Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- …
- 1297
- chevron_right
Jautājums par klimatkontroli.
Kā var pačekot vai freons(vai ko tur pilda iekšā) ir sistēmā? Kā var pārbaudīt vai viss tiešām strādā un tā.
Kā var pačekot vai freons(vai ko tur pilda iekšā) ir sistēmā? Kā var pārbaudīt vai viss tiešām strādā un tā.
Aizbraucot uz pārbaudi.
Ja sūknis slēdzas iekšā, tad spiediens sistēmā jeb freons ir. Cik daudz - tas jau cits stāsts. Bet pa lielam palīdzēt spēs tikai spečuki ar speciālām iekārtām.
you made my day.kirurgs_uw rakstīja:Nav ko marinet, brauc un taisi,savādāk olas būs putās
vēl jautājums - ir ta ka kruīzkontrole tad strada tad nestrāda. iemesls? ko čekot.
p.s. ka būs ar to štorku manam taringam kirurg?:D
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Kāds varētu ieteikt, labu stikla līmi un protams, kur viņu varētu iepirkt, lai pielīmētu loga mehānisma sliedi atpakaļ pie loga, varbūt kāds cits variants arī ir kā viņu piestiprināt atpakaļ?
Ar sarkano apvilkti.
Ar sarkano apvilkti.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Vienkāršāk būs nopirkt visu stiklu, kam tās sliedītes ir veselas... Tie stikli tak nav dārgi. 
Es līmēju ar kkādu parastu logu līmi, man turejās, easy shit
Bet pa lielam vienk ieej Depo vai kkādā tādā iestādījumā un uzprasi līmi ar kuru pielīmēt metālu pie loga :) da kaut ar supereni saziekē moš tur
Logs un sliede jau ir veseli, vienkārši vairs nestiprinās kopā un nāk vaļā no loga.Nixon rakstīja:Vienkāršāk būs nopirkt visu stiklu, kam tās sliedītes ir veselas... Tie stikli tak nav dārgi.
Paldies Burbul1s
Dabūt viņu jau nav problēma, šrotu man apkārt daudz, bet neredzu jēgu mest laukā lietu, kas ir pilnībā lietojama un funkcionēt spējīga, līme gan jau dārgāk pa 3ls izmaksās, bet nekas, vismaz salabošu

Pozitīvi 
Jā, viens te nesen vēl bija ielicis.
Kas pa prikolu vartu but ka temperaturas daciks tad rada, tad nerada ?
H1, ka jau visur priekšā (neskaitot gabarītus un pagriezienus)cipruss18 rakstīja:kd lmpinja tur naak??
d[-_-]b
Slikts kontakts. Parbaudi vadus no datčika lidz obc.daviz rakstīja:Kas pa prikolu vartu but ka temperaturas daciks tad rada, tad nerada ?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- …
- 1297