Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- …
- 1297
- chevron_right
e46/e36 aizmugurejie amji vienadi?
Interesē kurš te nodarbojas (NOPIETNI)ar gāzes iekārtām un to rezerves daļu tirzniecību? uzmet man PM
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
BMW Valcha
Bet ja nopietni, arī interesē, kurš var to lietu kvalitatīvi uzstādīt un vai ir kantori, kas uzstāda gāzes sprauslas zem kolektora?
Bet ja nopietni, arī interesē, kurš var to lietu kvalitatīvi uzstādīt un vai ir kantori, kas uzstāda gāzes sprauslas zem kolektora?
es rakstīju NOPIETNI nevis iesācēja līmenī, bet ok, neesmu bijis nezinu, bet jautājums aktuāls
Vai ///M bufera vidējais moldings derēs uz parastā FL bufera?
Kaut kur tak minēja, ka uzstādīt sprauslas zem kolektora nav pareizi/korekti, jo nevar tikt klāt apkopēs utt. Vai tik nebija arī kaut kas no drošības viedokļa, bet tā miglaini atceros.Nixon rakstīja:BMW Valcha![]()
Bmwpowerā lietotājs Vecais.ega rakstīja:es rakstīju NOPIETNI nevis iesācēja līmenī, bet ok, neesmu bijis nezinu, bet jautājums aktuāls
Reizi 2-5 gados noņemt ieplūdes kolektoru nav tik traki :) Skatē arī neko nesaka par sprauslām zem kolektora.Ruu rakstīja:Kaut kur tak minēja, ka uzstādīt sprauslas zem kolektora nav pareizi/korekti, jo nevar tikt klāt apkopēs utt. Vai tik nebija arī kaut kas no drošības viedokļa, bet tā miglaini atceros.Nixon rakstīja:BMW Valcha![]()
te tak cilvēki pat pirmo reizi negrib viņu nost ņemt a tu iesaki reizi 2 gados viņu ņemt nost
traks galīgi 
Jup.
Nederēs gan.
M50 ir savs pastiprinātāja sūknis, kas bija saderīgs tikai ar M52 līdz 95. beigām (metāla vārstu vāks un eļļas filtra korpusa vāks).
Tiem, kam jau eļļas filtra korpusa vāks ir plastmasas, M50 sūknis nederēs. Bez fiziskas iejaukšanās uzlikt nevar.
M50 ir savs pastiprinātāja sūknis, kas bija saderīgs tikai ar M52 līdz 95. beigām (metāla vārstu vāks un eļļas filtra korpusa vāks).
Tiem, kam jau eļļas filtra korpusa vāks ir plastmasas, M50 sūknis nederēs. Bez fiziskas iejaukšanās uzlikt nevar.
Nu bet tātad M52B25 līdz 95. gada septembrim derēs sūknis no M50B25.
Nav jau pierakstīts, kura gada motors.
Bet nu Tavs precizējums, protams, vietā kā vienmēr. 
upega rakstīja:Interesē kurš te nodarbojas (NOPIETNI)ar gāzes iekārtām un to rezerves daļu tirzniecību? uzmet man PM
tiešām neviens nav papētijis?ivars_e36 rakstīja:Vai ///M bufera vidējais moldings derēs uz parastā FL bufera?
Pieljauju ka nē, jo cik mans zināms, M ir tāds izvirzūjums kāds nav parastajiem, bet ja godīgi, neesmu skatījiesivars_e36 rakstīja:tiešām neviens nav papētijis?ivars_e36 rakstīja:Vai ///M bufera vidējais moldings derēs uz parastā FL bufera?
Par kondicioniera sūkni- motors M52B28 (līdz 95.g. septembrim), kādu sūkni vajag, laikam tur divu veidu ir? Siksnu arī vajag, cik saprotu, radiatoru mazo vai ko tml.? Nebļaujiet, ja aplamības, ar tehniku uz jūs. 
Cik reali atrast visus stekerus prieks 18 pogu obc atsevishkji??
ja kadam ir ko piedavaat,pm
ja kadam ir ko piedavaat,pm
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 260
- 261
- 262
- 263