Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 284
- 285
- 286
- 287
- 288
- …
- 1297
- chevron_right
Gultnis negaudo?
Karoc,majas metajas kaut kadas prieksejaas sedinatas neBmw atsperes,pec izskata diametraa apmeram pa 1cm shaurakas nekaa bmw atsperes!tad nu tadas varetu uzlikt uz e36,un vai vinjas nekur neaizietu pa gaisu,vai kaa savadak? 
Instagram - Sandis_e36
Mazs jautājums garā tekstā.
Sākam
Gribu nomainīt sāvam BMW enģeļacīm lampiņas uz led bet nezinu vai būs pareizi.
gribu šos
http://www.ebay.com/itm/20-x-T5-12V-3-3 ... 29&vxp=mtr
ielikt šādā vadu savienojumā vai man nevajag kādu pārveidotāju? Jo man bija jau ielikti šādi
http://www.ebay.com/itm/10X-T5-286-LED- ... ca&vxp=mtr
un tie pa vienam mirgojot nobeidzās. laikam vajadzeja kādu strāvas pārveidotāju.
Kāds ko var pateikt lietas labā?
P.S. paldies lukturus nemainīšu.
Sākam
Gribu nomainīt sāvam BMW enģeļacīm lampiņas uz led bet nezinu vai būs pareizi.
gribu šos
http://www.ebay.com/itm/20-x-T5-12V-3-3 ... 29&vxp=mtr
ielikt šādā vadu savienojumā vai man nevajag kādu pārveidotāju? Jo man bija jau ielikti šādi
http://www.ebay.com/itm/10X-T5-286-LED- ... ca&vxp=mtr
un tie pa vienam mirgojot nobeidzās. laikam vajadzeja kādu strāvas pārveidotāju.
Kāds ko var pateikt lietas labā?
P.S. paldies lukturus nemainīšu.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Jā, bet labāk iebrauc krāsu bodē un paprasi lai Tev iesver rupjo un nobeiguma smalko pastu.
Ir reāli ar roku nopulēt ciešamu rezultātu? Priekš elektriskā, es sev neuzticos pietiekami. 
- ikey07
var, bet var atstāt saules zaķīšu efektu
m52b28 motora provotka atsķiras no pārējām 6cill provotkām.. (m52b25,m50b25,m50b20) ????
Ir plāns aizstāt ms40.1 DME ar MS41. Interesē kas no apkarināmā ir vajadzīgs vēl, izņemot kloķenes, sadalenes devējus un zondes? Kas ar provodku ir? Otrai zondei vnk papildus vadi jāaizvelk vai ir kādas nianses kāpēc provodku vajadzētu mainīt?
Pravodka jāmaina, ja liek m50 devējus!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
nu ideja ir tāda - uz m50tu motora tiek likti devēji un DME no m52. Tātad provodku arī vajag?
un varbūt kāds jau to ir darijis un zin vai vēl kādi devēji vajadzīgi izņemot manis nosauktos? Vai kādu no tiem var atstāt arī veco?
un varbūt kāds jau to ir darijis un zin vai vēl kādi devēji vajadzīgi izņemot manis nosauktos? Vai kādu no tiem var atstāt arī veco?
Man tikai viens jautajums tev - kāda jēga tev to visu ir darīt?
ja jau tik ļoti interesē mani motīvi šādām izvirtībām tad:
1. degmaisījuma koriģēšanu 2 bankām.
2. ms41 ir labāks motora vadības algoritms
3. normālas diagnostikas iespējas salīzinot ar ms40
4. Neesmu vairs tajā vecuma kategorijā kad dzīves vienīgā gaisma ir tub28
5. Tīri personīga interese kas no tā sanāk.
Vai misteru "viss-ir-slikti" apmierina argumentēta atbilde kura neaprobežojas ar: "tapec ka nah*j ne".
1. degmaisījuma koriģēšanu 2 bankām.
2. ms41 ir labāks motora vadības algoritms
3. normālas diagnostikas iespējas salīzinot ar ms40
4. Neesmu vairs tajā vecuma kategorijā kad dzīves vienīgā gaisma ir tub28
5. Tīri personīga interese kas no tā sanāk.
Vai misteru "viss-ir-slikti" apmierina argumentēta atbilde kura neaprobežojas ar: "tapec ka nah*j ne".
Vienīgais, kas nāk prātā, ka varētu būt vienāds ir temp devēji (gaiss, dzese) un gaisa mērītājs, bet apgalvot nevaru, jāskatās realoem vai tecdoc`ā.
ms41 ir 2 veidu (pirms 09/95 un pēc), atšķiras zondes. ar agrīno versiju vismaz 1 zonde varētu derēt.
ms41 ir 2 veidu (pirms 09/95 un pēc), atšķiras zondes. ar agrīno versiju vismaz 1 zonde varētu derēt.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Mazs jautājums. Varbūt kādam ir gadījusies tāda problēma, ka pie 4k apgriezieniem ir paaugstinātas vibrācijas?
t.i. tikai braucot un vislabāk jūt 2. ātrumā.
Šķiet, ka nāk no aizmugures, bet nu galīgi nevar saprast. (iespējams, no priekšas) Motors 1.8tds M41.
Varbūt norauts dzinēja spilvens? (skatoties no augšas, izskatās veca gumija spilveniem, bet neizskatās miruši)
Kādas metodes varētu pielietot, lai noteiktu, no kurienes nāk vibrācija? uz vietas stāvot, nevibrē pie 4k apgr.
Paldies jau iepriekš! :)
Šķiet, ka nāk no aizmugures, bet nu galīgi nevar saprast. (iespējams, no priekšas) Motors 1.8tds M41.
Varbūt norauts dzinēja spilvens? (skatoties no augšas, izskatās veca gumija spilveniem, bet neizskatās miruši)
Kādas metodes varētu pielietot, lai noteiktu, no kurienes nāk vibrācija? uz vietas stāvot, nevibrē pie 4k apgr.
Paskaties arī kas darās ar kardana "podušku"normāls čalis rakstīja:Mazs jautājums. Varbūt kādam ir gadījusies tāda problēma, ka pie 4k apgriezieniem ir paaugstinātas vibrācijas?
t.i. kardāna demferi?
Piedod, nesapratu, kura detaļa domāta ar "podušku"
Piedod, nesapratu, kura detaļa domāta ar "podušku"
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 284
- 285
- 286