Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 278
- 279
- 280
- 281
- 282
- …
- 1297
- chevron_right
Ja M52 ir līdz 96.gadam (ar metāla filtra korpusa vāku), tad derēs, bet, ja ir pēc 96.gada, nederēs.
interesē kur interneta var apskatities autokrāsu katalogu ar kodiem?
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Vai kāds zina kodu M20 starterim mazajā korpusā? Sāku jau apsvērt opciju pasūtīt jaunu, izskatās diezgan bezcerīgi atrast lietotu...
Priekš kam Tev to M20 starteri? Paņem un pārliec uz M20 spararata vainagu no M50 un liec pēc tam M50 starteri!barons rakstīja:Vai kāds zina kodu M20 starterim mazajā korpusā? Sāku jau apsvērt opciju pasūtīt jaunu, izskatās diezgan bezcerīgi atrast lietotu...
M52 šī opcija neder...zeltinsh rakstīja:Priekš kam Tev to M20 starteri? Paņem un pārliec uz M20 spararata vainagu no M50 un liec pēc tam M50 starteri!barons rakstīja:Vai kāds zina kodu M20 starterim mazajā korpusā? Sāku jau apsvērt opciju pasūtīt jaunu, izskatās diezgan bezcerīgi atrast lietotu...
ir kaads pats mainiiji pr. stiklu? kaa sanaaca un kaadu liimi lietoji, kam jaapieveersh uzmaniiba?
Cabooom
īzī, iebrien gūglē un pieraksti bmw e36 color codes vai tev tīkamās auto markas un aidā!!!ega rakstīja:interesē kur interneta var apskatities autokrāsu katalogu ar kodiem?
Cabooom
KLAVINS rakstīja:varbūt kādam ir bijusi pieredze un var pateikt kurā virzienā vismāz sākt skatīties man, strauji pātrinoties un pārslēdzoties starp 2-3 un 3-4, 4-5 ātrumu, pēc sajūga atmešanas ir takā pus sekundi aizture un tad sāk celt, un pa retam pie pātrināšanas un straujas bremzēšans (procesā) apgriezieni krītās un tad atkal uzkāpj virs 2rpm un kādu sekundi pastāv un nokrīt uz normāliem ~800rpm , sajūgs jauns, kompis rāda ka viss ok, vanos arī ok
paldies jau iepriekš
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Man likas ka galvenais ir normali attaukot pirms limesanasunider rakstīja:ir kaads pats mainiiji pr. stiklu? kaa sanaaca un kaadu liimi lietoji, kam jaapieveersh uzmaniiba?
sajūgā varbūt problēmas, atslēdzot varbūt cilindrīti ir gaiss un kārtīgi negrib atslēgties atpakal?KLAVINS rakstīja:KLAVINS rakstīja:varbūt kādam ir bijusi pieredze un var pateikt kurā virzienā vismāz sākt skatīties man, strauji pātrinoties un pārslēdzoties starp 2-3 un 3-4, 4-5 ātrumu, pēc sajūga atmešanas ir takā pus sekundi aizture un tad sāk celt, un pa retam pie pātrināšanas un straujas bremzēšans (procesā) apgriezieni krītās un tad atkal uzkāpj virs 2rpm un kādu sekundi pastāv un nokrīt uz normāliem ~800rpm , sajūgs jauns, kompis rāda ka viss ok, vanos arī ok
paldies jau iepriekš
iespēja arī kad drosole ķeras un kārtīgi nestrādā.
Neesmu super zinošs, bet izklausās pēc nepareiziem mērījumiem no GMM un/vai zondes.
sk. paldies :)kas_es_esmu rakstīja:Man likas ka galvenais ir normali attaukot pirms limesanasunider rakstīja:ir kaads pats mainiiji pr. stiklu? kaa sanaaca un kaadu liimi lietoji, kam jaapieveersh uzmaniiba?Limes kvalitate = cena ,bet letas ar ok cik zinu
p.s. a kas darāms ar to gumiju kas ir apkārt stiklam???
Cabooom
Pēc Tava apraksta liktu uz ICV( iddle valve control), nez, kā korekti ir latviski, jo tam raksturīgi kā apgriezieni kāpj tukšgaitā un tad atpakaļ normā. Jāiztīra tas iesākumā. Bet zonde arī tikpat labi, tāpat kā MAF`s.Lācis rakstīja:sajūgā varbūt problēmas, atslēdzot varbūt cilindrīti ir gaiss un kārtīgi negrib atslēgties atpakal?KLAVINS rakstīja:KLAVINS rakstīja:varbūt kādam ir bijusi pieredze un var pateikt kurā virzienā vismāz sākt skatīties man, strauji pātrinoties un pārslēdzoties starp 2-3 un 3-4, 4-5 ātrumu, pēc sajūga atmešanas ir takā pus sekundi aizture un tad sāk celt, un pa retam pie pātrināšanas un straujas bremzēšans (procesā) apgriezieni krītās un tad atkal uzkāpj virs 2rpm un kādu sekundi pastāv un nokrīt uz normāliem ~800rpm , sajūgs jauns, kompis rāda ka viss ok, vanos arī ok
paldies jau iepriekš
iespēja arī kad drosole ķeras un kārtīgi nestrādā.
jauj nost un pēc tam liec jaunu. nemaksā viņa kosmosu, bet ja atstāsi veco tad visticamāk ka svilpos vējš un tecēs ūdens...unider rakstīja:sk. paldies :)kas_es_esmu rakstīja:Man likas ka galvenais ir normali attaukot pirms limesanasunider rakstīja:ir kaads pats mainiiji pr. stiklu? kaa sanaaca un kaadu liimi lietoji, kam jaapieveersh uzmaniiba?Limes kvalitate = cena ,bet letas ar ok cik zinu
p.s. a kas darāms ar to gumiju kas ir apkārt stiklam???
kur tas ICV atrodas?Ginekologs rakstīja: Pēc Tava apraksta liktu uz ICV( iddle valve control), nez, kā korekti ir latviski, jo tam raksturīgi kā apgriezieni kāpj tukšgaitā un tad atpakaļ normā. Jāiztīra tas iesākumā. Bet zonde arī tikpat labi, tāpat kā MAF`s.
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
pieķēdēts pie ieplūdes kolektora ar ieeju viņā no apakšas.Azbests rakstīja:kur tas ICV atrodas?Ginekologs rakstīja: Pēc Tava apraksta liktu uz ICV( iddle valve control), nez, kā korekti ir latviski, jo tam raksturīgi kā apgriezieni kāpj tukšgaitā un tad atpakaļ normā. Jāiztīra tas iesākumā. Bet zonde arī tikpat labi, tāpat kā MAF`s.
Tas ir tukšgaitas regulators, jā, gadās ka viņš ķerās iekšā, kā jau rakstīja, viņu vajag satīrīt.
izskatās ka ir nepieciešāmība pec aizmugurējo bremžu aizsargiem,un cik saprotu pie reizes ari gultņiem.
kur viss labāk sutit un kadas viniem cenas?
kur viss labāk sutit un kadas viniem cenas?
Kāpēc neder? Biju uzlicis un nekādu problēmu.barons rakstīja:M52 šī opcija neder...zeltinsh rakstīja:Priekš kam Tev to M20 starteri? Paņem un pārliec uz M20 spararata vainagu no M50 un liec pēc tam M50 starteri!barons rakstīja:Vai kāds zina kodu M20 starterim mazajā korpusā? Sāku jau apsvērt opciju pasūtīt jaunu, izskatās diezgan bezcerīgi atrast lietotu...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 278
- 279
- 280
- 281
- 282
- …
- 1297