Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- …
- 1297
- chevron_right
Cik varētu maksāt m42b18 dzinēja swaps ja man šobrīd ir m40b16 , kādi apkarināmie man ir vajadzīgi un cik es saprotu man nevajag kārbu, tikai dzinēju ar vadības bloku ?
un cik kopumā uz kādu summu varu rēķināties?
un cik kopumā uz kādu summu varu rēķināties?
- ikey07
dzineja mainja kkur ap 150 eiro
pats dzinejs ar apkrinamo apmeram no 100-150 eiro
pats dzinejs ar apkrinamo apmeram no 100-150 eiro
ar kompatu pa brugji
Laikam jātirgo nost kamēr vēl motors iet un skate uz gadu, ja kāds grib pa 800 euro var dabūt 
- ikey07
tu to nopietni??? 
sludinajuma teksts jau vien man sabojaja apetiiti
sludinajuma teksts jau vien man sabojaja apetiiti
ar kompatu pa brugji
Jauni sliekšņi, jauni bamperi, jauni aizm amīši + pati mašīna pa 500 euro un ceļa nodoklis aka skate, moš kādam tieši ir izrūsējis ar labu motoru, var uztaisīt diezgan labi.
- ikey07
Sveiki, vrb kāds zin kapec dizelim degviela no sukna neiet uz sprauslam, kadi varetu but iemesli,
ps. suknis pilns ar degvielu, daudz kas izmeginats, vrb kadam kadas idejas, mosh ko esmu piemirsis?

ps. suknis pilns ar degvielu, daudz kas izmeginats, vrb kadam kadas idejas, mosh ko esmu piemirsis?
Tās jaunās lietas neskaitās, jo tām ir tādām jābūt...ikey07 rakstīja:Jauni sliekšņi, jauni bamperi, jauni aizm amīši + pati mašīna pa 500 euro un ceļa nodoklis aka skate, moš kādam tieši ir izrūsējis ar labu motoru, var uztaisīt diezgan labi.
Baigais off-topics aizgāja, bet ta laikam braukšu līdz kkur nolūzīšu, un apstākļi speidīs pirkt jaunu motoru
- ikey07
Ja ir vieta, tad mēģini pats noswapot, nav ko zaudēt, tas jau tikai nemotors 
Nu es arī šakumā domāju ieķert citu m42b18 vietā, bet reāli ja ne pat lētāk nopirku m50b20ikey07 rakstīja:Baigais off-topics aizgāja, bet ta laikam braukšu līdz kkur nolūzīšu, un apstākļi speidīs pirkt jaunu motoru
Sāku kko štukot jo bundža laba, moš pat nopirkšu kādu donoru ar ejošu motorubyrbyr rakstīja:Ja ir vieta, tad mēģini pats noswapot, nav ko zaudēt, tas jau tikai nemotors
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... kgjik.html
- ikey07
tieshi taa
tos 250 eiro ko doma njemt donoram,panjem is dzineeju
ar kompatu pa brugji
Ja arī, tad tas viss tikai pēc mēneša vai ilgāk, ar ko atšķiras tie i un IS?
- ikey07
Pa 250 Eur labak sazīmē 2bļe5 swapu, gan jau atradīs tādā cenācipruss18 rakstīja:tieshi taa
m40b18 = suuds (parastais 1.8)ikey07 rakstīja:Ja arī, tad tas viss tikai pēc mēneša vai ilgāk, ar ko atšķiras tie i un IS?
m42b18 = best mazmotors
Nu un vēl ir tie 1.9 isi kas arī ķipa ir 1.8IS bet reālu starpību nejūtot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256