Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- …
- 1297
- chevron_right
Piedod sancix, esmu devis savu vardu ka neizplatishu infu. Bet zinu ka pats to vari izdomat. 
...
Maari nebus tas ar m30. Ne velti tika izdomats m50 vienmasnieksdogMa rakstīja:M30 vienmasas. Atvirpo līdz 6kg (varbūt mazliet vairāk) un būs 240mm.
...
Es nerunāju par tavu "noslēpumu"
Ja cilvēkam vajag vienmasas 240mm, izteicu variantu 
Bet ir slikti darīt tā, ka pasaka, ka zinu, bet neteikšu
Domā apvirpot m50 vienmasas līdz 240mm?
Bet ir slikti darīt tā, ka pasaka, ka zinu, bet neteikšu
Diezgan stulbi šie noslēpumi...
Nesaprotu kādēļ kkas jatur slepenībā šeit. Vai žēl ja kāds cits to uztaisa? Ne jau visi uzreiz to darītu bet protams kādi aptuveni 10 cilvēki noteikti to izdarītu. Tādēļ man patīk palasīt e30 forumu jo tur neviens neko neslēpj, cilvēki dalās ar info. Šeit visi zinošie cilvēki neatklāj savus grandiozos noslēpumus, itkā tā būtu kāda sacensība savā starpā.
Jautājums - starteris ari jāņem no m50 vai saies ar to m52 starteri?
Nesaprotu kādēļ kkas jatur slepenībā šeit. Vai žēl ja kāds cits to uztaisa? Ne jau visi uzreiz to darītu bet protams kādi aptuveni 10 cilvēki noteikti to izdarītu. Tādēļ man patīk palasīt e30 forumu jo tur neviens neko neslēpj, cilvēki dalās ar info. Šeit visi zinošie cilvēki neatklāj savus grandiozos noslēpumus, itkā tā būtu kāda sacensība savā starpā.
Lācis rakstīja:Diezgan stulbi šie noslēpumi...
Nesaprotu kādēļ kkas jatur slepenībā šeit. Vai žēl ja kāds cits to uztaisa? Ne jau visi uzreiz to darītu bet protams kādi aptuveni 10 cilvēki noteikti to izdarītu. Tādēļ man patīk palasīt e30 forumu jo tur neviens neko neslēpj, cilvēki dalās ar info. Šeit visi zinošie cilvēki neatklāj savus grandiozos noslēpumus, itkā tā būtu kāda sacensība savā starpā.![]()
info neizpaušana = cieņa pret kolēģiem, kuri ar to mēģina maizīti nopelnīt.
Nu ne jau nu viss ir tas ar ko viņi maizi pelna. Ne jau ar noslepumu, piem kas ir tie ļoti cietie slepenie amji ko neviens nesaka? 
E30 arī ir visādi noslēpumi, tik tur parasti neviens nesaka - es zinu, bet neteikšu.Lācis rakstīja:Diezgan stulbi šie noslēpumi...
Nesaprotu kādēļ kkas jatur slepenībā šeit. Vai žēl ja kāds cits to uztaisa? Ne jau visi uzreiz to darītu bet protams kādi aptuveni 10 cilvēki noteikti to izdarītu. Tādēļ man patīk palasīt e30 forumu jo tur neviens neko neslēpj, cilvēki dalās ar info. Šeit visi zinošie cilvēki neatklāj savus grandiozos noslēpumus, itkā tā būtu kāda sacensība savā starpā.![]()
Daudzi ar to pelna un Latvija ir pārāk maziņa, tapēc nestāstīs. Meklē informāciju Angliski runājošos forumos - USA vai UK - tās valstis ir pietiekoši lielas un cilvēki vairāk stāsta forumos, jo nav tik liela konkurence kā LV.Lācis rakstīja:Diezgan stulbi šie noslēpumi...
tikai ir maza problēma atrast to virpojamo materiālu (m30 vienmasnieku) + salīdzinājumā ar m20, 240mm ķīmija sit pa kabatu -sachs/luk m30 disks mūsdienās maksā virs 100eur (m20 par to naudu ar atlaidēm var nopirkt pilnu komplektu), labs grozs vēl 250eurdogMa rakstīja:M30 vienmasas. Atvirpo līdz 6kg (varbūt mazliet vairāk) un būs 240mm.
ja ar virpotāju ir labos draugos, tad ķīmijas variantu ir daudz, tik nevienu vairs nevar nosaukt par mazbudžetnieku. vispirms ir jāapdomā vai vispār tas ir vajadzīgs, varbūt tīri labi var iztikt ar stock d-masas spararatu, vai m20.
p.s. e30.lv par tehniku varēja lasīt gadus 6-7 atpakaļ, tagad tas ir tāds pats hipsteru ūķis kā šeit - visi rausta uz marrakesh brūno, stickeriem un sapulētiem diskiem zem haubes var būt sadilis m40, sagrabējusi hadene ar nofleksētām atsperēm.
Pēdējais labojis he9600 - 08 Jūn 2014, 11:17, kopā labots 1 reizi.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
itkā jau pats zinu atbildi uz savu retorisko jautājumu
Kapēc tad rūpnīcā liek tos neizdevīgos smagos spararatus 
braukšanas komforts, braucējam vulgaris neko vieglāku arī nevajag. par tā divmasnieka nomaiņu var domāt tikai pie spararata nāves, izslidināt labu stock m50 sajūgu man ne reizi nav izdevies.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
nee starteris paliek tas pats .Lācis rakstīja:Diezgan stulbi šie noslēpumi...
ps. nezinu kapec cilveki iestresoja
...
Interese cik daudz vajadzetu to skanas izolacijas materialu prieks kupejas durvim? Un kur visizdevigak vinu butu iegadaties?
ja nemaldos tad laikam ielimeju katras durvis pa 2 plaksem nu ta lai butu 4otka
pirku
12volt-shop.lv
pirku
12volt-shop.lv
un pa virsu tam vel uzlimeju to rievoto paralonu effekts ir labs pat loti labs 
PFL kupejas parastās pečkas motoriņš atšķirās no sedana ?
diez vai, realoem saka, ka nēCaklsBoriss rakstīja:PFL kupejas parastās pečkas motoriņš atšķirās no sedana ?
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
nedeg atpakaļgaitas spūldzītes, viss parējais aizmugurējās lampās deg kā vajag, ir idejas ko skatīties? drošinātāji, spūldzītes labas.
slēdzis kārbā, paņem multimetru un pārbaudi, vai kontakti saslēdzas ieliekot atpakaļgaitā
nu tagad uz estakādi toč nebraukšu. rīt paskatīšos
ļai gan brīvdienās tāpat 'pēc kārbas 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263