Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- …
- 1297
- chevron_right
cav,kads nevar pastastit kada izklausas beigta pusass
atlaizot sajugu aizmugure ir tada krika,krika
...nu tas ir tā pat , kā pastāstīt, kā garšo burkānu saldējums..dreimanis_lv rakstīja:cav,kads nevar pastastit kada izklausas beigta pusass
nu bet ja nopietni _ uz domkrata pacel un paskaties, vai griežot ratu uzreiz arī sāk griezties pusass iekšējais flancis. nu tā kaut kā. ir bijis visādi : krakšķi , vibrācija, sitieni un līdz pat (nekust no vietas). interneta diagn - te īpaši nelīdzēs.
negarsho burkanu saldejums
vnk domaju drosi ka kadam jav ir bijusi kadreiz tad huinja
Sveiki biedri.
E36 sedans. Miglinieki.
Vienā pusē vads ir,bet otrā pusē migliniekiem vada nav.
Vai es varu no tā viena vada aizvilkt vadu uz otru miglinieku ?
E36 sedans. Miglinieki.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
skaņas šādām problēmām vienmēr ir mistiskas un neizprotamas no salona klausoties, tikpat labi var būt reduktorā iemeties krakšķis utt, pacel mašīnu augšā, uzliec vienu roku uz kardāna un pusass, ja to starpā ir palielāka brīvkustība, tad var būt, ka jāmeklē jaunas pusasisdreimanis_lv rakstīja:negarsho burkanu saldejums
cik vajadzēja eļļu 6podiem ? 6.5l
kjipa jaa, bet reali ar visu filtru bik vairak sanaak, gaaz ieksaa 6,5 un velak uzlej vel cik tur to biskinju vajag
...
Paldies-ir pie vainas pusass!HoodieBro rakstīja:skaņas šādām problēmām vienmēr ir mistiskas un neizprotamas no salona klausoties, tikpat labi var būt reduktorā iemeties krakšķis utt, pacel mašīnu augšā, uzliec vienu roku uz kardāna un pusass, ja to starpā ir palielāka brīvkustība, tad var būt, ka jāmeklē jaunas pusasisdreimanis_lv rakstīja:negarsho burkanu saldejums
Reduktoru nesen mainiju,tur svaiga ella un viss ka nakas,braucot negaudo!
Tik problema ir ta ka es esmu Zviedrija-to pusasi vajag dabut uz sejieni un veel neesmu izdomajis ka es uz ielas vinu apmainisu
Man vakar autoveikalā teica ka esot 5.7L Idioti veikalā, vai?Armando rakstīja:kjipa jaa, bet reali ar visu filtru bik vairak sanaak, gaaz ieksaa 6,5 un velak uzlej vel cik tur to biskinju vajag
Un jā, tāds jokains jautājums, bet kāda parasti ir cena M52B20 motoriem bez kārbas?
nezinu kur vinji taadu litraau dabuuja, moz kaadam dzineejam atskiraas. man ar reali 6 litri + 0.5 filtraa..
nū tad nākamais jautājums,varbūt kāds var ieteikt labu/kvalitātīvu m.eļļu pa saprātīgam naudam? Ne izlejamo.
100ls būtu pieņemama cena,stipri vairāk nevajadzētu būtKon4a rakstīja:Man vakar autoveikalā teica ka esot 5.7L Idioti veikalā, vai?Armando rakstīja:kjipa jaa, bet reali ar visu filtru bik vairak sanaak, gaaz ieksaa 6,5 un velak uzlej vel cik tur to biskinju vajag
Un jā, tāds jokains jautājums, bet kāda parasti ir cena M52B20 motoriem bez kārbas?
zuze91 rakstīja:Sveiki biedri.
E36 sedans. Miglinieki.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
cilveki veikalaa bus kludijusies ar 5,7l buus krietni pa iisu 6cil motoriemKon4a rakstīja:Man vakar autoveikalā teica ka esot 5.7L Idioti veikalā, vai?Armando rakstīja:kjipa jaa, bet reali ar visu filtru bik vairak sanaak, gaaz ieksaa 6,5 un velak uzlej vel cik tur to biskinju vajag
...
aizvilkt jau protams ka var, bet isti neesmu parliecinats vai miglam nebija katrai atseviskszuze91 rakstīja:zuze91 rakstīja:Sveiki biedri.
E36 sedans. Miglinieki.
...
Sveiki,
Varbūt kāds var iekomentēt šādu situāciju- motors lēni uzsilt, tikai pabraucot krietnu gabalu pa šoseju temp. datčiks pakapjas līdz vidum!
Kas varētu būt pie vainas? Vai sistēmā ir gaiss?
Ko Jūs sakat?
Varbūt kāds var iekomentēt šādu situāciju- motors lēni uzsilt, tikai pabraucot krietnu gabalu pa šoseju temp. datčiks pakapjas līdz vidum!
Kas varētu būt pie vainas? Vai sistēmā ir gaiss?
Ko Jūs sakat?
Pilsetā braucot vispār nesilst?
Silst bet lēnam, nav tā kā citi te raksta pec 3 km jau temp. datčiks stāv jau pa vidu!
Laikam vnk būs jāmēģina vēlreiz atgaisot!
Termostats jau tas nebūs ko? Tad jau laikam vispār nesasnniegtu tos 90 C?
Pēc 3km uz 90 grādiem uzkāpj, tikai, ja tiek sportots!vart rakstīja:Silst bet lēnam, nav tā kā citi te raksta pec 3 km jau temp. datčiks stāv jau pa vidu!
Skaidrs, tagad zināšuzeltinsh rakstīja:Pēc 3km uz 90 grādiem uzkāpj, tikai, ja tiek sportots!vart rakstīja:Silst bet lēnam, nav tā kā citi te raksta pec 3 km jau temp. datčiks stāv jau pa vidu!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- …
- 1297