Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 266
- 267
- 268
- 269
- 270
- …
- 1297
- chevron_right
vel jautajuma kur var iepirkt un pa kadam cenam priekšējo logu e36 kupejai?
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Neesmu pārliecināts, vai jautāšu pareizajā topikā, bet ceru, ka kāds varēs sniegt vismaz kkādu atbildi 
Tātad jautājums drifteriem, ļoti vēlos iesākt driftot, bet mani mulsina dažas lietas, piemēram, cik ilgi turētu aizmugurējās gumijas, tādam 7dienas drifterim, kā man?
Lasīju, ka trasē, nodilst pat vairāki seti ar gumijām, a ja es driftot tik tā, pa reto kādā līkumā, vai laukumā, vai tiešām nodilst tik ātri? :O Un cik noprotu, ja māk stūrēt, tad par priekšējām var tik ļoti neuztraukties...
Un, ko man vajadzētu pārbūvēt piekarē, lai varētu normāli driftot. Man ir stock 318...
Un, tiešām gribētu zināt par tām riepām, jo līdzekļu nav, un protams driftam izmantošu, tikai lietotas riepas ;/
Ā, un vēl kaut kur lasīju, ka itkā bojājas arī pats disks, vai ir tā?
Paldies.
Tātad jautājums drifteriem, ļoti vēlos iesākt driftot, bet mani mulsina dažas lietas, piemēram, cik ilgi turētu aizmugurējās gumijas, tādam 7dienas drifterim, kā man?
Un, ko man vajadzētu pārbūvēt piekarē, lai varētu normāli driftot. Man ir stock 318...
Un, tiešām gribētu zināt par tām riepām, jo līdzekļu nav, un protams driftam izmantošu, tikai lietotas riepas ;/
Ā, un vēl kaut kur lasīju, ka itkā bojājas arī pats disks, vai ir tā?
Paldies.
Par riepām vari neuztraukties ar stock 318 uz zeminieka riepas neēdīs 
Driftam jau ir sava tēma:Iesacejs rakstīja:Neesmu pārliecināts, vai jautāšu pareizajā topikā
http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=27 ... 1403098356
Ok, thx, hāh, nevaru nociesties, mašīna ir, a līdz 18 vēl 7mēneši, atliek vien pa nakti iekarot rajonu, slēpjoties no mentiemjaneks rakstīja:Par riepām vari neuztraukties ar stock 318 uz zeminieka riepas neēdīs
Paldies, tagad zināšu...Amish rakstīja:Driftam jau ir sava tēma:Iesacejs rakstīja:Neesmu pārliecināts, vai jautāšu pareizajā topikā
http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=27 ... 1403098356
Latvija tagad var registret angli? Lietuva akcepteja, ka ar mums? Ja ne, tad cik ilgi var braukt ar anglu numuru?
Sent from my Apple Ipad Air
Nevar LV reģistrēt. Nesen likums izmainījās, tapēc pačeko, ka tik nebija 3 mēneši?
http://www.lsm.lv/lv/raksts/latvija/zin ... s-.a74832/
http://www.lsm.lv/lv/raksts/latvija/zin ... s-.a74832/
Tikai tadelj, ka sture otra puse nevar registret?;D
Jā, pārliec stūri mūsu pusē un ar UK papīriem vari reģistrēt.
lūdzu rakstī driftĒt nevis driftot, kkā tizli izklausās
kur kupejai stiprinās cd changers?
Bagaznieka labaja puse;D
nu labi sanaak tad ka taa pat kaa sedanam ?? vnk man tur pie kuzava nav tās plāksnes pie kuras skrūvējas klāt changera kronshteins. kādi varianti?
lai buutu saprotamāk tad nav kur pieskruuveet bildē ar sarkano apviltās vietas jo tur buutu jaabuut pie kuzava plaaksnei ar špiļkām.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Labajā pusē ir tad, ja ir taisīts "retrofit's" (sūtīts, likts komplekts pēc auto iegādes). Jaunam auto no rupnicas ar cd mainītāju tas bija novietots stateniski aiz kr sānu apšuvuma (gridas paklajs un kr apšuvums ar iestrādātiem vākiem)
Tā ka sit vien kronšteina kodu iekš realoem un tad jau izpipēsi paredzēto novietojumu.
Sent from my GT-S7500 using Tapatalk 2
Tā ka sit vien kronšteina kodu iekš realoem un tad jau izpipēsi paredzēto novietojumu.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Sveiki draugi !
Izpalidziet ,itkā pavisam vienkāršā lietā bet es ir akls
jautājus par kabrio ....
Kā lai tiek pie aizmugurējiem amortizatoru atbalstiem ?????????
Izpalidziet ,itkā pavisam vienkāršā lietā bet es ir akls
jautājus par kabrio ....
Kā lai tiek pie aizmugurējiem amortizatoru atbalstiem ?????????
tu kko noteikti jauc jo njemu to changeru nost no sedana kam jau no ruupniicas oem vinjsh tur staav labajaa pusee augshaa un realoemaa arii skatoties taads pats novietojums labajaa pusee augshpusee. kaadi veel varianti kaa vinju pielikt?he9600 rakstīja:Labajā pusē ir tad, ja ir taisīts "retrofit's" (sūtīts, likts komplekts pēc auto iegādes). Jaunam auto no rupnicas ar cd mainītāju tas bija novietots stateniski aiz kr sānu apšuvuma (gridas paklajs un kr apšuvums ar iestrādātiem vākiem)
Sent from my GT-I8260 using Tapatalk
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 266
- 267
- 268
- 269
- 270