Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- …
- 1297
- chevron_right
visas šīs lieetas ir pa lielam elementāras un to var izdariit pat aizbraucot pie sievasmātes vakariņās..Rolands rakstīja:am,jautājums
e36 kupejas salonu ir viegli izņemt?:D
un vai priekšējo un aizmugurējo bamperu var noņemt bez auto celšanas?
baigi labi,tad 6dien ķeros klāt
pārtaisīsu par e46
ok, salons, bet ko ar bamperiem?
Nu ja, spārni jau ir līdzīgi, kā tajā bildēAgnisB rakstīja:Liks šitos virsū http://www.tunings.lv/main.php?lang_id= ... l_text=420
da ne tak
Būs kapitālais remonts,gribu visu atjaunot,līdz ar to,šogad ielās nebūs vairāk manāms
Būs kapitālais remonts,gribu visu atjaunot,līdz ar to,šogad ielās nebūs vairāk manāms
piemerotakais laiks veikt tadas parmainas ir ziemaa
Vasarā ar riteni uz darbu Degvielas cenas aukstas utt
Un tu vel ceri ka cenas kritisies
Neceru
Līdz ar to,iespējams arī tirgošu savu 2.8 motoru
un jautajums respektīvs,cik man izmaksās Mnieka motora iegade un uzstādīšana?
Līdz ar to,iespējams arī tirgošu savu 2.8 motoru
un jautajums respektīvs,cik man izmaksās Mnieka motora iegade un uzstādīšana?
Tad kāda jēga pirkt, ja nebrauc ar auto varēji iegādāties kādu muzeja eksponātu, ko turēt garāžā
2,8 pa svaku
braukas ar riteni,bet liks 3.2
braukas ar riteni,bet liks 3.2
atjaunošu un braukāšu tak
vnk tgd ir tā sanācis,kad esmu sācis remontus un izdomāju,kad jāsāk no pamatiem,likt visu lēnam pa plauktiem,zināt kas un kā,jo šī mašīna nav līdz galam vel izpētita,tādēļ tiks rauts un ņemts viss nost
vnk tgd ir tā sanācis,kad esmu sācis remontus un izdomāju,kad jāsāk no pamatiem,likt visu lēnam pa plauktiem,zināt kas un kā,jo šī mašīna nav līdz galam vel izpētita,tādēļ tiks rauts un ņemts viss nost
prieksejiem kresliem katram pa 4tram skruvem, 16 mucijai jabut bija, aizmugurejam kreslam sezamaa vieta prosta raujas augsaa, atsveltnes kantites raujas no augsas uz aru un tad pacel uz augsu, aizmugurejaas atsveltnes ari vienkarsi, vinjam ir akjishi, iespejams kads no vinjiem bus ierusehjis vai ka savadak nosprudis, bet ari vienkarsi nonemt, vienigais skaties lai nolaizot kreslu aizmugures jostas nesaraujas parak dzinji ieksaa, jo tad ara vairs vinas nedabusi. ja ir pazudis tas purcikjis kurs vinas apstadina lai neraujas ieksaa, tad iespraud kaukadu sasprauzamo adatu, lai apstadina jostas/Rolands rakstīja:baigi labi,tad 6dien ķeros klāt
par bamperiem, lielakas galvas sapes varetu sagadat aizmugurejam pbamperim tas divas lielas skruves varetu but ierusejusas, bet nu to tu redzesi, ja ta bus tad gan varesi pacakareties. prieksejam dazas skruves aiz moldingiem un parejais jau arkaas.
tas atrodas baakaa, norauj aizmugurejam benkjim sezamo dalju, vienk rauj uz augsu, tad atskruvee to vaku kas ir pasaziera pusee, un talak jau atvieno kontaktus atskruvee lielo korkji un izmanisi araa. vel jau vaina varetu but kontaktos, tur ir divi kontakti, viens suknim otrs limenraadim. visvieglak parbaudit iemetot no kada cita ieksaa sukni ar visu limenraadi, bet vel jau vaina var buut ari vados. vispar loti vienkarsss process to nokartotAgnisB rakstīja:Tātad - nerāda vairs degvielas daudzumu, bultiņa vislaik stāv tipa uz pašu minimālo un deg oranžā lampiņa. Cik saprotu, pie vainas ir tas bākas pludiņš vai kā viņu tur sauc. Kā viņam var tikt klāt?
...
tencinu
kur meklēt tuvo gaismu un pagriezienu gaismu releju ?
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Braukaat ar lisopeedu un tureet bmw garaazhaa, vinju uzlabojot sauc par entuziasmu, nesaskatu tur neko diivainu vai sliktu, malacis, galvenais tkai lai nepaliek idejas liimenii.Rolands rakstīja:atjaunošu un braukāšu tak
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- …
- 1297