC One mini using Tapatalk
spārns nu galīgi nav obligāti jānem nost.
galīgi negribu ņemt vēl spārnu nost, tā jau visu purnu izārdīju, lai tiktu klāt tam mehānismam.Nixon rakstīja:Noņemsi spārnu, redzēsi.dexter1 rakstīja:Kāds zin kā haubes trosi var dabūt vietā? Veco izvilku, bet kā juno dabūt iekšā? Izskatās, ka viņa iet pa kuzava iekšpusi.
Kāds nezin kur var nopirtk daudzumā mazas uzlīmes? Vajag nolīmēt pāris vietas mašīnai, bet man neder milzīgs plakāts kā viena uzlīme(stickershop.lv). Vajag daudz maziņas, tādas, kā bērnībā līmēja uzlīmju blociņos, vai kā viņus tur sauca... 
ikey07 rakstīja:Kāds nezin kur tieši Lauvas iela 3, Rīga, ir šitā Starwash auto mazgātuve, negribas braukt uz rumbulu
google maps neko nesaprotu, tur ir kkāds Trests tikai.
http://www.starwash.lv/
Tātad, kad brauc no centra uz teiku būs trestiņš, brauc itkā iekšā trestā un nevis iegriezies uzpildīties bet brauc līdz sētas galam, servisam otrā pusē ir tas starwash
vaitad nebija vieglak vecajam piesiet strikjiti klat, un tad ar to pashu strikjiti ievilkt ieksaa jauno trosi?dexter1 rakstīja:galīgi negribu ņemt vēl spārnu nost, tā jau visu purnu izārdīju, lai tiktu klāt tam mehānismam.Nixon rakstīja:Noņemsi spārnu, redzēsi.dexter1 rakstīja:Kāds zin kā haubes trosi var dabūt vietā? Veco izvilku, bet kā juno dabūt iekšā? Izskatās, ka viņa iet pa kuzava iekšpusi.
...
Edžis rakstīja:Sveiki.
Ir jautājums par apgriezienem.
Man ir tā ka es piemēram piebraucot pie krustojuma izņemu no roba man apgriezieni nokrit lidz ~1000 un kamēr mašīna vispār neapstājas nenokrīt zemāk. Mēģināju pat uz šosejas no 100 mest lejā ripoju ripoju bet nejrit zem 1000.
Kādam tā nav bijis?
Man te uz šo postu atbildēja ka tā ir jābūt, varbūt , bet pirms tam man tā nebija un bija daudz labāk un kautka neesmu ievērojis pazīstamajiem kam ir BMW ka tā būtu.
Bet nu jūs gudrāki par bmw es par viņu zinu tik to ka lai nomainītu riepu nav jaskrūvē nost izpūtējs
Man bija divi is, abiem bija tā ar tiem rpm. Un kad riktīgi kurināju, tad rpm arī tukšgaitā kādu brīdi zem 1k nekrita.
Itkā stulbs jautājums, bet tomēr:
Vai e36 kupejai ir iespēja uzlikt piekabes āķi? Tāds ir nācis kādam no rūpnīcas?
Visi ko līdz šim čerez googli esmu atradis ir kaut kādi aftermarket, kas skrūvējas pie bundžas grīdas rezerves rata vietā, bet tas man kaut kā nevieš uzticību.
Pa lielam nav vajadzība vilkt traktorus, lielākā vajadzība šim varētu būt viegla piekabīte ar ko vizināt riņķī krosa moci... Kaut kas līdzīgs šim...
Vai e36 kupejai ir iespēja uzlikt piekabes āķi? Tāds ir nācis kādam no rūpnīcas?
Visi ko līdz šim čerez googli esmu atradis ir kaut kādi aftermarket, kas skrūvējas pie bundžas grīdas rezerves rata vietā, bet tas man kaut kā nevieš uzticību.
Pa lielam nav vajadzība vilkt traktorus, lielākā vajadzība šim varētu būt viegla piekabīte ar ko vizināt riņķī krosa moci... Kaut kas līdzīgs šim...
Protams, ka ir oem āķi kupejām. Visi e36tā āķi ir vienādi. Skrūvējas lanžeronos.
Paldies 
Kāds ir licis A/C no nulles? cik tāds prieks izmaksātu? savādāk baigais cepiens karstās dienās 
- ikey07
suudzi dzeki
noslapa mashina,un vairs nevareja kadu britinju pielaist.pielece,bet strada taa ka uz vienu cilindru,grab kjede,spiezhot gazes pedali mashina slapst nost
atvienoju GMM,apgriezieni pacelaas,bet nu spiezot gazi,mashina slapst nost
1.8is dzinejs
idejas?
noslapa mashina,un vairs nevareja kadu britinju pielaist.pielece,bet strada taa ka uz vienu cilindru,grab kjede,spiezhot gazes pedali mashina slapst nost
atvienoju GMM,apgriezieni pacelaas,bet nu spiezot gazi,mashina slapst nost
1.8is dzinejs
idejas?
ar kompatu pa brugji
no sākuma noskaidro ko viņš dara pirms sagribi viņu atslēgt
Šodienā būtu interesanti "pa taisno".
Atbildot uz jautājumu, jā, var, bet tev to nevajag.
Atbildot uz jautājumu, jā, var, bet tev to nevajag.
Jau izpīpēju kā var
Vienk vaig salikt visu dzesi un visu, un to štruntu esmu aizmirsis panjemt 
P.S. Motors beidzot rūc
P.S. Motors beidzot rūc
Jautājums nr 2. Motora paduškām ir vairāki varinati kā viņads var uzlikt? Motoru prasītos nedaudz uz priekšu, Jo nevar ieilit 1, 3 un 5 ātrumā, tikai neitrālais un visu ātrumi uz aizmuguri. Kārbas skrūves arī nesapas tajos caurumos kuros manuprāt jābūt, bet to moš arī kļūdos
beigās tā arī izdariju, bet nu purns bija jānojauc lai to trosi ieliktu mehānizma sēžās.Armando rakstīja:vaitad nebija vieglak vecajam piesiet strikjiti klat, un tad ar to pashu strikjiti ievilkt ieksaa jauno trosi?dexter1 rakstīja:galīgi negribu ņemt vēl spārnu nost, tā jau visu purnu izārdīju, lai tiktu klāt tam mehānismam.dexter1 rakstīja:Kāds zin kā haubes trosi var dabūt vietā? Veco izvilku, bet kā juno dabūt iekšā? Izskatās, ka viņa iet pa kuzava iekšpusi.
Sent from my HTC One mini using Tapatalksparnu nenjem nost, vienkarsi baksti ieksaa, agrag vai velak aizbakstisi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- …
- 1297