Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- …
- 1297
- chevron_right
Pardod sadala viens pardeva ar stekereim.
jautajums - Kurš zin kur leti dabūt bosch detalas, piem sūkni?
jautajums - Kurš zin kur leti dabūt bosch detalas, piem sūkni?
Nu melnais štekeris jau ir visiem OBC, balto štekeri domāju ka nav grūti dabūt, bet var arī modificēt spidometra štekeri.cipruss18 rakstīja:Cik reali atrast visus stekerus prieks 18 pogu obc atsevishkji??
ja kadam ir ko piedavaat,pm
Jāskatās uz kronšteinu, citu variantu nav.Ginekologs rakstīja:Par kondicioniera sūkni- motors M52B28 (līdz 95.g. septembrim), kādu sūkni vajag, laikam tur divu veidu ir? Siksnu arī vajag, cik saprotu, radiatoru mazo vai ko tml.? Nebļaujiet, ja aplamības, ar tehniku uz jūs.
Ja tev ir 7 pogu un uz augšu, melnais jau ir, bet, ja nav baltais, sazvani mani kādu dienu, atvedīšu vēl vienu melno, kuru ļoti vienkārši modificēt, lai der baltā vietā.cipruss18 rakstīja:Cik reali atrast visus stekerus prieks 18 pogu obc atsevishkji??
ja kadam ir ko piedavaat,pm
Sveiki!
Varbūt kāds šeit zinās, kas par vainu manam e36 328 m52b28.
Nav jaudas.
Cēliens normāls sākas pēc 3k apgriezieniem un pie 6k sajūta, ka mocās drausmīgi dzinējs.
Katalizators ir izgriezts.
Uz benzīna lec labi, uz gāzes šad tad gļučī. OBC patēriņš 13l.
Lambdas nomainītas (pret 'ķipa' strādājošām lietotām).
Kompis kļūdas neizmet, bet adaptācijas esot kompim nepareizas.
Dragreisā pakāsu citai 2.8 kūtiņai ar 2.93 reduktoru, kaut gan man ir 3.7 un ātrumus pārslēgt māku itkā. Pirmos 2 ātrumus priekšā, pēc tam pakāsiens.
Kompis kļūdas neizmet.
Nav jaudas.
Cēliens normāls sākas pēc 3k apgriezieniem un pie 6k sajūta, ka mocās drausmīgi dzinējs.
Dragreisā pakāsu citai 2.8 kūtiņai ar 2.93 reduktoru, kaut gan man ir 3.7 un ātrumus pārslēgt māku itkā. Pirmos 2 ātrumus priekšā, pēc tam pakāsiens.
Kompis kļūdas neizmet.
Pēdējais labojis Cibulis - 10 Jūn 2014, 23:16, kopā labots 1 reizi.
Isāks reduktors ne vienmēr nozīmē ka auto īsā gbalā būs ātrāks, domāju meklē problēmu kur tās nav 
e36
Nu, ok, bet ar 2.93 veco reduktoru man m50b25 veca žurka gāja garām tā ka nu tikai..
Bez laba elektriķa un mehāņiķa skaidrībā tā pat netiksi..
Es jau domāju ka tas reduktors vnk dragreisam neder, ja vel stock motors, rēāli sanāk vissu laiku būt rpmos, kur jaudas vairs nav..hvz..
http://www.bimmerzone.com/images/shark06.jpg
Es jau domāju ka tas reduktors vnk dragreisam neder, ja vel stock motors, rēāli sanāk vissu laiku būt rpmos, kur jaudas vairs nav..hvz..
http://www.bimmerzone.com/images/shark06.jpg
e36
Nu, labi, dragreisam neder, bet 2.8 jau vajadzēja normāli tīties uz vietas un šķērsām iet, nevis man būtu jāmocās kā ar divlitrīgu..
Hvz. Siikais apskatījās dzinēju un teica, ka esot 2.8.
izskruuvee sveci, iebaz kadu draati/salminju vai vienalga ko tamlidzigu un apgriez dzineju ar roku. izmeri gajienu un tad jau zinasi tocna kas tev tur ir 
...
Pats dzinējs brīvgaitā darbojās darbojās vienmērīgi?Cibulis rakstīja:Sveiki!
Nav jaudas.
Kompis kļūdas neizmet.
Itkā jā. Slāpt nost neslāpst. Iespiežot gāzes pedāli, sākumā apgriezieni uz sekundes daļu no 700 nokrīt uz 500 un tad aiziet augšā tikai..
Apgriezieni nedaudz nestaigā tukšgaitā?
Tikko nomērīju gājienu virzulim. Ir tie 85mm.
Tukšgaitā neraustās.
Tukšgaitā neraustās.
vanos gan jau prasa remkomplektu...zondes pareizās ieliki? ir divu veidu
tas, ka standarta motors pēc 6000rpm vairs neiet, ir normāli
tas, ka standarta motors pēc 6000rpm vairs neiet, ir normāli
Vanosam dzirdētu gan jau grabēšanu. Ja lambdas būtu nepareizās gan jau dzinējs darbotos nevienmērīgi.
Varbūt atbilde ir Tava paša rakstītajā tekstā?
Varbūt atbilde ir Tava paša rakstītajā tekstā?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- …
- 1297