Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- …
- 1297
- chevron_right
sveiki, vakar pamaniju ka man oem centrala ar signalizaciju uz pults darbojas, bet kad parbaudiju kada ir signalizacija tad smaids pazuda no tas pretigas skanas kas man nekad nav patikusi( signalizacija skan itka kads pipinatu)
tad jautajums: vai ir iespejams kaut ka nomainit signalizacijas signalu? vai ari kads ko ir mainijis jo neesmu redzejis pagaidam nevienu e36 ar tik pretigu signalizaciju un neticu ka no rupnicas tadu liktu?
tad jautajums: vai ir iespejams kaut ka nomainit signalizacijas signalu? vai ari kads ko ir mainijis jo neesmu redzejis pagaidam nevienu e36 ar tik pretigu signalizaciju un neticu ka no rupnicas tadu liktu?
Bet pa lielam, kāda starpība? Tak nav jau viņā katru dienu jāklausās. Vairākām mašīnām esmu tādu signalizāciju dzirdējis.
Ir jautājums par boķējošā elementa ielikšanu no dīzeļa uz benzīna reduktoru, cik saprotu, tur viens pret vienu nederot, vajagot likt šaibu. Gribēju uzināt, tu nāk kāds konkrēti zināms šaibas izmēra biezums, vai katram reduktoram individuāli?
nu tas gan, bet pasam man sada tipa signalizacijas nav patikusas, un nezinu vai vina partrauks skanet ja sak, jo vienam audi bija sada tipa signalizacija un ja saka skanet tad neapstajas kamer neizsledz(un vinam gandriz visu dienu skaneja ta signalizacija), manam teva pasatam ari ta ir ka neapstajas signalizacija ja pats neizsledz.Ruu rakstīja:Skaņa ir tik pretīga, ka zaglis aizmuks.
![]()
Bet pa lielam, kāda starpība? Tak nav jau viņā katru dienu jāklausās. Vairākām mašīnām esmu tādu signalizāciju dzirdējis.
vienkarsi dazreiz medz auto palikt majas, bet pats es varbut kur aizeju vai aizbraucu un ja pa to laiku signalizacija saks skanet tad atnakot bus man kiegelis stikla(joks)
Labak jau lai rajons dzird,ka kads apgrāpsta tavu auto,nekā pilnīgs klusums vai kaķa ņaudēšanas skaņās jāklausās.Vēl youtubā bija dzirdēta siģene ar pīle pēkšķēšanu.

(_)___KUW___(_)
-29-89-39-01-
-29-89-39-01-
Apskates čekā lambdas vērtība 1.4, tas galīgi nav ok vai kā? Zonde tikko uzlikta (100km nobraukti bija). pirms tam nomontēju 100k vsp bez zondes.
Pagriezienraditajiem nomainiju releju,drosinatajus,bet vienalga nestradaa.idejas?
ar kompatu pa brugji
spuldzītes pārbaudīji? Panelī mirgo?cipruss18 rakstīja:Pagriezienraditajiem nomainiju releju,drosinatajus,bet vienalga nestradaa.idejas?
paņem multi metru un pamēri vai vispār strāva pienāk, ja nenāk tad sāc ravēt ārā vadus un skaties kur ir beigts
Paskaties vēl vai drošinātāji nav atkal izsisti, varbūt īsais, varbūt masa kaut kur nav.. Ņem rokā shēmu
Karoche es braukashu neradot pavarotus 
Vieglak bus aizvest uz servisu
Un neeeeee,negribu tirgot
Vieglak bus aizvest uz servisu
Un neeeeee,negribu tirgot
ar kompatu pa brugji
Darbam nevajadzētu būt tik sarežģītam ka jāved uz servisu
Sataisīsi pats, nākamreiz zināsi kur meklēt vainu vai palīdzēt čomam
Auto pre-FL un pliks kā nabadziņš, obc nav nemaz un patiesībā laikam tomēr arī neprasās, vismaz kamēr visi pārējie kasjaki nav savesti kārtībādogMa rakstīja:Facelift paneļiem tā ir problēma apgaismojumā, tikai dīzeļa spido ir redzēti skaistipviljams rakstīja:Kā ir uztaisīts spido apgaismojums? Nav jau tā, ka baigi traucē, bet ap 160-180 ir kādu gabaliņu tumšāks, ja tur nav jāmaina viss spido, varētu joka pēc arī sataisīt
Un otrs - laikam bākas dačiks nerāda patieso atlikumu. Pie pilnas bākas rādīja 55l un iedegas arī tikai jau krietni sarkanajā. Arī netraucē, bet kādas idejas?Iespējams tas ir labojams, bet neesmu neko mēģinājis (pie nosacījuma, ka visas spuldzītes dzīvas).
Iespējams kāds ir bakstījies pa spidometru un bultiņas neprecīzi atliktas atpakaļ. Viens variants - fiziski bultiņu noliec tādā pozīcijā, kā apmierina. 18 pogu obc ir tev?
Par to bultiņu laikam tā arī būs jādara, jāpiegāž pilna bāka un jāuzķeksē uz 65.
Interesejos par atsperem. Pagaidam nauda coilam atliekas, bet domaju uzlikt 60/40 atsperes uz stock amjiem. Visam jabut kartiba, vai šads variants neder?
Ar flexiInteresejos par atsperem. Pagaidam nauda coilam atliekas, bet domaju uzlikt 60/40 atsperes uz stock amjiem. Visam jabut kartiba, vai šads variants neder?
vinam izturiba nemainas, ja flexe? Lietotajs Leps piedava 60/40 atsperu komplektu par 65eur, nav dargi it ka..
Nu flexetas ir flexetas,original vienmer bus labakas
Ir cilveki kuri nofleksejushi un braukaa mizdami karstu par sedinajumu
Ir cilveki kuri nofleksejushi un braukaa mizdami karstu par sedinajumu
ar kompatu pa brugji
Mainas vadāmība, ja fleksē.
Sent from my Apple Ipad Air
Sent from my Apple Ipad Air
Kāds zinātājs varbūt var pateikt kur var iegādāties kabeli no DE-9(seriālais ports) uz OBD1, ja tāds ir, sliktākajā gadijumā uz OBD2?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- …
- 1297