Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- …
- 1297
- chevron_right
Kada cenā varētu izmaksāt nomainīt aizmugurē bremža diska aizsargu?
ljoti aktualiaivis328 rakstīja:Lieta tada ka tikka ielikts motors 2,8 no masinas ar automatisko karba ieks manualja problema tada ka tie vadi kas iet uz karbu atskjiras. Kaa labak tagad darit lai degtu atpakalj gaita?
Instagram INDIGAIS
Ieprieksejam bembim mainiju divus aizsargus, ar visu darbu 80ls bija.Peerkons rakstīja:Kada cenā varētu izmaksāt nomainīt aizmugurē bremža diska aizsargu?
Sent from my Apple Ipad Air
Jāvelk vads no x20 štekera apakšas uz kārbu un otrs vads ir plus.aivis328 rakstīja:ljoti aktualiaivis328 rakstīja:Lieta tada ka tikka ielikts motors 2,8 no masinas ar automatisko karba ieks manualja problema tada ka tie vadi kas iet uz karbu atskjiras. Kaa labak tagad darit lai degtu atpakalj gaita?
Jautājums sekojošs, vai 1.8tds derēs jebkura getreag vai zf kārba, vai arī tdsam derēs tikai tds kārba?
Derēs jebkura kārba.
Kārbas atpakaļgaitas sensora vadi nāk kopā ar motora provodku, vai atsevišķi no salona?
Ruu rakstīja:Derēs jebkura kārba.
Esi pārliecināts?Ruu rakstīja:Derēs jebkura kārba.
E36 jā, nāk kopā ar dzinēja pravodku. Tas, protams, ja manuālis.RENIO rakstīja:Kārbas atpakaļgaitas sensora vadi nāk kopā ar motora provodku, vai atsevišķi no salona?
Tfu mļin, sorrī, tiešām.
Pats tak vēl nesen čomam dīzelim skatījos un meklēju kārbu tieši no dīzeļa (skatoties pēc realoem, izskatās ka pat 1.8tds der tikai 1.8tds kārba utt).
itka jau neko nemaina plastmasas iznemsana
Tā ir vieta kruīza trosītei.
Maina to ka mazi akmeņi, dubļi vai dziļāks ūdens tiek tieši pie ruļļiem un atsitas pret motoru, man vecajam bamperim bija tas aizsargs, tagad mēģinu izmodmāt ko tur varētu pielikt, tas ir tāpat kā riteņu arkāts tie plastmasi, neko dižu nemaina, bet labi ja ir, vismaz sūdi netiek nekur dziļāk. tāpat retajam e36 ir tas plastmas zem pr.bampera ko arī gribu dabūt.Henrijs rakstīja:1. un 2. Ko maina ja to plastmasu no bampera izņemu? Tāds jau kopš pirkšanas bijis.
- ikey07
varbūt kāds zin ar ko var notīrīt tos lētos gaisa filtrus
vai ir kadi līdzekļi speciāli nopērkami vai kads šķīdinātājs der?
vai ir kadi līdzekļi speciāli nopērkami vai kads šķīdinātājs der?
Man tas plastmas ir kkur garāžā, cik man zinams lietojamā stāvoklī, pm ja kasikey07 rakstīja:Maina to ka mazi akmeņi, dubļi vai dziļāks ūdens tiek tieši pie ruļļiem un atsitas pret motoru, man vecajam bamperim bija tas aizsargs, tagad mēģinu izmodmāt ko tur varētu pielikt, tas ir tāpat kā riteņu arkāts tie plastmasi, neko dižu nemaina, bet labi ja ir, vismaz sūdi netiek nekur dziļāk. tāpat retajam e36 ir tas plastmas zem pr.bampera ko arī gribu dabūt.Henrijs rakstīja:1. un 2. Ko maina ja to plastmasu no bampera izņemu? Tāds jau kopš pirkšanas bijis.
man stav virsu sis plasmas masinai vins ari savac visu gaisu no prieksas un iet tiesi caur radijatoru, butiba var braukt bez vina ari bet nu smukak jau ir kad stav virsu
problēma draugam 320i m50 vanos, liekot atrak 1, 2 ātrumā krakšķ? kārba getrag, sajūta ka griežas reizē kārba, jo liekot strauji pirmajā visa mašīna nodreb
kārba derēs no m40?
ja kulisi ar visiem pričendāļiem saliks tad viss kulē?
edit: m52 getrags laikam būs 1:1
edit: m52 getrags laikam būs 1:1
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254