Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- …
- 1297
- chevron_right
friters rakstīja:Maza problēmiņā manam e36 , 1.6 i , 1995 gads
Lambda zonde jāmaina, lasīju iepriekšējas sadaļās gudrāks nepaliku par zondi kura labāk bosch vai siemens ?
zonde staiga no 0.480 lidz 0.580 ! Runāju ar vienu cilvēku viņs teica ka vajagot lai ir no 0.100 lidz 0.900, tāka skaidrībā nevaru tikt , kā tad īsti ir jābūt, jo manam bmw CO ir paliels un tehnisko nevaru iziet!
Un kur labāk pirkt zondi ? Universālo ņemt negribu , gribu oriģinālo!
zondi jāliek tadu kāda viņa tev stāv. t.i. ja ir bosch tad to arī liec, ja siemens, tad tikai sīmens.
Čavienieks.
Sen nekas nav jautāts nolēmu uzzināt vai atšķirsies rādijumi spidometram ja es savam 1.8is kompotam uzlikšu no 2.0 parasta spido kuram ir gala rādītājs 260 a man ir gals 240?
Paldies..
Sen nekas nav jautāts nolēmu uzzināt vai atšķirsies rādijumi spidometram ja es savam 1.8is kompotam uzlikšu no 2.0 parasta spido kuram ir gala rādītājs 260 a man ir gals 240?
Paldies..
nu uzlikt varesi bet apgriezieni buss kur kosmosa jo tev ir 4 cilindri un tam ir 6, labak brauc ar 1.8is spidometru
Edžis rakstīja:Čavienieks.
Paldies..
Atruma mērijums nemainīsies bet tahometrs gan...
pasam ari butu viens jautajums tas ir par salonu aizmugurejais plaukts kur nak ieksa tumpas sak grabet pa bedrem var but kadam taa ir bijis un izlabojis ?
Te bija daži kas līmēja skaņas izolāciju lai negrab tas plaukts.
Baigi jūtams tas būs? jeb mazliet?GunTixV rakstīja:Atruma mērijums nemainīsies bet tahometrs gan...
Nemācēšu tev teikt kā ir uz 1.8 no 2.0, bet man bija uz 2.0 no 1.8 un uz simta braucot bija 4.5 pakas tahometrā.
Bet tas bija + uz TA jo baudot decibelus no sporta trubas uzgāzējot rāda vairāk bet faktiski ir mazāk
Bet tas bija + uz TA jo baudot decibelus no sporta trubas uzgāzējot rāda vairāk bet faktiski ir mazāk
Sk paldiesiņš 
Stūres reikas atšķiras tikai starpt 6 un 4 cilindru motoriem, vai iedalījums ir vēl sīkāks?
Kopš kura laika reikas iedalas arī starp 4 un 6 cyl motoriem? Visiem vienādas.
Ok. Skatoties sludinājumus, ir kas speciāli norāda no kāda motora nāk reika, kas liek domāt, ka tās varētu būt atšķirīgas. Vismaz šis jautājums tagad ir noskaidrots, paldies.
Sveiki gribēju jautāt vai 1.8.is ir jēga likt magnaflow izplūdi?
Vnk neapmierina pašreizējā skaņa. Itkā kkāds ķīnas bundulis bet dēļ tās skaņas jau vien nērti braukt. Kā pie 3 štukām apgriezieni tā kārtīgs krekšķis.varbūt var kko ieteikt? Izņemot motora maiņu jo pagaidām nav finanses.
Vnk neapmierina pašreizējā skaņa. Itkā kkāds ķīnas bundulis bet dēļ tās skaņas jau vien nērti braukt. Kā pie 3 štukām apgriezieni tā kārtīgs krekšķis.varbūt var kko ieteikt? Izņemot motora maiņu jo pagaidām nav finanses.
Instagram--- toms_ko
Protams, ka ir jēga.
Jautājums no manas puses - vai šarnīru no plaukta var izpresēt ārā tā, lai viņš pēc tam vēl funkcionē?
Jautājums no manas puses - vai šarnīru no plaukta var izpresēt ārā tā, lai viņš pēc tam vēl funkcionē?
Ja vins naw beigts jau tagad, tad jau var.
Sent from my Apple Ipad Air
Opā iedvesmoji. Paldies.Nixon rakstīja:Protams, ka ir jēga.![]()
Instagram--- toms_ko
Galīgi jauns, liekot iekšā gumiju safisu.Wildutch rakstīja:Ja vins naw beigts jau tagad, tad jau var.
Gumiju var nomainīt neizņemot šarnīru, ja nemaldos.
Likās, ka tam apakšējam sprostam itkā klāt netiek, bet nu būs jāpapēta.
Izlēmu, ka šodien skrūvēšana jāatliek, kamēr vēl kautkas nav safists.
Izlēmu, ka šodien skrūvēšana jāatliek, kamēr vēl kautkas nav safists.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- …
- 1297